تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 2199 اولاول ... 3894394794854864874884894904914924934995395899891489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه Aeronaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مبین نت که به ادعای خودش الان تو 100 شهر پوشش داره واقعا کیفیت رو فدای کمیت کرده. با یه نمونه آماری کوچیک میتونید بفهمید که تعداد کسانی که از سرویسشون ناراضی هستند به مراتب بیشتر از افراد راضی هست. البته به شانس نیست به تراکم ترافیک منطقه ای هست که از اونجا سرویس میگیرید. مبین به جای افزایش آنتنها و ایجاد دکلهای جدید و ارتقاء کیفیت فعلا دنبال افزایش تعداد شهرهای تحت پوششه!!! اونم چه پوششی!!؟؟
    تازه میخواد تو نمایشگاه تلکام از مودم جدیدش رونمایی کنه. حالا هی بیاد مودم جیبی و.... ارائه بده وقتی سرویس دهیش خوب نباشه هیچ فایده ای نداره. میشه مصداق اون ضرب المثل که آفتابه لگن هفت دست شام و ناهار هیچی!

البته من خودم با سرویسی که گرفتم ( 512kbps ) مشکل ندارم و سرعت آپ و دان بد نبوده (البته بجز قطعی های اعصاب خرد کنش) . همونطور که دوستان هم میدونند میانگین سرعت دانلود در دنیا حدود 9Mb/s است ولی اینجا ما دلمون به این 60-70 کیلو خوشه!!!فقط امیدوارم روزی برسه که همه بتونیم از اینترنت آزاد و پرسرعت _البته به معنی واقعی کلمه_ استفاده کنیم.

اینم تست الانش

Last edited by Aeronaut; 03-11-2011 at 15:54.

2. 6 کاربر از Aeronaut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مبین نت که به ادعای خودش الان تو 100 شهر پوشش داره واقعا کیفیت رو فدای کمیت کرده. با یه نمونه آماری کوچیک میتونید بفهمید که تعداد کسانی که از سرویسشون ناراضی هستند به مراتب بیشتر از افراد راضی هست. البته به شانس نیست به تراکم ترافیک منطقه ای هست که از اونجا سرویس میگیرید. مبین به جای افزایش آنتنها و ایجاد دکلهای جدید و ارتقاء کیفیت فعلا دنبال افزایش تعداد شهرهای تحت پوششه!!! اونم چه پوششی!!؟؟
    تازه میخواد تو نمایشگاه تلکام از مودم جدیدش رونمایی کنه. حالا هی بیاد مودم جیبی و.... ارائه بده وقتی سرویس دهیش خوب نباشه هیچ فایده ای نداره. میشه مصداق اون ضرب المثل که آفتابه لگن هفت دست شام و ناهار هیچی!

البته من خودم با سرویسی که گرفتم ( 512kbps ) مشکل ندارم و سرعت آپ و دان بد نبوده (البته بجز قطعی های اعصاب خرد کنش) . همونطور که دوستان هم میدونند میانگین سرعت دانلود در دنیا حدود 9Mb/s است ولی اینجا ما دلمون به این 60-70 کیلو خوشه!!!فقط امیدوارم روزی برسه که همه بتونیم از اینترنت آزاد و پرسرعت _البته به معنی واقعی کلمه_ استفاده کنیم.

اینم تست الانش

متأسفانه یکی از مشکلات وجود توقعات خارج از اندازه بعضی افراد نظیر شماست ، شما با وجود اینکه قبول دارید سرویس که شرکت مبین نت به شما ارائه کرده است فاقد مشکل است باز هم با گفتن ضرب المثلی که اصلاً ربطی به این موضوع ندارد و همینطور صحبت از سرویسهایی که هنوز بر روی ADSL هم ارائه نشده است بدنبال مغالطه هستید.
    امیدوارم انتظارتتون را تعدیل بفرمایید.

4. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Aeronaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

متأسفانه یکی از مشکلات وجود توقعات خارج از اندازه بعضی افراد نظیر شماست ،
    اگه داشتن یک اینترنت آزاد و پرسرعت و بدون دردسر و قطعی مانند اکثر کشورهای دنیا توقع بیش از اندازه ای است من هم به قول شما انتظاراتم رو تعدیل میکنم تا حداقل یکی از مشکلات حل بشه.

