بابا صفحه 6 کتاب جبرتو باز کن!
میشه استقرایی.........
بابا صفحه 6 کتاب جبرتو باز کن!
میشه استقرایی.........
استقرایی میشه
اگر سوالات اختصاصي سخت باشه دانش آموزان ممتاز بيشتر ضرر ميكنند تا دانش آموزان متوسط
دوست عزیز فرض کن ما همه اشتباه میکنیم میشه ارامش اینجارو بهم نزنی خودت کنکوری بودی میدونی بعدش چه حالیه ادم اگه میشه بزار ما فکر کنیم سوالا غیر استاندارد بوده و اینقدر تاکید روی اسون بودن سوالا نکن 40 تا کنکوری اینجان گناه دارنيكطرفه به بازي نريد دوستان عزيز ، زمان ما كه هم سوالاي كنكور و هم قبول شدنش از شما سخت تر بود .
اون حوزه اي من نشسته بودم اگر شما ها از وضعيتش خبر داشتين اصلا جلسه رو ترك ميكردين !
دماي هوا بالاي 35 ، بوي سيگار ، بوي نامطلوب انسان ها، راه رفتن ناظر ها و . . .
من اگر در همون حوضه امتحان بدم ،(با همون شراط استرس و نگراني و شرايط نامطلوب جوي ) سوال هاي امسال رو راحت تر ميتونم پاسخ بدم تا پارسال .
شما فرض كنيد كه سوال هاي امسال و پارسال رو گذاشته بودن جلوتون و ميگفتن يكيشو بردارين . 87 رو برميدارين يا 88 رو ؟ __________________
معارف رو مطمئن باش 1000 نفر پیدا میشن که خوب دادن.
من ادبیات یه کتاب خریدم دی ماه:
تناسب مفهمومی و قرابت معنایی نویسنده:هامون سبطی.
حدود 390 صفحه هست آنقدر عالی بود که هر تست سختی میدی راحت جواب میدادی.
همین آزمون قرابت معانی کاملا واسم آسون بود ،چون تمام سوالهاش تو همین کتاب بود و من همرو حفظ بودم.
ولی 2 تا نزدم وقت نکردم،گزینهاش سخت بود!
اون سوال من فكر ميكنم استدلال استقرايي باشه ، فكر كنم كتاب هندسه سال دوم نوشته . البته دقيق يادم نيست
مرسی خواهر ماشالله کتابو خوردی؟!!!!!!
خوب من که نمیگم خوبه . میگم تو سر هم نزنید . چه فایده ای داره ؟ اگه سخت بوده برای همه بوده . اینو دیگه همه میدونن . معلم فیزکمون میگفت نفر هشتم 84 فیزیک 30 زده.(تا اونجایی که من یادمه) کسی که خوبه همیشه خوبه (چی گفتم!)
اون سوال هم من زدم استقرایی چون نوشته بود نتیجه گیری از مشاهدات محدود
عمومی ها به جز ادبیات توی یه مایه بود . اختصاصی ها هم ریاضی امسال به مراتب سخت تر بنظر میرسید . فیزیک در حد پارسال بود ولی شما اسون تر بود .
من فکر میکنم چیزی که باعث شد این کنکور سخت تر جلوه کنه فقط و فقط چارچوب و ریتم سوالات بود . به هیج وجه قابل قیاس با سالهای پیش نیست . قالب سوالات به کل عوض شده بود بخصوص در دروس عمومی .
دوستان به نظرم بودجه بندی ها هم معلوم نبود ! مثلا دینی 3 هرچی فکر میکنم 2-3تا سوال بیشتر نبود یا عربی تستهای قواعدش مثه همیشه قالبی نبود !
Last edited by asroma08; 25-06-2009 at 14:16.
خوب بد زشت استاندارد اسون
فهمیدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)