لینک تورنت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
آرهامشب کولاکه ، حالا یا اینوری یا اونوری
کوچیک شما بهرام هستم داش امیر گل
![]()
لینک تورنت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
آرهامشب کولاکه ، حالا یا اینوری یا اونوری
کوچیک شما بهرام هستم داش امیر گل
![]()
باید منوی Flight planer را از کابین دوبعدی کلیک کنی سپس از روی نقشه رو فرودگاه مورد نظر کلیک کن تا مشخصاتش بیاد
یه سری اطلاعات مثل ارتفاع فرودگاه نسبت به سطح دریا و درجه حرارت و همچنین فرکانسهای مختلف فرودگاه را بهت میده
![]()
من هدینگ فرودگاه مقصدُ زدم ، ولی نه تنها رو باند نبودم هنگام فرود ، بلکه از فرودگاه هم دور ربودممن موندم چطوری میشه توسط اتو پایلوت دقیقاً روبروی باند قرار گرفت ، بعد عملیات لندینگ رو دستی انجام داد !
بچه ها می دونم خسته شدید ، ببخشید که زیادی سوال می پرسم ، چون خلبانی رو دوست دارم ..مرسی از همه
نبود.....؟؟؟؟؟؟
میشه اول این سوالات رو جواب بدین !
1. با چه هواپیمایی میپرید ؟
2. VFR پرواز می کنید یا IFR ؟
3.از ATC استفاده می کنید ؟![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمی دونم همینارو می خواید یا نه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان از کدا م قسمت می تونم ریزولاشین تصویر را در این بازی تعیین کنم؟
وقتی بازی بالا میاد تو قسمت setting و از اونجا customize رو بزنید !![]()
حتی توی ایران هم خلبانها از زبان بین المللی استفاده میکنند.سلام کسی پجی نداره که برج مراقبت فارسی صحبت کنه؟!؟!![]()
یه لیست از اسم مستعار بزرگترین فرودگاه های دنیا می خوام ، کسی می تونه کمک کنه؟ با اسم شهر می زنم جواب نمیده !! مثلاً فرودگاه شهر بارسلون ؟؟البته اگه لیست کامل باشه بهتره ، ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.بوئینگ 737
2.IFR
3.چی هست ؟ میشه یکم توضیح بدید؟
من تا حالا هر کاری کردم نتونستم راحت و بدون درد سر لندینگ کنم ، البته اگه بتون هواپیما رو درست در مسیر باند برسونم ، فکر کنم تمومه![]()
کاش یجور بشه که با اتو پایلوت راحت بتونم روبروی باند قرار بگیرم ، بعد خودم لندینگ کنم![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)