تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 1081 اولاول ... 389439479485486487488489490491492493499539589989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.من دو تا ویندوز xp و هفت دارم.حالا میخواستم بدونم میشه از همون سریالی که برای فعال سازی تو xp استفاده کردم تو هفت هم استفاده کنم؟
    اگر شما سريال معتبر داشته باشيد به طبع داراي يك UserID و Paasword نيز خواهيد بود كه به دنبال اولين بار فعال سازي سريال از طرف كمپاني كاسپر به آدرس ايميل شما ارسال شده.با وارد كردن آن سريال بهمراه آن UserID و Password مشكلي در زمينه قرار گرفتن سريال در ليست سياه نخواهيد داشت.

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتم اینکه چه طور هر دو تا رو به روز نگه دارم؟مثلا اگر 10 روز از یک ویندوز استفاده کنم.و ایا میشه محل ذخیره فایل های اپدیت برای هر دو رو یک مسیر قرار داد؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتم اینکه چه طور هر دو تا رو به روز نگه دارم؟مثلا اگر 10 روز از یک ویندوز استفاده کنم.و ایا میشه محل ذخیره فایل های اپدیت برای هر دو رو یک مسیر قرار داد؟
    شما اگر از يك نسخه كاسپر در هر دو ويندوز استفاده ميكنيد ميتونيد آپديتهاي كاسپر در يك ويندوز را كه داريد از همان براي آپديت آفلاين كاسپر در ويندوز دوم استفاده كنيد بدون اينكه مجبور باشيد در ويندوز دوم نيز حجم بالايي را آپديت كنيد.

5. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه red ros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کوچه پشتي p30world

پيش فرض

این پیام هیچ ربطی به کرک یا اکتیو کردن کاسپر نداره و اصلا ارور هم نیست. هر موقع که هنگام وصل بودن به اینترنت کاسپر رو بخوایم غیر فعال کنیم یا از اون خارج بشیم این پیغام میاد و اعلام میکنه که برای انجام این کار بعد از 10 ثانیه ارتباط با اینترنت برای لحظاتی قطع خواهد شد که اگر yes رو بزنیم همون لحظه این کار انجام میشه اما اگر پشیمون شدیم ( مثلا موقع دانلود بدون رزیوم ) no رو انتخاب میکنیم. برای اینکه ببینید کاسپر کرک شده یا نه باید به قسمت license برید وببینید 30 روز به اول برگشته یا نه و اگر مشکل داشتید در تاپیک کرک وسریال بپرسید.
    سلام دوست و دوستان محترم
    دو عكس اپلود مي كنم به محض كرك درج تاريخ سي روزه پيغام بالايي مي اد و انتي ويروس غير فعال مي شه مشكل از كجاست

داره خودمونی میشه abbas_dante2oo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    دوستان من از نود32 استفاده میکنم وحالا میخواستم از کاسپر استفاده کنم.
    مشکلی که هست من اول نود32 رو پاک میکنم و سیستم هم ریست میشه اما موقع نصب کاسپر یکدفعه یه صفحه ابی رنگ میاد و باید حتما سیستم رو دستی ریست کنم
    بعد دیگه سیستمم بالا نمیاد و حتما باید ریستور بشه تا برم تو ویندوز!!!
    من از ویندوز 7 ..32 بیتی استفاده میکنم و ورژن kav2010.0.0.413en کاسپر رو هم دان کردم ومیخوام نصب کنم که نمیشه.
    لطفا منو راهنمایی کنید
    با تشکر

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام اساتيد
    من kis نسخه 8.0.0.454 نصب كردهام و با كرك اولين پست كرك يك ماهه كردهام ولي طبق عكس زير يه پيام مي ده و غير فعال مي شه دو سه بار كرك كرد هام و ريستارت ولي باز ارور مي ده راهنماييم كنيد
    دوست عزیز زمانی که آنلاین هستید و در اینترنت مشغولید ( مثلا مرورگر باز هستش یا دانلود میکنید )

چنانچه بخواهید کلید کسپرسکی را پاک کنید تا کلید جدید را وارد نمایید ، چون سبب میشه موقتا کسپرسکی کاملا غیرفعال بشه

کسپرسکی از شما میخواد که اینترنت رو برای امنیت بیشتر قطع کنید یا خیر ( تصمیم با خودتونه )

سلام دوست و دوستان محترم
    دو عكس اپلود مي كنم به محض كرك درج تاريخ سي روزه پيغام بالايي مي اد و انتي ويروس غير فعال مي شه مشكل از كجاست
    شما کسپرسکی را با استفاده از فسلطرشکن بطور کامل آپدیت کنید مشکل رفع میشود

9. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    دوستان من از نود32 استفاده میکنم وحالا میخواستم از کاسپر استفاده کنم.
    مشکلی که هست من اول نود32 رو پاک میکنم و سیستم هم ریست میشه اما موقع نصب کاسپر یکدفعه یه صفحه ابی رنگ میاد و باید حتما سیستم رو دستی ریست کنم
    بعد دیگه سیستمم بالا نمیاد و حتما باید ریستور بشه تا برم تو ویندوز!!!
    من از ویندوز 7 ..32 بیتی استفاده میکنم و ورژن kav2010.0.0.413en کاسپر رو هم دان کردم ومیخوام نصب کنم که نمیشه.
    لطفا منو راهنمایی کنید
    با تشکر
    دوست عزیز نسخه ای که شما میخواهید استفاده کنید نسخه بتا یا آزمایشی است

اینگونه نسخه ها معمولا مشکلاتی بهمراه دارند بهمین دلیل توصیه میشه کاربران عادی از این نسخه ها استفاده نکنند

شما بهتره از آخرین نسخه فینال کسپرسکی 2009 یعنی ورژن 4.0.506 استفاده نمایید

ورژن نهایی 2010 در تابستان امشال منتشر میشود

11. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من پوشه پشتیبان آپدیتم رو که از kis 8 گرفته بودم روی آنتی ویروس 8 هم امتحان کردم و عجیبه که جواب داد. پس چرا تا حالا این طور به نظر میرسید که به خاطر متفاوت بودن نوع محصول و index file این کار عملی نباشه ؟ یا مثلا در kaspersky updater هم kis و kav جدا شدند، حتی برای هر بیلد. در صورتی که 506 رو هم روی 454 دیدم که جواب میده. نظرتون رو لطف کنید یا اگر ممکنه شما هم چک کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_khujaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نازگات

پيش فرض

سلام.

من همچنان مشگا یوز بودن سی پی یو روی 100 رو دارم! که AVP بخش سیستم اونو اشغال کرده!

یه سیستم اینفوی دیگه آپ کردم!

الان ورژن کسپر 8.0.0.506 هستش! در واقع به این ورژن ارتقا دادم! اما باز هم مشگل برطرف نشد!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم دوتا گزارش دیگه که توی موقعیتهای مختلف از سیستم گرفته شده!

در واقع گزارش اول از روش خود کسپر گرفته شده . این دوتای دیگه از طریق اون فایل پیوستی که خودش گزارش میگیره!!

کد:

کد:

ممنون میشم راهنمایی کنین مشگل از کجاس؟؟

واقعآ دیگه دارم از دست این کسپر خسته میشم! اصلآ نمیتونم روی سیستم بازی ران کنم! تمام منابع سیستم رو این AVP میگیره نمیزاره هیچ بازی با فریم خوب اجرا بشه!

ممنون منتظرم.
    Last edited by ali_khujaste; 15-05-2009 at 23:30.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

ورژن نهایی 2010 در تابستان امشال منتشر میشود
    ببخشید ، بعد من مجدد باید این ورژن رو بخرم ؟
    چون الان نسخه اصلی دارم مجدد برای ورژن جدید باید همین مقدار پول بدم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •