G11 حدود 500 هزار تومان هست و Fujifilm Finepix S200EXR هم حدود 450 هزار تومان![]()
G11 حدود 500 هزار تومان هست و Fujifilm Finepix S200EXR هم حدود 450 هزار تومان![]()
یه سوال دارم از متخصصین
Canon PowerShot SX200 IS
واید هست یا نه؟
Sony Cyber-Shot DSC-W380
این و
Sony Cyber-Shot DSC-WX1
چه طور در کل یه مقایسه کلی میشه بکنید
ممنون
TZ7 پاناسونیک عالی
380 تومنه
و بهتر از اون دو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دوربین الان فقط "اعلام" شده و هنوز حتی "عرضه " جهانی هم نشده .. رفت تا اواسط بهار و شاید هم دیرتر...
//
ZR1 و Zs3 پاناسونیک اگه گیر بیاد - sx200 کانون - H20 سونی.
واگه میشه نظرتونو درباره
(Canon IXUS 200 IS (IXY 930
(Canon IXUS 120 IS (IXY 220
Canon PowerShot SX200 IS
بگید
خیلی خیلی متشکرم
فکر کنم دیگه زیادی گیج شدم
ولی تا حالا فقط مدل های بالای 400 هزار تومن مثل پاناسونیک FZ38 به نظرم مناسب اومده
اگه ممکنه نظرتونو در مورد این مدل ها هم بگین :
Panasonic Lumix DMC-FZ35 (البته نمی دونم اومده یا نه ... ولی قیمتش 310 دلار هستبه نظر خیلی جالبه):
از دوربین های پاناسونیک ZR1 و ZR3 و ZS7 و FX500 و FS20 دوربینی هست که کیفیت تصویر خیلی خوب و تنظیمات دستی داشته باشه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی ، فیلمبرداری 60 فریم بر ثانی هتوی FZ38 برای چیه ؟ یعنی می تونی Slow Motion فیلمبرداری کنی ؟
خیلی متشکرم
خیلی متشکرم
380 هزار تومان که خیلی خوبه
همراهش چی داره ؟ کیفی ،حافظه ای ؟؟؟
خيلي ممنون دوست عزيز
خب بين اينا شما كدوم رو تاييد ميكني؟؟!؟
و آيا به اين خصوصيات زير دست پيدا ميكنم؟؟
اگر دقت كرده باشيد عمق عكس هاي دكوراسيون زياده ، يعني من توي يك اتاق 12 متري محدوديت جا دارم تا بتونم يه عكس موثر بگيرم ، نميدونم ولي فكر كنم اصطلاحا ميگن عكس وايد !
حالا يكي از دوستان ميگفت بايد براي اين كار از دوربين SLR استفاده كني ، درست ميگم آيا؟
نمونه:
![]()
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
ببخشيد در تكميل اينو عرض ميكنم:
در اصل ميخوام فضا بزرگتر نشون بده
پيشاپيش ممنون.
البته من هم الآن خودم دنبال دوربینم و این دوربین ها رو از نزدیک ندیدم
ولی باید Panasonic Lumix DMC-FZ38 رو هم اضافه کنم که حدود 460 هزار تومان قیمت داره و اونم دوربین خیلی خوبیه. شاید خودم همین مدل رو بخرم
نمونه عکس ها رو می تونید تو سایت های مختلف ببینید
نمونه عکس های این دوربین:
من هنوز تو عکاسی زیاد وارد نیستم ولی فکر می کنم منظورتون لنز وایده که همه این دوربین هایی که گفتم لنزشون وایده فقط مقدار واید بودنشون فرق می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
بله خوبه هم fz35/38 هم TZ7
نمیدونم چی همراهشه اگه میخای شماره مغازه رو بدم
TZ7 همون ZS3 هست و FZ35 همون FZ38 هست اسمای امریکا و بقیه جاهای دنیا
Last edited by ELSIN; 03-03-2010 at 02:21.
با سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
من نظرم ازw290 سوني تغيير كرد و الان ميخوام ixus 200is canon بگيرم ولي چندتا سوال برام پيش اومده:
1- آيا w290 برتري نسبت به ixus 200 داره يا تو همه موارد پايين تره؟ اگه موردي هست لطفا بگين.
2- طبق گفته سايت كمشاپ هم مدل ژاپني و هم مدل چيني تو بازار موجود است. آيا روش خاصي براي فهميدنش هست يا اينكه روي كارتون نوشته ساخت كجا هستش؟
3- من ميخوام برم تهران بخرم. دوستان تهراني لطف كنند آدرس يه خيابوني كه مركز فروش دوربين هستش رو بدن.
درضمن استفاده من از دوربين براي عكس هاي ورزشي هستش يعني سرعت شاتر بالا و لرزشگير قوي نياز دارم همچنين ميخوام از دوچرخه در حال پرش تو هوا بدون تاخير عكس بگيرم. با توجه به استفادم كدوم مدل بالا رو پيشنهاد ميكنيد.
با تشكر فراوان
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)