تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 905 اولاول ... 389439479485486487488489490491492493499539589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

ef7 فشنگی آب نداره.
    فشنگی آب یه اصطلاحه دوست من هر وسیله ای که بتونه برای سیستم ecu دستوری رو ببره که سنس باشه یه سنسوره دیگه حالا ممکنه به شکل مهره یا فشنگی نباشهولی یه جایی سنس میشه
    در هر حال ممنون

2. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام . بنده به مشکلی تو ماشینم بر خوردم که هر جا میبرم نمیدونن از چیه . ماشینم206 تیپ2 هست . موقعی که موتور سرده ریپ میزنه و خیلی بد کار میکنه حتی خاموش میشه دور موتور نوسان میزنه .اما وقتی موتور گرمه خوب کارمیکنه. دوستان اگه راهنماییم کنید ممنون میشم .
    همونطور که دوستمون اشاره کردن از خیلی چیز ها می تونه باشه و بیشترین دلیل برقی هست معمولا استپر به نوسان دار شدن دور موتور و خاموش شدن در سلو و یا گاز بیش از حد خوردن مربوط میشه و این مساله میتونه از شمع و ویر شمع و حتی از دلکو( کویل دوبل) باشه
    برخی از این قطعه ها در موقع سرد بودن ارتباط خودشونو درست بر قرار نمی کنند
    ضمنا برخی ز سنسور ها که در معرض هوا هستند و یا پمپ بنزین هم می تونه جزیی از دلیل ها به حساب بیاد
    باید با دقت و حوصله در موقعی که این مشکل وجود داره بررسی بشه
    برا خود من این مشکل تا حدودی پیش اومد و در حرکت با دنده دو تا نیم ساعت اول حرکت اینجوری میشد ولی خلاص خوب کار می کرد
    به همه جا شک کردن و تا سنسور اکسیژن پیش رفتن اما قبل از اینکه بخوام خرج اضافی کنم با دوتا باک بنزین س و ب ر و نه هیچ چیز اضافی مشکلم تا 90 درصد حل شد
    موفق باشید

4. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فشنگی آب یه اصطلاحه دوست من هر وسیله ای که بتونه برای سیستم ecu دستوری رو ببره که سنس باشه یه سنسوره دیگه حالا ممکنه به شکل مهره یا فشنگی نباشهولی یه جایی سنس میشه
    در هر حال ممنون
    سلام

تو اصطلاح فشنگی وسیله ای هستش که با دقت کمتر دما رو برای پشت آمپر میفرسته ولی سنسور وسیله ای هستش که با دقت بیشتر دما رو برای ECU میفرسته.

تو یعضی ماشین ها مثل پراید، این دو تا از هم جدا هستن.یعنی فشنگی دما رو برای پشت آمپر به صورت جدا میفرسته و سنسور دما رو برای ecu جدا میفرسته.
    به خاطر همین اگه یکی از دو تا ( فشنگی یا سنسور ) خراب باشن دمایی که تو Ecu نشون داده میشه یا دمایی که تو پشت آمپر نشون میده متفاوته و ما رو به اشتباه میندازه.
    میثلا میبیینم دمای موتور پایین نشون میده ولی فن روشن میشه.یا اینکه دما موتور از حالت عادی دائم بالاتره.

تو بیشتر ماشین ها مثل خانواده 405 جدید ، 206 و ef7 و... فقط سنسور وجود داره که سنسور دما رو به Ecu میفرسته و ecu دما را به پشت آمپر میفرسته.
    یعنی غیر ممکنه که دمایی که تو پشت آمپر نشون داده میشه با دمایی که تو ecu نشون داده میشه متفاوت باشه.یعنی نیازی به دیاگ زدن برای فهمیدن دمای صحیح وجود نداره.

من منظورم این قضیه بود.

6. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

مرسی . استپر چی هست کسی میتونه بیشتر راهنمایی کنه؟
    سلام
    استپر موتور یا موتور پله ای اسمش به انگلیسی اینه
    Idle air control valve
    یعنی سوپاپِ تنظیم هوایِ دورِ آرام
    جای قرار گرفتنش در موتور , روی دریچه ی گاز نصب شده ( همون دریچه ای که با گاز دادنِ راننده باز و بسته میشه )

عکس خود استپر

توضیحات بیشتر در مورد کارش :

شما وقتی موتور رو روشن میکنین اما گاز نمیدین ) دور آرام ( به این حالت به انگلیسی میگن
    idle position
    یعنی وضعیت دور آرام که موتور خلاص هست و واسه خودش کار میکنه .
    در این حالت چند سنسور ( حسگر ) کار موتور رو زیر نظر دارند و لحظه به لحظه به کامپیوتر گزارش میدند که موتور چه وضعیتی داره .
    کامپیوتر هم با توجه به وضعیت موتور , دستورات لازم رو صادر میکنه و میده به قطعات مختلف تا موتور درست کار کنه .
    یکی از قطعاتی که از کامپیوتر دستور میگیره برای تنظیم هوای دور آرام , همون استپر موتور هست

وقتی گاز میدین استپر هییییچ کاری انجام نمیده .
    فقط ساخته شده تا وقتی موتور خلاص کار میکنه و گاز هم نمیدین , هوای ورودی یه موتور رو تنظیم کنه تا موتور لرزش نداشته باشه . فقط همین
    مثال
    موتور خلاصه و گاز هم نمیدین .
    در این حالت کامپیوتر به استپر دستور میده تا اندکی راه ورود هوا به موتور رو باز نگه داره تا نلرزه و نرم کار کنه .
    بعدش شما کولر رو روشن میکنین .
    کمپروسور کولر انرژی زیادی از موتور میگیره
    به محض روشن کردن کولر , کامپیوتر فرمان میده به استپر تا بیشتر راهِ ورودی هوا رو باز کنه تا دور موتور کمی بره بالا . استپر هم انگشتیِ سرش رو کمی به عقب میکشه ) کوتاه تر میشه ( تا راه عبور هوا به موتور بیشتر باز بشه .
    در نتیجه دور موتور کمی زیاد میشه بدون اینکه شما گاز داده باشین .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /idle_air.gif
    بعد از چند دقیقه شما کولر رو خاموش میکنین .
    دوباره کامپیوتر پیام میده به استپر تا راهِ ورود هوا رو کمی ببنده درنتیجه دور موتور اندکی کم میشه چون دیگه نیاز به انرژی زیاد نیست .

این بود خلاصه ای از کار استپر
    اسم اختصاریش :
    iac valve
    اگر موقع گاز دادن , موتور مشکل داره این مشکل به هیچوجه از استپر نیست
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-06-2014 at 21:56.

8. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اقا من یه سوال دارم اینکه میخوام یه روکش سویچ بخرم برا سویچ ماشینم پراید هست تو بازار موجوده همچین چیزی؟؟؟مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا من یه سوال دارم اینکه میخوام یه روکش سویچ بخرم برا سویچ ماشینم پراید هست تو بازار موجوده همچین چیزی؟؟؟مرسی
    سلام

اگه سوییچ ریموتی باشه ( روی سوییچ دکمه باز و ست درب باشه ) قاب سوییچ عوض میشه.و تو بازار موجوده.( از کلید سازی سراغ بگیرید )

اگه سوییچ معمولی ولی با ایموبلایزر باشه ، سوییچ رو میشه عوض کرد. ولی باید به سوییچ جدید کد داده بشه که شما کارت ایموبلایزر ماشین ( بارکد روش چاپ شده ) رو میبری قفل سازی و برات سوییچ نو میسازن.

11. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

اگه سوییچ ریموتی باشه ( روی سوییچ دکمه باز و ست درب باشه ) قاب سوییچ عوض میشه.و تو بازار موجوده.( از کلید سازی سراغ بگیرید )

اگه سوییچ معمولی ولی با ایموبلایزر باشه ، سوییچ رو میشه عوض کرد. ولی باید به سوییچ جدید کد داده بشه که شما کارت ایموبلایزر ماشین ( بارکد روش چاپ شده ) رو میبری قفل سازی و برات سوییچ نو میسازن.
    سلام داداشم والا نه سویچ ساده پراید 87 هست یه کمی پلاستیکش ساییده شده توسط اون جاسویچی که بهش انداختم الان میخوام یه حالت پلاستیک مانند که از دو طرف روهم چفت بشه بندازم روش فقط یه پلاستیک ساده تو بازار هست لوازم تزییناتی به نظر شما منظورمو فهمیدید چی میگم؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام

من چیز غیر عادی نمیبینم.
    موقع باز بودن سوییچ و خاموش بودن موتور چراغ چک روشن هستش.
    بلافاصله بعد از روشن شدن موتور چراغ چک اگه اروری تو Ecu نباشه خاموش میشه.
    این عکس مال ماشین من نیست این را فقط بخاطر این گذاشتم تا نمایشگر وسط کیلومتر تو سیستم مالتی پلکس را نشون بدم و منظور من اینه که تو اون قسمت که عکس باطری ماشین هست تو ماشین حتی قبل از گرم شدن عکس آمپر آب میاد و میره و موقع دنده عقب گرفتن هم همینطوره ثابت میمونه و چراغ چک هم روشن و بعضا خاموش میشه حتی بعد از استارت زدن و روشن شدن ماشین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این عکس مال ماشین من نیست این را فقط بخاطر این گذاشتم تا نمایشگر وسط کیلومتر تو سیستم مالتی پلکس را نشون بدم و منظور من اینه که تو اون قسمت که عکس باطری ماشین هست تو ماشین حتی قبل از گرم شدن عکس آمپر آب میاد و میره و موقع دنده عقب گرفتن هم همینطوره ثابت میمونه و چراغ چک هم روشن و بعضا خاموش میشه حتی بعد از استارت زدن و روشن شدن ماشین.
    سلام

بین کلا چراغ آمپر آب در دو صورت روشن میشه:
    - سوییچ باز و موتور خاموش هستش.
    - عقربه دمای آب تا 1/4 آخر رفته بالا.

در غیر این صورت یا مشکل سیم کشی هستش یا از خود سیستم مولتس پلکس هستش.
    در ضمن سیستم مولتی پلکس گاهی اوغات ایراد های عجیب و غریبی پیدا میکنه.

و اینکه مطمئن هستین که علامت آمپر اب هستش؟؟ چون چراغ هشدار آمپر اب معمولا کنار عقربه آمپر آب هستش.
    و اینکه بعضی سمند ها سیستمی دارن که با دنده عقب فاصله با مانع روی lcd جلو آمپر نشون میده.شاید شما این رو با چراغ آمپر اب اشتباه گرفتین.

من دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.

15. 3 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

تسمه تایم پراید هر چند هزار تا بایستی عوض بشه ؟

چه مارکی از کیفیت خوبی برخورداره ؟؟

ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •