ravani_13 جان
دو پست 4839 و 4840 رو درياب
ممنونم
ravani_13 باز ممنون از مطالب مفيدي كه توضيح دادي
ميبينم كه اينجا حسابي سرت شلوغه
بايد يه چند نفر بيان كمكت دست تنها نباشي با اين همه سوال![]()
سلام
عملکرد رم و کارت گرافیک به گفته ی خودشون کمی بهترشده +
:
با تشکر از yashm1365تنها دو تفاوت در جانشین جدید 1060 که با کد 1135 شناخته می شود وجود دارد.
در کارت وایرلس از چیپ 5100 استفاده شده که در 1060 از 4965 استفاده شده . البته از چه نظر بهینه شده نمی دونم ، شاید برد و مسافت باشه .
و دیگر اینکه نمایشگر با کیفیت تری به کار گرفته شده که البته قبلاً هم می شد 1060 رو با Infinity Display سفارش داد ولی 1135 نیازی به سفارش نداره .
خیلی از ایرادات مثل باطری ضعیف در این سری هنوز وجود داره ، البته کسانی که توانایی مالی و مکانی و... دارند می تونند باطری با گنجایش بالاتر هم سفارش بدن
تا جایی که من می دونم و تحقیق کردم کارت وایرلس 1060 یا 1070 و ... با xp مچ نبودن وسرعت تفاوت فاحشی می کرده و الا ن شاید به همین علت itel5100 گذاشتن .
و از همه مهتر ال سی دی اینفینیتی گذاشته که کیفیت بهتری داره ولی انگار تو نور خوب دیده نمی شه .
Last edited by ravani_13; 15-11-2008 at 14:18.
1145 گرونتره چون بلو ری میخونه و هاردش هم 320 هست درصورتی که 1135 , 250 گیگ هست .
dv4 - 1050 هم فقط گرافیک پایین تری داره . در عوض تقریبا تمام اون سیستم قوی dv5 - 1060 رو در دستگاهی کوچک تری جمع کرده و در کل هرچی دستگاه پرتابل تر بشه ولی قوی بمونه گرونتر از نمونه های عادیش میشه حتی اگه کمی ضعیفتر باشه .
در مورد گرافیک های ATI هم میشه گفت الان معمولا بهترین ATI هایی که استفاده میشه ATI RADEON HD 3470 هست که در سری FW سونی و **11 اچ پی استفاده شده و از GEFORCE 8600 GS بهتر و از GTGEFORCE 8600 ضعیفتر هست و از GEFORCE 9600 GT خیلی ضعیفتره . چیزی تو مایه های همین GEFORCE 9200 GS هست ولی کمی قویتر .
Last edited by ravani_13; 15-11-2008 at 14:33.
سلام
بین اینها DV5 - 1070
بین 2 ساعت تا 2:45 ( باطری 6 سل )
ال سی دی های جدید **11 بهتر شدن و بعد از سونی ال سی دی های اچ پی خیلی شفاف هستن امBRIGHT کمتری نسبت به دل یا سونی دارن .
قیمت یه باطری اصل 12 سل برای اچ پی در حدود کمی بیشتر از 100 $ هست .
سلام به دوست عزیزی که می خواهد لپ تاپ سونی یا همون وایو بخره ( یا کلا لپ تاپ )
در دنیا کلا لپ تاپ با سه استاندارد تولید می شود
1-استاندارد آمریکا(که بالاترین کیفیت)
2-اروپا
3-خاورمیانه(پایین ترین کیفیت)
دلیل اینکه شما گفتید خیلی از مدلهایی که من در سایت اصلی سونی ندیدم این است که این مدل ها ، مدلهای خاورمیانه است و وقتی که مدل دستگاه از دو زقم به سه رقم تبدیل می شود و آن رقم سوم هم 0 یا 5 باشد یا اینکه مدل دستگاه کلا عوض می شود یعنی دستگاه برای استاندارد خاورمیانه است و تنها نماینده رسمی و قانونی سونی در ایران شرکت ایران رهجو می باشد که گارانتی این شرکت هم سه ساله و به صورت تعویض می باشد
با سلام خدمت سروران عزیز
من در خرید لپ تاپ اچ پی تردید دارم. مدل انتخابیم 1060 یا 1135 هست.
اگر دوستان از این مدل ها استفاده کردن و راضی بودن لطفا راهنمایی کنن
با تشکر
من عاشق این 3550 شدم.کدوم گارانتی آورده؟اصلا گارانتی شده یا نه؟ چون تو سایت ایران اچ پی نیست...
سلام
تو سایت ایران اچ پی هست ( قسمت محصولات ) ولی هنوز تو برگه ی لیست قیمت ها نرفته انگار .
با گارانتی ایران اچ پی : 1.730.000
درود بر ravani_13 که با جوابهاش تایپک رو کاملا فعال نگه داشته.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)