تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 1291 اولاول ... 389439479485486487488489490491492493499539589989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا!!!

(البته به عنوان یه راه حل موقت، از منوی Messenger ، گزینه ی Connection Preferences رو انتخاب کن،
    بعد Connect via a proxy server رو انتخاب کن، مشکل حل می شه. (روی حالت HTTP proxy))
    مرسی دوست عزیز . من از Adv.OR استفاده میکنم اونم خوبه

2. این کاربر از matador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان 1 سوال خیلی مهم دارم...من اگه 2 تا خط وایمکس بخرم میتونم 2 تا رو با هم اشتراکی کنم؟؟؟میخوام 2تا 2مگ بخرم که بشه 4 مگ...
    خیلی برام مهمه اگه میدونید جواب بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان 1 سوال خیلی مهم دارم...من اگه 2 تا خط وایمکس بخرم میتونم 2 تا رو با هم اشتراکی کنم؟؟؟میخوام 2تا 2مگ بخرم که بشه 4 مگ...
    خیر.........همچین کاری امکان پذیر نیست

در آغاز فعالیت vymoney's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اینکه دوتا سرویس رو یکی کنید خیر اما خب میتونید دو تا سرویس بگیرین و هر کدوم رو روی یک سیستم کامپیوتر راه اندازی کنید و از سرعت دانلود هر دو سرویس بهره ببرید به عنوان مثال شما نمیتونید یک فایل رو با سرعت 512 کیلوبایت (سرعت دانلود استاندارد سرویسهای 4 مگابایت) دانلود کنید اما اگه این فایل مثلا از دو پارت تشکیل شده باشه میتونید پارت اولش رو روی سیستم اول با سرعت 256 کیلوبایت (سرعت دانلود استاندارد سرویسهای 2 مگابایت) و پارت دومش رو هم بصورت همزمان روی سیستم دوم با همون سرعت دانلود نمایید ... درواقع یه جورایی میشه سرعت دانلودتون به سرویس 4 مگ برسه اما دوتا شرط داره :

1- دوتا سیستم داشته باشین
    2- فایل دانلودی از حداقل دو پارت تشکیل شده باشه

موفق باشید

6. این کاربر از vymoney بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا کسی نیست به داد ما برسه !!!!!!!!!!!!! من 1 مگ دارم و سیگنالم 200% !!!! ولی هر 2-3 ساعت 1بار این مودم بی .... یهو سیگنالش نصف میشه و سرعتم نوسان پیدا میکنه ! دوباره که ریست می کنم همه چی خفن کار می کنه ... بعضی وقتا هم می بینی 1 روز توپ کار میکنه و مشکلی نداره . کسی میدونه چه مرگشه !!! دیگه شاکیم کرده میدونمم با 707 چیزی درست نمیشه . مودمم :wixfbr-105 هستش . اگه کسی میتونه یه راهنمایی ... کمکی چیزی بکنه ممنون میشم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا قبل از نصب کردن می تونید از این گزینه استفاده کنید و پول خود را پس بگیرید
    شما با این همه پستت تازه داری خودمونی می شی؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کسی نیست به داد ما برسه !!!!!!!!!!!!! من 1 مگ دارم و سیگنالم 200% !!!! ولی هر 2-3 ساعت 1بار این مودم بی .... یهو سیگنالش نصف میشه و سرعتم نوسان پیدا میکنه ! دوباره که ریست می کنم همه چی خفن کار می کنه ... بعضی وقتا هم می بینی 1 روز توپ کار میکنه و مشکلی نداره . کسی میدونه چه مرگشه !!! دیگه شاکیم کرده میدونمم با 707 چیزی درست نمیشه . مودمم :wixfbr-105 هستش . اگه کسی میتونه یه راهنمایی ... کمکی چیزی بکنه ممنون میشم .
    من هم همین مشکل رو با این مودم دارم. خیلی مصیبته و همه اش آنتنش عوض میشه و ری استارت میشه. ظاهرا راه حلی نداره
    شما با این همه پستت تازه داری خودمونی می شی؟
    منظور؟

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من هم همین مشکل رو با این مودم دارم. خیلی مصیبته و همه اش آنتنش عوض میشه و ری استارت میشه. ظاهرا راه حلی نداره
    یعنی مشکل از مودم هستش ؟!!! اینا که میگن این مدل از نظر سخت افزاری از بقیه یکم بهتره . هنوز 2 ماه نشده باید بریم دنبال یه مودم دیگه ؟!!!
    حالا راه حلی فکر نمی کنید داشته باشه ... اگه بشه گزینه auto reconnect براش پیدا کنیم خوب میشه . میخوای بذاری دانلود میری 4 ساعت دیگه میای می بینی 100 مگم دانلود نکرده !!!

من ببشتر فکر می کنم کرم از خود ایرانسله ...

11. این کاربر از dvlsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از دیروز سرعت شدیدا افت کرده در حد دایل آپ شده و یاهو مسنجر باز نمیشه و دانلود هم با سرعت 7-8 هست!!
    من طرف پونکم سرویسمم 512 نا محدود
    فکر کنم دارن یه کارایی میکنن یا آپدیت یا یه چیز دیگه

13. این کاربر از dr_data_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی مشکل از مودم هستش ؟!!! اینا که میگن این مدل از نظر سخت افزاری از بقیه یکم بهتره . هنوز 2 ماه نشده باید بریم دنبال یه مودم دیگه ؟!!!
    حالا راه حلی فکر نمی کنید داشته باشه ... اگه بشه گزینه auto reconnect براش پیدا کنیم خوب میشه . میخوای بذاری دانلود میری 4 ساعت دیگه میای می بینی 100 مگم دانلود نکرده !!!

من ببشتر فکر می کنم کرم از خود ایرانسله ...
    این مشکل از مودمه. من BM632w داشتم و الان یک USB هم دارم با هیچ کدوم این مشکلات رو ندارم. این مدل FBR105 همه اش آنتن اصلی رو گم میکنه اما مدل های دیگه اینطوری نیست.
    از لحاظ سخت افزار هم آشغال ترینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •