تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 489 از 1759 اولاول ... 3894394794854864874884894904914924934995395899891489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کارت شبکم فکر کنم.onboard چون کارت شبکه جدا نخریدم...

network adapters
    شرمنده ولی چیزی به این اسم نیست...

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کارت شبکم فکر کنم.onboard چون کارت شبکه جدا نخریدم...

شرمنده ولی چیزی به این اسم نیست...
    توی device manager صد در صد هست چون مودمتون به اسم usb ndis توش شناخته شده.

control panel-> system-> hardware-> device manager-> network adapters

در هر صورت به احتمال زیاد کارت شبکه تون از توی bios غیر فعال شده. کامپیوتر را ریستارت کنین، دکمه del را بزنین تا صفحه آبی بایوس بیاد. برین توی قسمت integrated peripherals و بعدش onboard lan یا network یا همچین چیزی را پیدا کنین که در حالت disable هست. بزارینش روی enable یا auto و گزینه save and exit را انتخاب کنبین. سیستم ریستارت می شه و وقتی ویندوز اومد بالا ازتون cd کارت شبکه را می خواد که همون مال مادربوردتون را بزارین تا نصب کنه.

3. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون درست شد بلاخره...مشکل از BIOSبود...

یه سوالم داشتم اینه که طبیعیه چراغهای LANو ACTچشمک بزنند یا باید ثابت روشن باشند؟
    Last edited by ardavan_2008; 21-10-2009 at 16:29.

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

3

آقا کوتاه بیا!! من قصدم ارائه اطلاعات غلط نبود. چیزی را هم نمی خواستم پیچیده کنم، همونطوری که دیدین خواهش کرده بودم یک استاد شبکه اگه می تونه بیاد اینا رو توضیح بده.
    اگر بیشتر مطالب من توی پست قبلی شما بود که بیکار نبودم بیام دوباره بنویسم، اولش هم نوشتم در تکمیل فرمایشات شما!! اگر با دقت مطالعه کنین متوجه می شین که من چی اضافه کردم!!

بله، سرور به معنی یک کامپیوتر وجود ند اره ولی هر کامپیوتری که مستقیما با کابل lan به مودم متصل شده برای خدمات گرفتن از مودم باید یک ip در محدوده ip روتر (یعنی همون 192.168.1.1) داشته باشه تا روتر بهش سرویس بده. البته دیدم که خودتون در پست بعدیتون متوجه شدین..

ولی چیزی که همچنان اشتباه نوشتین آدرس dns server هست. اصلش اینه که شما باید اون تو آدرس dns شرکت isp تونو وارد کنین (البته با اونی هم که شما زدین کار می کنه)

نمونه برای شرکت داتک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با احترام
    دوست من انگار شما هدفت مشخص نیست شما بیشتر دنبال ایراد گرفتن از من هستی تا به فکر کاربرای سایت فکر می کنم نه تنها من، خیلی دیگه از یوزرها ترجیح بدن مثل روش خودم عمل کنن تا روش شما بله
    هر دو ظاهرا جواب میدن اما این کجا و آن کجا شاید برای من و شما سخت نباشه اما حکایت لقمه و پیچاندن دور سر برای رسیدن به دهان وگیج کردن یوزر

وقتی میگم شبکه پیچیدس برایه همینه شاید چند روش وجود داشته باشه مهم بهترین روشه
    واقعا متاسفم به جای همکاری و کمک، ایراد گرفتن از همدیکه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان اگه قصد حمله به منو ندارن
    یه نکته بگم و برم
    لزوما و حتما از کانفیگ bridge استفاده کنید (تجربه)
    1-اگه اشکالی در اینترنت به وجود بیاد منظورم موقع کانکت کردن( اون پیغامهای شماره دار خطای کانکشن منظورم هست)
    در کانفیگ pppoe دیده نمیشه و به مشکل بر میخورید اما در کانفیگ به روش bridge این مشکل وجود نداره
    2-سهولت استفاده :شما به راحتی میتونید کانکشن خودتونو قطع یا وصل کنید در صورتی که در روش pppoe شما باید از دکمه پاور مودم برای قطع یا وصل یا از قطع و وصل کردن کارت شبکه
    3-بسیار مناسب برای شبکه: مثلا با نرم افزار هایی مثل cafepro شما میتونید نظارت کاملی بر یوزر داشته باشید
    اگه از اکانت شبانه استفاده میکنید(ساعات رایگان) با کانفیگ bridge شما به راحتی میتونید سیستم خودتونو تنظیم کنید

پیروز و سر بلند باشید

7. این کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون درست شد بلاخره...مشکل از BIOSبود...

یه سوالم داشتم اینه که طبیعیه چراغهای LANو ACTچشمک بزنند یا باید ثابت روشن باشند؟
    بله، چراغ status یا adsl باید ثابت باشه و act هر وقتی که در حال رد و بدل اطلاعات هستین چشمک می زنه. usb و lan هم هر وقت ازشون استفاده بشه چشمک می زنن

9. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست من انگار شما هدفت مشخص نیست شما بیشتر دنبال ایراد گرفتن از من هستی تا به فکر کاربرای سایت فکر می کنم نه تنها من، خیلی دیگه از یوزرها ترجیح بدن مثل روش خودم عمل کنن تا روش شما بله
    هر دو ظاهرا جواب میدن اما این کجا و آن کجا شاید برای من و شما سخت نباشه اما حکایت لقمه و پیچاندن دور سر برای رسیدن به دهان وگیج کردن یوزر

وقتی میگم شبکه پیچیدس برایه همینه شاید چند روش وجود داشته باشه مهم بهترین روشه
    واقعا متاسفم به جای همکاری و کمک، ایراد گرفتن از همدیکه
    شما مثل اینکه کلا مشکل کم دقتی دارین!! اگه دقت کنین، من مرتبا از پستهای شما تشکر می کنم، حرفای شما را تکمیل می کنم ولی شما بهتون بر می خوره.
    هر چیزی را هم برای کاری ساختن، این روشها هم هیچ کدوم مال من و شما نیست!!؛ صرفا شیوه های استفاده از یک وسیله است که هر کدوم به مناسبت و علتی تعبیه شدن، به تناسب کاربرد باید ازشون استفاده کرد و همه حرفهایی که من زدم در روشن کردن این قضیه بوده که اینا کاربردشون کجاست و چطوریه. من شخصا نه مشکلی با شما دارم نه اصلا شما برام مهم هستین که بخوام به هدف ستایش یا نکوهش شخص شما مطلب بنویسم؛ حقیقتش اینقدر علاف نیستم که جنین کاری بکنم.

من اینجا یک هدف بیشتر ندارم؛ اگر بتونم از اطلاعاتی که دارم به دیگران کمک کنم و اگر اطلاعاتی ندارم سعی کنم یاد بگیرم.

لزوما و حتما از کانفیگ bridge استفاده کنید (تجربه)
    1-اگه اشکالی در اینترنت به وجود بیاد منظورم موقع کانکت کردن( اون پیغامهای شماره دار خطای کانکشن منظورم هست)
    در کانفیگ pppoe دیده نمیشه و به مشکل بر میخورید اما در کانفیگ به روش bridge این مشکل وجود نداره
    2-سهولت استفاده :شما به راحتی میتونید کانکشن خودتونو قطع یا وصل کنید در صورتی که در روش pppoe شما باید از دکمه پاور مودم برای قطع یا وصل یا از قطع و وصل کردن کارت شبکه
    3-بسیار مناسب برای شبکه: مثلا با نرم افزار هایی مثل cafepro شما میتونید نظارت کاملی بر یوزر داشته باشید
    اگه از اکانت شبانه استفاده میکنید(ساعات رایگان) با کانفیگ bridge شما به راحتی میتونید سیستم خودتونو تنظیم کنید
    بله، خیلی چیزهاش آسونتره. ولی اگه از هر دو پورت یه مودم دو پورت usb/lan (مثل ایسوس 602 یا tplink 8811 )همزمان بخواین اینترنت بگیرین با کانکشن bridge امکان پذیر نیست بنابراین تا جائیکه من می فهمم مزایاش فقط مال موقعیه که یک کامپیوتر تنها بخواد کانکت بشه.
    Last edited by ChaoticHead; 22-10-2009 at 00:24.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما مثل اینکه کلا مشکل کم دقتی دارین!! اگه دقت کنین، من مرتبا از پستهای شما تشکر می کنم، حرفای شما را تکمیل می کنم ولی شما بهتون بر می خوره.
    هر چیزی را هم برای کاری ساختن، این روشها هم هیچ کدوم مال من و شما نیست!!؛
    منم نگفتم که مبتکرشم شما که بنده رو متهم میکنید به کم دقتی تو کدوم پست دیدی گفتم مبتکرشم
    شاید هزاران روش باشه اما من ساده ترینشو انتخاب کردم
    ببین دوست من من با شما بحثی ندارم نه حالا شایدم هیچ وقت دیگه من بر طبق اطلاعات خودم این راه و پیشنهاد دادم
    شما از یه راه دیگه استفاده کن بحثی نیست
    من اینجا یک هدف بیشتر ندارم؛ اگر بتونم از اطلاعاتی که دارم به دیگران کمک کنم و اگر اطلاعاتی ندارم سعی کنم یاد بگیرم.
    اصلا هدف از بودن همچین تاپیکی بالابردن اطلاعات و افزایش آگاهی در کاربران هست
    بله، خیلی چیزهاش آسونتره. ولی اگه از هر دو پورت یه مودم دو پورت usb/lan (مثل ایسوس 602 یا tplink 8811 )همزمان بخواین اینترنت بگیرین با کانکشن bridge امکان پذیر نیست بنابراین مزایاش فقط مال موقعیه که فقط یک کامپیوتر بخواد کانکت بشه.
    خوبه گفتم حمله نکنید اگه نمیگفتم چه کار میکردید
    تا اونجایی که من امتحان کردم (برای مودم خودم ) این کار شدنی نیست در صورت اتصال از هرکدوم از پورتا اون پورت قطع میشد اگه فرض کنیم سیستم 1 از طریق یو اس بی وصل باشه و سیستم 2 از طریق لن، اونی که زودتر وصل میشد میرفت تو اینترنت و اون یکی قطع میشد البته کلی نیست چون مربوط به مودم خودمه مودمی که معرفی کردیدو نمیدونم اینی که گفتم مربوط به کانفیگ pppoe بود
    حالا یه سوالی، اگه بخوایم از یه مودم 4 پورت lan دار بطور همزمان برای 2 تا کامپیوتر اینترنت بگیریم می تونیم برای هر 2 تاشون کانکشن bridge بسازیم و همه شون همزمان از اینترنت استفاده کنن؟
    اینکه کاری نداره راحت ترین راه شر کردن کانکشن هست شما میتونید کانکشنتونو به راحتی شر کنید فقط یه نکته که باید ip و dns در حلت اتو قرار بگیرن
    در ضمن 4 تا که سهله n کامپیوترم باشه شما میتونید از همین کانکشن استفاده کنید البته راههای دیگه ای هم هست تاکید میکنم این ساده ترین راه هست
    Last edited by djmilad_mrb; 22-10-2009 at 00:46.

