به نظر تون 405یا سمندیا206 کدوم بهتره وخرجش کمه وپرقدرت قیمت قطعاتش کمه وتا 9ملیون کدومش ارزش خریدن داره؟
به نظر تون 405یا سمندیا206 کدوم بهتره وخرجش کمه وپرقدرت قیمت قطعاتش کمه وتا 9ملیون کدومش ارزش خریدن داره؟
به نظر شما با حدود 25 میلیون خرید مگان صفر بهتره یا تویوتا کرولا دسته 2؟
از نظر کم خرج بودن خب میشه گفت 405 و بعد اون سمند و 206 هستن!به نظر تون 405یا سمندیا206 کدوم بهتره وخرجش کمه وپرقدرت قیمت قطعاتش کمه وتا 9ملیون کدومش ارزش خریدن داره؟
تفاوتون در اینه که قطعاتش 206 قیمتش بالاست اما در عوض عمر بیشتر و استهلاک کمتری دارن! حالا 206 خودش کیفیتش تو این چند سال اخیر خیلی افت کرده! اما باز از این دو بهتره!
تو قدرت هم 206 تیپ 2و 3 که موتورشون یکیه از سمند و 405 ضعیفترن اما 206 تیپ 5 از لحاز قدرت و شتاب به این دو برتری داره!
در کل میشه گفت 206 از این دو بهتره
با 9 تومن فرقی نمیکنه هر 3 تاش هم ارزش خرید دارن. بستگی به نوع استفاده شما داره.
تویوتا کرولا خودش ماشین خوبیه اما بازار فروش خوبی نداره!به نظر شما با حدود 25 میلیون خرید مگان صفر بهتره یا تویوتا کرولا دسته
مگان صفر به نظر من بهتره
سلام دوستان گلم
راستش اگه خدا بخواد تو این چند وقت میخوام یه ماشین بخرم
میخوام یه ماشین تو رنج حد اکثر 20 میلیون بگیرم
انتظارمم تقریبا بالاست یعنی میخوام یه ماشین مدل بالا بگیرم
زانتیا تو این قیمت خیلی دیدم برا فروش گذاشتن اما به نظرتون میتونم تو این رنج قیمت یه تمیزشو که سالم باشه گیر بیارم؟
آخه نمیخوام ماشین ایرانخودرویی بخرم(مثل سمند یا پرشیا یا...)
به نظرتون چی کار کنم؟
سلام
هرچی میخری چرخش برات بچرخه!
ببین دوست عزیز با این قیمت نمیتونی ماشین صفر خارجی بخری اما دسته دوم مدل بالا اینارو میتونی بخری.
زانتیا.مگان 1600.مزدا 323.تویوتا یاریس مدل پایین.ماکسیما مدل پایین.آوانته.
حالا بین اینا شما اول نیازهاتو بگو تا من بهت پیشنهاد بدم.مثلا کم مصرف باشه.موتوری؟ شتاب؟ جاداری؟ برای شهر ؟و...
206مدل86الان قیمتش حدودی چنده تیپ 2تمیز باشه؟
از 10.500 تا 11.500 بستگی به شرایطش داره
ممنونمسلام
هرچی میخری چرخش برات بچرخه!
ببین دوست عزیز با این قیمت نمیتونی ماشین صفر خارجی بخری اما دسته دوم مدل بالا اینارو میتونی بخری.
زانتیا.مگان 1600.مزدا 323.تویوتا یاریس مدل پایین.ماکسیما مدل پایین.آوانته.
حالا بین اینا شما اول نیازهاتو بگو تا من بهت پیشنهاد بدم.مثلا کم مصرف باشه.موتوری؟ شتاب؟ جاداری؟ برای شهر ؟و...
راستش من یه پسر جوونم
اونقدر خواسته ای از ماشین ندارم
بیشتر خود ماشین برام مهمه که هر چی رده بالا تر باشه بهتره
مثلا من بدم نمیاد ماکسیما داشته باشم یا تویوتا یاریس
اما مطمئن نیستم بتونم تو قیمت 20 تومن گیر بیارم یا حداقل ماشین درست حسابی گیرم نمیاد
حتی با توجه به اینکه زانتیا قیمت نوش 30 تومنه بازم موندم چیز تمیز تو 20 تومن گیرم میاد یا نه؟
اگه شما میدونید میشه ماکسیما تو این رنج گیر میاد بدم نمیاد بخرم
راستی قیمت صفر ماکسیما چقدره؟
ممنون میشم بازم کمکم کنید
رانتیا رو بی خیال شو
ماکسیما چپی پیدا میشه به درتت نمیخوره
ماشین رده بالا خرج بالاتری هم داره
مزدا 323 کمخرج میتونه باشه ولی نه به اندازه 405 و اینا
اگه جوونی پس یا دنبال 206 باش یا مزدا 323 جن 2 بقیه موارد فکر نکنم با خواسته هات جور در بیاد
همین یکی از پیشنهاد های من جنتو هست!بیشتر خود ماشین برام مهمه که هر چی رده بالا تر باشه بهتره
206 هم گزینه دوم من هست!
رامین چرا چپی؟!!ماکسیما چپی پیدا میشه به درتت نمیخوره
با 20 تومن که پیدا میشه! اونم تو این شرایط بازار!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)