اشتباه می کنی Bitrate 1080p 10.3 مگابیت هست
زیاد نیست
حداقل واسه کسایی که واسه 25 مگابیت ماهی 8 دلار میدن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اشتباه می کنی Bitrate 1080p 10.3 مگابیت هست
زیاد نیست
حداقل واسه کسایی که واسه 25 مگابیت ماهی 8 دلار میدن![]()
دوستان adsl من وصل نمیشه بعضی اوقات وصل میشه و بعد دوباره قطع میشهاین دیگه چجورشه از اندیشه سرویس میگیرم
![]()
اگه منظورت اینه که وسط روز چند ساعتی قطع میشه الان چند روزه واسه همه اینطوریه
دیگه چی میشه کرد
اینجا ایران است
یکشنبه به مدت چند ساعت دیتای گیلان قطع بود
دوستان عزیز سلام .متاسفانه دوباره اندیشه سبز سرعت ها رو آورد پایین...مرکز 722 گلسار که پارسال سویچها رو رو 2 مگ بسته بودند حدود چهار ماه پیش یهو کردن 1.4 مگ و از دیروز ظهر که دیتای گیلان قطع شد اگه برید سرعت سویچتون رو چک کنید (منظورم Line Rate - Downstream (Kbps): در تنظیمات مدمتون که وارد بشید میبینید که دوباره سرعت ها رو آوردن پایین الان مال من که تا دیروز 1.4 مگ بود شده 1076 و این به این معناست که نهایت سقف سرعت دانلودم از 135 kb/s بالاتر نخواهد رفت..ضمنآ با اندیشه (آقای ماهانیان مسئول فنی اندیشه )صحبت کردم که جواب ایشون این بود که مشکل کمبود بندویچ (پهنای باند ) پیدا کردند بخاطر زیاد شدن مشترکان و حالا حالا هم مشکل رفع نخواهد شد...و این یعنی دقیقآ همان مشکلی که بنده پارسال با پارس انلاین پیدا کردم و دوباره برگشتم اندیشه...خواهش میکنم دوستان مرکز 722 چک بفرمایند و اطلاع رسانی کنند..با تشکر فراوان
دوست عزیز
این اتفاق بیشتر از یک هفتست که برا اکثر مراکز افتاده یعنی سقف سرعت رو 1077 تنظیم شده ... اما برا شما کمی دیرتر ردیفش کردن !
درسته سرعت اکثر وقتا عملا از 100 کیلو بایت بالاتر نمیره اما این کار لااقل باعث شده سرعت شبانه کمی یکنواخت تر و با نوسان کمتر برای بیشتر کاربرا فراهم بشه . کلا تابستونا سرعت افت میکنه و باید صبر کرد که این دوره کم شدن سرعت هم سپری بشه . زیاد خودتون رو ناراحت نکنین.
هرچند اینجا جای بحثش نیست...
اما نه دوست عزیز !
Bitrate 1080p لزوما 10 مگابیت نیست ... کلا عدد 1080 تعداد پیکسل های عرض تصویر رو نشون میده که معادل 1920×1080 هست . به این رزلوشن full HD گفته میشه اما تصویری که کیفیت HD داره لزوما bitrate معادل 10 مگابیت نداره .. یعنی خیلی از سایتهای اینترنتی که فایل به نام HD برا دانلود میذارن و حتی شبکه های تلویزیونی که تصویر فول HD پخش میکنن با وجود اینکه رزلوشن 1920×1080 دارند اما برای صرفه جویی در پهنای باند میزان bitrate رو تا حداکثر میزان ممکن پایین میارند ! بنابراین مثلا ممکنه شما یه فیلم 1 ساعته داشته باشی که به نام فرمت full HD توی سایت به حجم 6 گیگ گذاشته شده باشه اما همون فیلم با همون زمان رو دیسک بلو ری اورجینال با حجم 25 گیگ موجود باشه ! به جفتشون هم میگن فول HD . در حالی که این تغییر کیفیت شاید خیلی محسوس نباشه ...
کلا هیچ Bitrate تعریف شده ای بصورت دقیق وجود نداره که مثلا بگیم از این مقدار به پایین معادل نیمه HD هست و از این بیشتر فول HD . ملاک اصلی نامگذاری میزان رزلوشنه و بقیه به این بستگی داره که فایل چقدر و با چه استانداردی فشرده شده باشه در نتیجه Bitrate متفاوت خواهد داشت . البته ممکنه سایتهای اینترنتی یه حداقل استانداردهایی رو برای کیفیت واسه خودشون در نظر بگیرن و مثلا برای full HD از Bitrate حدود 10 مگابیت استفاده کنن که در اصل معادل بیت ریت استاندارد DVD هست نه HD DVD یا دیسک blu ray
اینجا رو بخون .. حتی یه کاربر حرفه ای این نظر رو داده که bitrate مناسب برای نیمه HD برای حفظ کیفیت معادل 20 مگابیته ! میگه 5 مگابیت برا نیمه HD خیلی کمه و وقتی شما اون رو به 15 مگابیت میرسونید میبینید تصویر چقدر واضح تر میشه ...
اینجا رو هم حتما ببین . رو قسمت what is the difference between blu ray and DVD کلیک کن و جدولش رو بیین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DVD اورجینال برای فایلهای ویدئویی bitrate تا 10 مگابیت فراهم میکنه . اما بلو ری برای فایلهای تصویری تا 54 مگابیت میتونه نرخ انتقال داشته باشه !!! و برای HD DVD هم حداکثر 24 مگابیت .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا در یک کلام بخصوص تو ایران فایلهایی که به عنوان HD دانلود میشن معمولا bitrate و کیفیت دیسک های اورجینال بلو ری رو ندارند و حجمشون کاهش پیدا کرده.اگه کسی میخواد کیفیت واقعی اون تصاویر رو ببینه باید دیسک بلو ری اورجینالش رو که کاهش حجم پیدا نکرده داشته باشه .
اگه حوصله دارید و انگلیسیتون هم خوبه میتونید یه نگاهی به اینجا بندازید ... این فرد که از بیت ریت پایین شاکی هست توضیحات کامل داده که نسخه های موجود HD که تو اینترنت برای دانلود هست دروغه چون بیت ریت رو برا صرفه جویی در مصرف پهنای باند پایین میارند در حالی که بیت ریتشون از یه DVD اورجینال که بین 8 تا 10 مگابیته کمتره !
اینجا هم 20 مگابیت برا نیمه HD و 40 مگابیت برا Full HD پیشنهاد کرده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه همینه کشورهایی مثل آمریکا که بیشتر جاها سرعت 4 مگابیت دارند دنبال این هستند که باز هم سرعتشون رو چند برابر کنن تا بتونن راحت تر این تصاویر با کیفیت رو در دسترس همه قرار بدن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته میدونم اون دوستمون در مورد دیدن کانالای HD با اینترنتی که ما داریم شوخی کرده بودن . اما به نظرم خوبه بچه ها ی اینجا که دائم با دانلود سر و کار دارند از این اطلاعات استفاده کنن .
Last edited by birak; 21-06-2010 at 04:53.
اکانت عوض شد.....
68 با پهنای باند 8... پارس....
سرعت شبانه من از روز پر نوسان تره !ساعت 1 تا 2 سرعت خوبه بعد که خوشحال میشی سرعت خوبه میری میخوابی صبح میای میبینی 100 مگ بیشتر دانلود نشده![]()
MANUAL MALFUNCTION IN SPEED RATE
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
فکر میکردم فقط من الاف این چیزام...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)