جانواريو:
مى خواهم در خانه خودم زندگى كنم
ايران ورزشى - مثل اينكه مشكل مسكن فقط در بين ايرنى ها وجود ندارد. تا به حال هر بازيكن خارجى كه در ليگ ايران مشغول شده از مشكل مسكن اعلام ناراحتى كرده. اين بار نوبت به جانواريو رسيده تا از شرايط سكونت خود ناراضى باشد. هافبك برزيلى تيم فوتبال استقلال تهران از اين كه مسؤولان اين تيم طبق قرارداد با وى برخورد نكرده اند، ناراحت است. جانواريو كه به تازگى از مصدوميت رهايى پيدا كرده و شرايط بازى را به دست آورده است، بابت اين كه مسؤولان اين تيم هنوز خانه اى مستقل براى او فراهم نكرده اند ناراحت است و اين در حالى است كه در قرارداد او قيد شده كه باشگاه براى او خانه فراهم كند. اين بازيكن بعد از مشكلاتى كه در هتل هويزه براى او رخ داد به هتل المپيك منتقل شد؛ اما انتظار دارد با توجه به حضور همسر خود در ايران، شرايط بهترى برايش فراهم شود . از سوى ديگر وى همانند ساير بازيكنان اين تيم با مشكل پاس نشدن چك هايش روبه رو شده و اميدوار است باشگاه هر چه زودتر به تعهداتش عمل كند. جانواريو مى گويد: «مى خواهم زودتر به خانه خودم بروم؛ اما با اين حال از مسؤولان تيم بابت اين كه متوجه شدند در هتل هويزه مشكل دارم و اين مشكل را حل كردند ممنون هستم. بايد از آن ها تشكر كنم؛ اما به هر حال من يك بازيكن حرفه اى هستم و انتظار دارم باشگاه به تعهداتش هم عمل كرده و علاوه بر حل مسائل مالى، خانه اى مستقل برايم فراهم كند.»