12. این کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تا اونجایی که من امتحان کردم (برای مودم خودم ) این کار شدنی نیست در صورت اتصال از هرکدوم از پورتا اون پورت قطع میشد اگه فرض کنیم سیستم 1 از طریق یو اس بی وصل باشه و سیستم 2 از طریق لن، اونی که زودتر وصل میشد میرفت تو اینترنت و اون یکی قطع میشد البته کلی نیست چون مربوط به مودم خودمه مودمی که معرفی کردیدو نمیدونم اینی که گفتم مربوط به کانفیگ pppoe بود
    شما مودمتون چیه؟ این کار عملیه (یعنی منم همین الان دارم ازش استفاده می کنم) بشرطی که شما کانکشن pppoe در داخل روتر بسازین. اونوقت هر دو تا کامپیوتر بطور همزمان و خودکار به اینترنت متصل می شن.

اینکه کاری نداره راحت ترین راه شر کردن کانکشن هست شما میتونید کانکشنتونو به راحتی شر کنید فقط یه نکته که باید ip و dns در حلت اتو قرار بگیرن
    در ضمن 4 تا که سهله n کامپیوترم باشه شما میتونید از همین کانکشن استفاده کنید البته راههای دیگه ای هم هست
    خیلی ممنون. منظور از share کردن اینه که یه شبکه درست کنیم و بینشون کانکشن را share کنیم؟یعنی نیاز داریم یه کامپیوتر بعنوان سرور، مودم بهش وصل بشه و بقیه با هاب به اون وصل بشن؟ یا بازم همه به مودم وصل می شن؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما مودمتون چیه؟ این کار عملیه (یعنی منم همین الان دارم ازش استفاده می کنم) بشرطی که شما کانکشن pppoe در داخل روتر بسازین. اونوقت هر دو تا کامپیوتر بطور همزمان و خودکار به اینترنت متصل می شن.
    مودم من دی لینک 2520 هست منم فکر میکردم باید بشه اما نشد
    در نهایت بازم مشکلی نیست یه مدت من از کابل کراس برای شبکه کردن 2 تا کامپیوتر استفاده کردم مشکلیم نداشتم منتها بعد رفتم و یه هاب سوییچ گرفتم
    خیلی ممنون. منظور از share کردن اینه که یه شبکه درست کنیم و بینشون کانکشن را share کنیم؟یعنی نیاز داریم یه کامپیوتر بعنوان سرور، مودم بهش وصل بشه و بقیه با هاب به اون وصل بشن؟ یا بازم همه به مودم وصل می شن؟
    بله دقیقا شما اول باید کامپیوترهاتون شبکه باشن بعد اینکارو انجام بدید فقط این نکته رو بگم این ساده ترین راه هست بهترین راه نیست در ضمن مودم فقط به سرور وصل هست وبقیه به سرور
    بهترین راه نصب ویندوز سرور هست
    در این روش حتما سیستم های دیگه به غیر از سیستم اصلی ip شون روی حالت اتو قرار بگیره

ببینید دوست من من نه مبتکره کانفیگ bridge ام نه pppoe منتها بر اساس اطلاعات خودم و خوندن کتابهای متعدد در این زمینه بهترین کانفیگ همون bridge هست شاید شبکه کردن از این روش به آسونیه pppoe نباشه منتها عامل مهمی در شبکه کردن هست به نام کنترل وامنیت دیتا در شبکه که متاسفانه در روش pppoe امکانپذیر نیست
    بذارید یه مثال بزنم فرض کنید اینترنت بین دو سیستم تقسیم شده یوزر 1 قصد دانلود با برنامه دانلود منیجر و یوزر 2 در حال پیج باز کردن میبینید که اتصال یوزر 2 قطع میشه چرا چون تمام پهنای باند توسط نرم افزار idm گرفته شده و به اون سیستم چیزی نمیرسه
    اینجاس که بحث مدیریت وکنترل یوزر مشخص میشه
    بحث دوم دانستن پیغام خطا در کانکت کردن هست (اگر با مشکل مواجه شدید)
    که در کانفیگ pppoe امکان پذیر نیست
    در نهایت انتخاب با خود شماست

15. 2 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •