با سلام .دوستان من برنامه ایی می خوام که با copyاز password بتونه passwordرو از حالت نا معلوم *****دربیاره . و نشان بده.مخصوص yahoo messenger یه چیز تو این مایه ها
خیلی فورئ .مرسی.
با سلام .دوستان من برنامه ایی می خوام که با copyاز password بتونه passwordرو از حالت نا معلوم *****دربیاره . و نشان بده.مخصوص yahoo messenger یه چیز تو این مایه ها
خیلی فورئ .مرسی.
خیلی فورئ .مرسی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by V A H I D; 02-08-2008 at 22:43.
مرسی ولی ای کاش دقیقتر نشان می دادید .420 صفحه داره
نه منظورم این بود اونجا مطرح کنید !!![]()
![]()
سلام
ورژن های مختلف بتای 9 از این مشکلات دارن.
یک ورژن پایدار مثل 8.0.421 نصب کنید.
برنامه های متنوعی کاراکتر های پشت ستاره های پسورد های تایپ شده در ویندوز رو نشون میدن, فرقی نمیکنه برای مسنجر باشه یا نرمافزار دیگه. مثل:
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یاهو مسنجر نصب کردم ورژنه 8.0.04 ولی وقتی کنترل +شیفت رو میگیرم به جای تایپه فارسی ؟؟؟؟ این رو تایپ میکنه
چه طور باید بهش بفهمونم زبونه فارسی رو ؟؟
زبانه فارسی رو نشناخت ولی به کمک زبون عربی ونصبه فونته کامران یه کاراییی کردم![]()
دوستان میخواستم پسورد یاهوم را که الان سیو هست در بیارم ؛ با چی باید انجام بدم ؟
جون هر کسی رو که دوست دارید یه یاهو مسنجر بدید که توی ویستای 64 بیتی کار کنه.
من که هر چی یاهو نصب میکنم اصلا تو ویستا لاگ این نمیشه !!!
حتی نسخه ی آخرش.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)