مرسی دوست عزیز . من از Adv.OR استفاده میکنم اونم خوبه
مرسی دوست عزیز . من از Adv.OR استفاده میکنم اونم خوبه
سلام دوستان 1 سوال خیلی مهم دارم...من اگه 2 تا خط وایمکس بخرم میتونم 2 تا رو با هم اشتراکی کنم؟؟؟میخوام 2تا 2مگ بخرم که بشه 4 مگ...
خیلی برام مهمه اگه میدونید جواب بدید
خیر.........همچین کاری امکان پذیر نیست
سلام دوست عزیز
اینکه دوتا سرویس رو یکی کنید خیر اما خب میتونید دو تا سرویس بگیرین و هر کدوم رو روی یک سیستم کامپیوتر راه اندازی کنید و از سرعت دانلود هر دو سرویس بهره ببرید به عنوان مثال شما نمیتونید یک فایل رو با سرعت 512 کیلوبایت (سرعت دانلود استاندارد سرویسهای 4 مگابایت) دانلود کنید اما اگه این فایل مثلا از دو پارت تشکیل شده باشه میتونید پارت اولش رو روی سیستم اول با سرعت 256 کیلوبایت (سرعت دانلود استاندارد سرویسهای 2 مگابایت) و پارت دومش رو هم بصورت همزمان روی سیستم دوم با همون سرعت دانلود نمایید ... درواقع یه جورایی میشه سرعت دانلودتون به سرویس 4 مگ برسه اما دوتا شرط داره :
1- دوتا سیستم داشته باشین
2- فایل دانلودی از حداقل دو پارت تشکیل شده باشه
موفق باشید
آقا کسی نیست به داد ما برسه !!!!!!!!!!!!! من 1 مگ دارم و سیگنالم 200% !!!! ولی هر 2-3 ساعت 1بار این مودم بی .... یهو سیگنالش نصف میشه و سرعتم نوسان پیدا میکنه ! دوباره که ریست می کنم همه چی خفن کار می کنه ... بعضی وقتا هم می بینی 1 روز توپ کار میکنه و مشکلی نداره . کسی میدونه چه مرگشه !!! دیگه شاکیم کردهمیدونمم با 707 چیزی درست نمیشه . مودمم :wixfbr-105 هستش . اگه کسی میتونه یه راهنمایی ... کمکی چیزی بکنه ممنون میشم .
شما با این همه پستت تازه داری خودمونی می شی؟![]()
من هم همین مشکل رو با این مودم دارم. خیلی مصیبته و همه اش آنتنش عوض میشه و ری استارت میشه. ظاهرا راه حلی نداره
منظور؟
یعنی مشکل از مودم هستش ؟!!! اینا که میگن این مدل از نظر سخت افزاری از بقیه یکم بهتره . هنوز 2 ماه نشده باید بریم دنبال یه مودم دیگه ؟!!!
حالا راه حلی فکر نمی کنید داشته باشه ... اگه بشه گزینه auto reconnect براش پیدا کنیم خوب میشه . میخوای بذاری دانلود میری 4 ساعت دیگه میای می بینی 100 مگم دانلود نکرده !!!
من ببشتر فکر می کنم کرم از خود ایرانسله ...
از دیروز سرعت شدیدا افت کرده در حد دایل آپ شده و یاهو مسنجر باز نمیشه و دانلود هم با سرعت 7-8 هست!!
من طرف پونکم سرویسمم 512 نا محدود
فکر کنم دارن یه کارایی میکنن یا آپدیت یا یه چیز دیگه
این مشکل از مودمه. من BM632w داشتم و الان یک USB هم دارم با هیچ کدوم این مشکلات رو ندارم. این مدل FBR105 همه اش آنتن اصلی رو گم میکنه اما مدل های دیگه اینطوری نیست.
از لحاظ سخت افزار هم آشغال ترینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)