من هم هر چی برنامه پرتابل دارم رو 7 اجرا نمیشن.
این هایی که با Thinstall ساخته شدن.
چه راه حلی هست ؟
من هم هر چی برنامه پرتابل دارم رو 7 اجرا نمیشن.
این هایی که با Thinstall ساخته شدن.
چه راه حلی هست ؟
سلام
یه مشکل دارم و اون اینه که:
وقتی روی آیکن Windows Explorer روی Taskbar کلیک راست میکنم دیگه پوشه های Pin شده رو لیست نمیکنه!هر پوشه ای هم پین میکنم نشون نمیده توی لیست.
با اینکه کلی پوشه Pin شده دارم ولی هیچ کدوم رو نشون نمیده.
بدبختی اینجاست من به این pin عادت کرده بودم!
دوست عزیز من این کاررو انجام دادم و مشکل قبلی رفع شد ولی یه مشکل جدید بوجود اومده و اینکه وقتی که به اینترنت وصل میشم و مسنجر رو باز میکنم و همزمان اینترنت اکسپلورر یا فایر فاکس رو باز میکنم یه پیغام مبنی بر اینکه حافظه کم هستشhttp://up.--------.com/Files/a92e1da9a8e540a2b5df.jpg
طبق این عکس میده
به نظر شما از کم کردن حافظه مجازی میتونه باشه و این مشکل رو چجوری میشه حل کرد
باتشکر فراوان
مرسی
ولی با این روش وقتی من روی درایومی که میخوام حجمشو زیاد کنم کلیک میکنم گزینه extend volume فعال نیست ( یعنی برای هیچ کدوم از درایو هام این گزینه فعال نیست )
شنیده بودم با این گزینه امکان داره اطلاعات هم پاک بشه !
حالا روش دیگه ای نیست ؟ با پارتیشن مجیک نمیشه این کارو کرد ؟ من قبلا تو xp با پارتیشن مجیک این کارو خیلی راحت انجام میدادم - اطلاعات هم هیچی از بین نمیرفت - تو 7 نمیشه ؟
در مورد اینکه امکان داره اطلاعاتت پاک بشه ؟ من خودم بار ها از درایو های خودم کم وزیاد کردم
مشکلی پیش نیومد
گزینه extand volume هم موقعی فعال میشه که شما اول بری روی یه درایوی که زیاد داره shrink volume رو
بزنی و یه حجمی رو ازاد کنی مثلا 2 گیگ ، بعد با اون حجم جدیدی ایجاد شده کاری نداری ، حالا به سراغ هر درایوی
بری که خوای بهش اضافه کنی ، جز c ، گزینه extan volume فعاله و میتونی بهش اضافه کنی
![]()
من الان این کاریو که گفتی کردم
ولی extend volume فقط برای همون درایوی که ازش این حجم رو آزاد کردم فعاله یعنی بازم روی درایو های دیگه که میزنم گزینه extend volume فعال نیست !
Last edited by MOHAMMAD2010; 26-04-2010 at 12:22.
سلام میخاستم ببینم که ایا راهی هست که بشه برنامه هایی رو که تو ویندوز xp نصب میکردم رو روی سون هم نصب کنم؟
نباید این طوری باشه
من همین الان 2 گیگ از g دام به f همون طور که میبینی دوتا f دارم
ولی در عمل توی مای کامپیوترم یه f دارم با حجم مجموع.
عجیبه که برای شما نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟
درایوهاتون که همه ntfs هست درسته؟
![]()
آره همه ntfs هستن
من درایو ِD خودم فقط 3 گیگ خالی داره ( رنگش قرمز شده ) درایو j من 12 گیگ خالی داره میخواستم 5 تا از این بدم به D
ولی نمیشه
وقتی اون حجم 5 گیگ رو از j آزاد میکنم دیگه اون به هیچ کدوم از درایو ها نمیتونم بدم ، فقط دوباره به خود همن درایو j میتونم 5 گیگی رو که آزاد کردم بدم !
مشکل چیه ؟![]()
اونایی که با برنامه پرتابل مشکل دارن باید کامپتیبل کنن با ایکس پی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)