ميشه يه توضيحات كامل درباره كيفيت و امكانات LG LED5600 بدين؟
چطور تلويزيوني هستش؟
ضمنا LGتلويزيون LED
كه سايزش 40باشه داره؟
ميشه يه توضيحات كامل درباره كيفيت و امكانات LG LED5600 بدين؟
چطور تلويزيوني هستش؟
ضمنا LGتلويزيون LED
كه سايزش 40باشه داره؟
ضمنا ال جی سایز 40 ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و عرض ادب
کیفیت تصویری led c5000 سامسونگ بهتره یا led 5600 lg
با تشکر از دوستان
-تقريبا هر دوتا از نظر تصويري ميشه گفت در يك سطح هستند واختلاف زيادي ندارند
ميتونيد با توجه به سايقه و ديزاين ويا امكاناتي كه مد نظرتون هست پنل رو تهيه گنيد
من از اول قصد خرید سونی ex500 داشتم
بعد دیدم کمیاب شده رفتم که سامسونگ 650 بخرم
اونم که گیر نیومد اگرم بود یا گارانتیش رد شده بود یا قیمت بالای 1200 بود حقیقتش از اول از ال جی خوشم نمیومد ولی تا دیدم قیمت 5600 42 اینج 1360000 هست تازه تلویزیون دیجیتال هم داره و 100 هرتز هم هست و led هم که هست یه ذره شک کردم ولی بازم با این امکانات ایا از نظر تصویری مشکلی نداره
چون سامسونگ c5000 تلویزیون دیجیتال نداره در ضمن 50 هرتز هست چطوری تصویرش با 100 هرتز بودن 5600ال جی یکی هست
و اینکه از لحاظ سخت افزاری و ....برند خوبی هست یاخیر
ببخشید نمیدونستم جناب آقای استاد سامسونگ توهینه مگه کلمه سامسونگ فحش آبداره که توهین به حساب بیاد تو 1000 تا ریویو توی نت مشکل soap opera و motion resolution و نمایش رنگ آبی به جای مشکی و نمایش نئونی رنگها مشکل نداشتن یکنواختی شدت نور تو hdtv یای سامسونگ داره بیداد میکنه اونوقت این استاد سامسونگ شما توی فقط یکی از پستهاش به من نشون بدین به این مشکلات اشاره کرده باشه اگه مشکل 50 هرتز پنلای پاناسونیک اینقدر بزرگه که کسی که میخواد بخره حقشه بدونه پس مشکل موشن رزولوشن و soap opera effect و نمایش ندادن رنگ درست مشکی و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه تی ویای سامسونگم حق یوزره که بدونه پس الکی اینجا واسه من بت سازی نکنید بسه دیگه به اندازه کافی اینجور کارا مارو 100 سال از همه دنیا عقب انداخته.
ببین عزیز هیچ محصولی صد در صد perfect نیست من خودم هم ال سی دی سامسونگ دارم هم پلاسمای پاناسونیک کیفیت sd به کیفیت پخش شبکه ها رابطه مستقیم داره من قبلا یه ----- استار ست داشتم با پلاسما و ال سی دی حالم به هم میخورد الان یه ----- دارم که خروجی کمپوننت داره کیفتش تومنی 100 دلار آمریکا با استار ست فرق داره روی ال سی دی کنتراست پائین توی اتاق معمولی واقعا حال به هم زنه مشکی روی تصویر به آبی میزنه همه رنگا نئونین اصلا حالت طبیعی ندارن رنگ پوست صورت آدما نارنجیه برای اینکه کالیبره بشه باید یه ال سی دیو برایتنس و درجه بک لایتشو کم کنی ولی بازم مشکی نشون نمیده و کنتراستش پائین میمونه به خصوص ال سی دیای سامسونگ و پاناسونیک مشکیو خیلی آبی نشون میدن توی نشون دادن ال سی دیای پاناسونیک و ال جی از سامسونگم بدترن مهمترین عامل تو کیفیت تصویر کنتراسته بعدش آپ اسکیل واسه sd خیلی مهمه پلاسماهای پاناسونیک تو کنتراست حرف اول و آخرو میزنه آپ اسکیلرشم خیلی عالیه شایدچندتا خطای کوچیک تو 50 هرتز بکنه ولی ضعف دیگه نداره از اون طرف سامسونگ آپ اسکیلرش قویه ولی کنتراستش افتضاحهمشکیو نمیتونه نمایش بده رنگارو نئونی نشون میده پوستو نارنجی نشون میده مشکل موشن بلور داره مشکل زاویه دید داره حالا انتخاب با خودته.
