گارانتی نداره این رم ؟
گفتم که گارانتی رم ها مادام العمر هست. هر وقت خراب بشه شما می تونی ببری گارانتی و واست عوضش می کنن.
گارانتی نداره این رم ؟
گفتم که گارانتی رم ها مادام العمر هست. هر وقت خراب بشه شما می تونی ببری گارانتی و واست عوضش می کنن.
الان رفتم دو تا رم 2گیگ سیلیکون با باس 1333 گذاشتم ببینم چی میشه
تست هم کردم مشکلی نداشت
گارانتی مادام العمر هم داره
سلام من میخوام probook4540 بگیرم ولی از داغ کردنش میترسم!شماهایی که اچ پی دارین خیلی داغ میکنه؟
دوست عزیز این مدل لپ تاپ جزء سردترین لپ تاپ موجود در بازار است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پایین سایت در قسمت rating توجه و در همین سایت با جستجوبادیگر لپ تاپ معروف مقایسه کن
من لپ تاپم HP PAVILION DV 6070 هست و ویندوزم 7 اورجینال میباشد میخوام بدونم میتونم از بکاپ یک لپ تاپ HP PAVILION DV 7 که ویندوزش 8 اورجینال هست استفاده کنم برای لپ تاپ خودم؟![]()
سلام دوستان
رم لپ تاپ 4 گیگه ولی الکی حدود 1.5 2 گیگش اشغاله!
حتی سرویس ها استارتاپ ها رو هم غیر فعال کردم ولی زیاد فرقی نکرد.
فایرفاکسم که لگ میزنه با اینکه رم زیادی مصرف میکنه، ولی از حداکثر رم استفاده نمیکنه.
HP Pavilion dv6-6C45se Win 7 Home Premium
کسی نبود جواب سوال مارو بده؟![]()
اون قسمت رو win7 اشغال می کنه.تازه vista از اینم بیشتر اشغال می کرد!مثلا xp حدود 200-300 MB از رم رو می گرفت.7 حدود 1GB می گیره.چیزای دیگه هم هستند که رم رو اشغال کنند.بری تو task manager می زنه کدوم نرم افزار چقدر از رم رو اشغال کرده.تو قسمت proccess
اگه رم اصلی 1333 بوده حتما یه رم با همین فرکانس بنداز.cpu هم ساپورت کنه ممکنه مشکل پیش بیاد.تو نت سرچ کن ببین رمی که کمپانی انداخته با چه فرکانسیه.فکر می کنم همون1333 باشه برای سری 61xx
اتفاقا اونجا قسمت Process جمعشون حدود 500 مگ رم رو اشغال کرده(تیک Show Process ... رو هم زدم)
ولی تو قسمت Performance حدود 2 گیگ پره...معلوم نیست از کجا...
شیطونه میگه یه رم بگیر....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)