سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم وقتی میگن adsl 2.5gig محدود یعنی چی؟یعنی تا 2.5 گیگ بیشتر نمی تونم دانلود کنم یا...؟
یه سوال دیگه این که من خیلی فایل دانلود میکنم شما کدام ارایه دهنده ی adsl رو پیشنهاد می کنید؟
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم وقتی میگن adsl 2.5gig محدود یعنی چی؟یعنی تا 2.5 گیگ بیشتر نمی تونم دانلود کنم یا...؟
یه سوال دیگه این که من خیلی فایل دانلود میکنم شما کدام ارایه دهنده ی adsl رو پیشنهاد می کنید؟
سلام دوستان
خواستم بپرسم وقتی که میگن adsl 2.5 گیگ محدود یعنی چی؟یعنی اینکه تا 2.5 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد یا...؟
دوم اینکه من خیلی فایل دانلود میکنم و تو کرمانشاه هم هستم.شما کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنید(برای 128 کیلو بایت)
یعنی کلا 2.5 گیگ می تونی :
دانلود کنی+آپلود کنی+فیلم ببینی+سایت باز کنی+چت کنی و ....
شما زیاد دانلود می کنی یعنی چی؟ روزی 1200 مگ میشه با 128 دانلود کرد, شما اینقدر دانلود می کنید؟
اگه آره شما میتونی نا محدود بگیری !
سلام دوستان
این سوال برای این بود
چون چند وقتی شهر ما اینترنت نامحدود 128 اورد ماهی 10 تومان
یکی از بچه ها گرفته گفتش که سرعتش از 16 تا 40 متغییر است ( اخرین خبری هم که گرفتم مثل اینکه پایین تر امده ببین 14 تا 30 متغییر است )
یعنی این الان شیر شوده است ؟
با تشکر
با عرض سلام من الان از سرویس eco 128 شاتل استفاده میکنم ؟ با توجه به نوع کاربری من که نیاز به میزان ترافیک مصرفی بالایی دارم و همینطور سرعت بالای 50kb برای دانلود برام خیلی مهمه و به دلیل اینکه محدودیت حجمی این سرویس 3gig هست و برای من کمه میخواستم ببینم شما چه سرویس یا isp که شرایط بالا رو داشته باشه پیشنهاد میکنید ؟ در ضمن نمایندگی شاتل مشهد سرویسهای art رو به من نمیده و میگه که اونا سرویس های حرفه ای هستن . ممنون میشم راهنماییم بکنید .
سلام
دوستان عزیز من دنبال یک سرویس اینترنت پرسرعت مناسب با مشخصات ذیل هستم:
- ۱۲۸ کیلو بیت(خانگی)
- ترافیک حدود ۲ گیگ در ماه کافیه
- ساعتی هم در شبانه روز رایگان باشه
- کیفیت نسبتا خوبی هم داشته باشه
- از لحاظ قیمت هم به صرفه باشه (تــهران)
البته چندتایی در نظر دارم اما به کمی راهنمایی احتیاج دارم.
ممنون
پیشنهاد میشود شاتل
ECO128
ترافیک 3 گیگ در ماه
از ساعت 1 شب تا 7 صبح رایگان
سرعتت از 128 بیشتر و قطع شدن کم
قیمت 13900
سلام
برای استفاده رایگان از 1 شب تا 7 صبح یوزرنیم و پسورد دیگری لازمه یا با همون یوزرنیم و پسورد می شه رایگان استفاده کرد؟
ممنون
نه با همون یوزر و پس اصلی برا شبانه دیگه به یوزر و پس نیازی نیست!
سلام میخواستم ببینم کسی میدونه EP2-20 پارس آنلاین سرعت دانلودش چقدره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)