شما با وجود اینکه قبول دارید سرویس که شرکت مبین نت به شما ارائه کرده است فاقد مشکل است
    دوست خوبم من نگفتم فاقد مشکل است عرض کردم بجز قطعی های مکررش که واقعا مشکل ساز است سرعت آپلود و دانلودم بد نیست و حداقل از سایر دوستان مشکل کمتری دارم که اونم فکر نکنم خیلی پایدار بمونه چون با افزایش ترافیک و استفاده کاربران بیشتر اوضاع به همین منوال نخواهد ماند

با گفتن ضرب المثلی که اصلاً ربطی به این موضوع ندارد و همینطور صحبت از سرویسهایی که هنوز بر روی ADSL هم ارائه نشده است
    دوست عزیز منظور بنده این بود زمانی که پوشش شبکه ای جوابگو نباشه چه مودم وای فای چه یو اس بی چه جیبی و... دردی رو دوا نمیکنه و در وهله اول باید کیفیت رو ارتقا داد وگرنه مودم با جدیدترین تکنولوژی هم وقتی نتونه به شبکه وصل بشه هیچ فایده ای نداره

بدنبال مغالطه هستید.
    من نه سرویس پرووایدر هستم نه ایجنت فروش. هیچ انتفاعی هم از مدح و ذم این شرکت و اون شرکت نصیبم نمیشه فقط حداقل انتظار یه کاربر اینترنتی رو در کشور عزیزمون گفتم که احساس میکنم درد دل اکثر کاربران است.

موفق باشید
    Last edited by Aeronaut; 03-11-2011 at 18:01.

6. 7 کاربر از Aeronaut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

صادقانه من هم در مجموع از سرویسم راضی هستم.

داره خودمونی میشه a.0611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض

خدایی من هم راضیم... این تستم.... 128 ...البته الان یکم افت سرعت دارم ... همیشه روی 1 میگ ... هیچ وقت هم کمتر نشده...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

[/COLOR]
    اگه داشتن یک اینترنت آزاد و پرسرعت و بدون دردسر و قطعی مانند اکثر کشورهای دنیا توقع بیش از اندازه ای است من هم به قول شما انتظاراتم رو تعدیل میکنم تا حداقل یکی از مشکلات حل بشه.
    شما توقعاتی رویایی دارد و گویا در فضای واقعیت زندگی نمی کنید ، در کشور ما ایران که وزیر مخابرات براحتی محتوای اینترنت را اومانیستی می نامد شما انتظار اینترنت آزاد و پرسرعت دارید!!! ، خودتان قضاوت کنید این انتظار واقعگرایانه است؟؟

دوست خوبم من نگفتم فاقد مشکل است عرض کردم بجز قطعی های مکررش که واقعا مشکل ساز است سرعت آپلود و دانلودم بد نیست و حداقل از سایر دوستان مشکل کمتری دارم که اونم فکر نکنم خیلی پایدار بمونه چون با افزایش ترافیک و استفاده کاربران بیشتر اوضاع به همین منوال نخواهد ماند
    بنده با وجود داشتن سرویس ADSL از شرکت محترم شاتل بخاطر کیفیت مثال زدنی آن مجبور شدم از وایمکس مبین نت استفاده کنم ، مشکل قطعی هم جز 3 مورد نداشتم که زیر 30 دقیقه حل شد ، الان هم با وایمکس مبین نت وصلم که پینگش از پینگ ADSL از شرکت محترم شاتل خیلی بهتر است.

دوست عزیز منظور بنده این بود زمانی که پوشش شبکه ای جوابگو نباشه چه مودم وای فای چه یو اس بی چه جیبی و... دردی رو دوا نمیکنه و در وهله اول باید کیفیت رو ارتقا داد وگرنه مودم با جدیدترین تکنولوژی هم وقتی نتونه به شبکه وصل بشه هیچ فایده ای نداره
    بنده که بعنوان یک کاربر وایمکس مبین نت همچین مشکلی که پوشش شبکه جوابگو نیست را فعلاً ندارم ، فکر کنم شما هنوز اتفاقی رخ نداده در حال محکوم کردن شرکت هستید.