برایتنس ال سی دی کاملا fake هست اینو زیر نور معمول خونه میشه فهمید زیر نور خونه کنتراست مهمه که برتری کاملا با پلاسما هست یه ال سی دی مثل lx9500 خیلی خیلی ال سیدی خوبی هست ولی مشکل زاویه دید داره تو صحنه های خیلی اکشن و ورزشی جلو پلاسما کم میاره از اون بدتر led local dimm بودنش باعث میشه black crush داشته باشه واسه همین دادن اون پول واسه این تی وی به نظر من پول تو سطل آشغال ریختنه وقتی میشه با همون پول چیز بهتر خرید.
-از نظر من وچيزي كه بارها گفته شده خدمت دوستان در رنج قيمتي شما lcd ها بهترين گزينه ها هستند (در صورتيكه مقداري سخت گير باشين)
در غير اين صورت مدل le5600 ميتونه گزينه خيلي خوبي باشه علاوه بر اينكه امكانات مورد نظر شما رو با هزينه مناسب داره
-در مورد هرتز در سامي ها يك CMR هم داريم كه در C5000 نزديك 150 ودر C6900 نزديك 400 هست كه قضيش متفاوت هست
-با اين حال LG 5600 ميتونه گزينه كاملا مناسب وخوبي براي يك يوزر خونگي باشه
با سلام
حالا اگه شما جای من بودید کدوم یکی رو انتخاب می کردید لطفا صادقانه جواب بدهید با دلیل
با سلام یه مدل دیگه هم امروز دیدم بد نبو 40 bx400سونی چطوریه خوبه
Last edited by ahna2004; 25-04-2011 at 20:19.
-من سراغ c650 ميرفتم
و اگر امكاناتي كه در پنل c650 هست هم برام مهم بود lg ld660
-نداشتن و يا كمتر بودن مشكلاتي مثل يكنواختي نوردهي
-كنتراست خوب
-امكانات عالي
-صداي بهتر
-قيمت مناسب تر
و...
-مشكلاتي كه ال اي دي هاي حاشيه اي مخصوصا در اين رنج دارند :
-يكنواخت نبودن نوردهي
-مشكلات ابري شند پنل ها
-زاويه ديد ضعيف تر
-صداي ضعيف تر
-قيمت زيادتر
و..
-بين دو مدل ال جي وسامي در ال اي دي ها ال جي مقداري در نوردهي موفق تر عمل كرده (ابري شدن كمتر)و اين نقطه قوتش هست
همينطور سامي در scaling مقداري بهتر عمل ميكنه
-بين مدل هاي سوني هم حتما سراغ ex500 برين وبه گزينه هاي bx300/400 ex400 فكر نكنيد
با تشکر از صبر و حوصله شما
من اون مدلهای که شما گفتید رو اینجا تو شهرستان گیر نیاوردم
فقط همین c5000و 5600lg رو توی این رنج قیمت گیر اوردم می خواستم بدونم شما از این دو مدل کدوم رو انتخاب می کنید ؟
دوما مثل اینکه با صحبتهای شما اصلا خرید led توی این رنج قیمت کار درستی نیست ؟
سوما این مدل lg ld660 با سامسونگ 650 در یک سطح هست و ایا تلویزیون دیجیتال هم داره چون این مدل رو هم پریروز توی یه فروشگاه دیدم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)