من نه سرویس پرووایدر هستم نه ایجنت فروش. هیچ انتفاعی هم از مدح و ذم این شرکت و اون شرکت نصیبم نمیشه فقط حداقل انتظار یه کاربر اینترنتی رو در کشور عزیزمون گفتم که احساس میکنم درد دل اکثر کاربران است.
    بنده بر عکس شما واقعگرایانه به وضعیت نگاه می کنم ، کیفیت سرویس وایمکس مبین نت حداقل در برابر شرکت محترم شاتل بسیار بهتر است. دلیلی هم ندارد که خودم را برای رویای سرعت 9 مگ ناراحت کنم ، فعلاً در ایران همین سرعتها قابل ارائه است.
    Last edited by esfahanweb; 04-11-2011 at 01:44.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این تست دانلود من در 8صبح روز جمعه
    مثلا 1 مگه
    اسپید تست که باز نشد از اونجا براتون تست بزارم
    تازه اول راهم وضعیتم تا دقایقی دیگر بهتر از این هم خواهد شد

قبلنا جمعه ها این ساعتا تا 9سرعتم خوب بود ولی انگارن این ساعتا رو هم باید بدبختی بکشیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سرعتی رو هم که گذاشتم idm زیادی زده
    Last edited by and-roid2; 04-11-2011 at 08:09.

11. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بنده حدود یکسالی هست که از سرویس 1m مبین نت استفاده می کنم ابتدا در ماههای اول ترافیک نامحدود داشت که در ماههای بعدی محدودیت قائل شد و البته با مشکل مواجه بود قطعی بسیار که پس از 1 ماه حل شد پس از آن مشکلی نداشتم تا 1 ماه گذشته که قطعی ها مکرر شده به گونه ای که از ابتدای آبانماه بنده در کل در مجموع 3 روز اینترنتم وصل بوده روزی 2-3 ساعت بعضی روزها هم به طور کلی قطع .........با پشتیبانی هرچه تماس گرفتم پاسخ درستی نگرفتم .........حتی کارشناس هم به محل امد، سیگنال دریافتی من با توجه به اینکه مودم outdoor دارم در منطقه سبز داخلی عالی است ولی باز هم اینترنت ندارم یکی از کارشناسان آن مشکل را بیشتر شدن مشترکها عنوان کرد متاسفانه هنوز جواب درستی نگرفته ام و مشکل حل نشده و در صدد رفع ان هم نیستند.......
    من در اصفهان زندگی می کنم
    Last edited by ahoora2007; 04-11-2011 at 10:11.

داره خودمونی میشه a.0611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض

بنده حدود یکسالی هست که از سرویس 1m مبین نت استفاده می کنم ابتدا در ماههای اول ترافیک نامحدود داشت که در ماههای بعدی محدودیت قائل شد و البته با مشکل مواجه بود قطعی بسیار که پس از 1 ماه حل شد پس از آن مشکلی نداشتم تا 1 ماه گذشته که قطعی ها مکرر شده به گونه ای که از ابتدای آبانماه بنده در کل در مجموع 3 روز اینترنتم وصل بوده روزی 2-3 ساعت بعضی روزها هم به طور کلی قطع .........با پشتیبانی هرچه تماس گرفتم پاسخ درستی نگرفتم .........حتی کارشناس هم به محل امد، سیگنال دریافتی من با توجه به اینکه مودم outdoor دارم در منطقه سبز داخلی عالی است ولی باز هم اینترنت ندارم یکی از کارشناسان آن مشکل را بیشتر شدن مشترکها عنوان کرد متاسفانه هنوز جواب درستی نگرفته ام و مشکل حل نشده و در صدد رفع ان هم نیستند.......
    من در اصفهان زندگی می کنم
    دوست عزیز شما کجای اصفهانی ؟ منکه سمت وحید و رودکی هستم و دارم پشتک وارو میزنم با سرویسم...

14. این کاربر از a.0611 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Esfahan

7

دوست عزیز شما کجای اصفهانی ؟ منکه سمت وحید و رودکی هستم و دارم پشتک وارو میزنم با سرویسم...
    من خیابان سروش هستم گفتم یکساله سرویس رو دارم مشکلی نبوده به موقعش پشتک وارو زدم ولی یک ماهه به اینصورت شده مودم خارجی دارم جای Bts ها رو هم عوض کردم سیگنال دریافتی بسیار خوبه ولی دیتا ندارم

16. این کاربر از ahoora2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •