تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 489 از 2014 اولاول ... 3894394794854864874884894904914924934995395899891489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم فك نمي كنم سايپا تيم مشكلي باشه
    تازه سر مربي جديد اومده بالا سرش
    تيمشو هنوز جمع نكرده
    آقايي كه فصل پيش هم همش از فطبي بد مي گفت
    گل هم كه مي زد ميپريد تو بقل استيلي
    خبري نيس
    ايشالا براحتي مي بريم
    اگه یکم واقع بین باشیم میبینیم سایپا بی شک بهتر از همه ی تیم ها خرید کرده و در این شکی نیست
    و ما 100% بازی سختی خواهیم داشت البته هماهنگ کردن بازیکنای خوب سایپا زمان میبره مخصوصا این که
    (تا اونجایی که من یادمه) دیدار تدارکاتی نداشتن
    البته کادر فنی سایپا همه پولشو خرج بازیکن کرد و واسه مربی تهدیگش موند !
    رفتن یه مربی اخراجی لیگ دسته 2 نمیدونم کجا رو اوردن اگه سایپا یه مربی خوب داشت به نظر من شانس اول
    قهرمانی بود
    اما همیشه
    پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه ....

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا توره رو داریم غم نداریم
    میزنیم 2-0

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

نصرتی : شنبه تکلیفم را با پرسپولیس روشن می کنم [ مخبرگزاری پرسپولیس : مدافع باشگاه پرسپولیس تهران با تکذیب خبر به توافق رسیدن وی با این باشگاه گفت:هیچ صحبتی مبنی بر توافق من با پرسپولیس صورت نگرفته است چرا که تاکنون از آن باشگاه با من تماسی گرفته نشده است ولی نهایتا تاشنبه تکلیفم را مشخص خواهم کرد.

محمد نصرتی روز پنجشنبه خاطرنشان ساخت:قبل از اعزام شدن به اردوی اسپانیا به همراه تیم ملی، مذاکراتی را با مدیر عامل این باشگاه انجام دادم که قرار شد که مسئولان این تیم با من تماس بگیرند ولی تاکنون هیچ تماسی با بنده گرفته نشده است .

وی افزود:از آنجا که چند پیشنهاد دیگر از تیمهای لیگ برتری دارم قطعا تا شنبه تکلیف خود را مشخص خواهم کرد واگر از سوی این باشگاه با من تماسی گرفته نشود ،روز شنبه تیم جدید خود را انتخاب خواهم کرد.
    نصرتی در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمی کنید تعلل مسئولان پرسپولیس برای تماس با شما ،جذب"فرانک آتسو" در این پست می باشد، گفت:فکر نمی کنم.برای تیمی که باید در فصل آینده در سه جام "مخصوصا لیگ قهرمانان آسیا" بازی کند حضور دوسه بازیکن در هر پست لازم است و پرسپولیس نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد من حضور "آتسو"در پرسپولیس را به فال نیک می گیرم و مطمئن باشید در صورت حضورم در این تیم، با آمادگی که در خود سراغ دارم در ترکیب اصلی قرار خواهم گرفت.

وی با تاکید بر اینکه پرسپولیس برای دفاع از عنوان قهرمانی خود کار بسیار مشکلی را در پیش روی دارد خاطر نشان ساخت:با توجه به اینکه اکثر تیمهای حاضر در هشتمین دوره لیگ برتر با جذب بازیکنان بزرگ وکادر فنی قوی از حالا خیز بلندی برای قهرمانی برداشته اند باید بگویم که پرسپولیس برای دفاع از عنوان قهرمانی خود کار مشکلی را در پیش رو دارد البته انصافا سرخپوشان با مدیریت آقای مصطفوی در یارگیری بسیار خوب عمل کرده است و پا به پای سایر مدعیان نیز پیش رفته است ولی حضور در سه جبهه لیگ برتر،جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا کار این تیم در این فصل را بیش از بیش مشکلتر خواهد کرد.

مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان با فوق العاده خواندن اردوی تیم ملی در اسپانیا و چک تصریح کرد:بدون اغراق باید بگویم که این اردو یکی از بهترین اردوهای آمادگی تیم ملی در طول چند سال اخیر بوده است و خوشبختانه ملی پوشان کشورمان توانستند که به آمادگی خوبی در این مدت دست پیدا کنند و من نیز از این قاعده مستثنی نبوده ام ودر حال حاضر در آمادگی بسیار خوبی به سر می برم
    Last edited by ali_chenger; 31-07-2008 at 17:05.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

فرخزادی : وضع نصرتی امروز مشخص می شود خبرگزاری پرسپولیس : فرخزادی در گفتگویی گفت : تیم فوتبال پرسپولیس دیشب از اردوی دبی به تهران بازگشت و اعضای تیم و كادر فنی از این اردو رضایت كامل داشتند .
    عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تهران درباره جذب یك بازیكنی برزیلی برای تیم فوتبال پرسپولیس گفت : این بازیكن دیر به تهران رسید و پس از پایان مهلت قانونی دیگر نمی توانستیم با وی قرارداد امضا كنیم .
    وی درباره وضع محمد نصرتی هم گفت : امروز این بازیكن با سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس جلسه دارد و پس از آن تكلیف وی مشخص می شود .
    فرخزادی درباره وضع محسن خلیلی هم گفت : این بازیكن پرسپولیس 10 تا 12 روز دیگر از آلمان به تهران برمی گردد و پس از مدتی مجدداً به آلمان باز خواهد گشت و فكر می كنم 4 تا 5 ماه از فوتبال دور باشد .
    سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران تاكید كرد : این موضوع را كه خلیلی در پرسپولیس آسیب دیده است نه در اردوی تیم ملی به هیچ عنوان قبول ندارم و درباره این موضوع صحبت های خود محسن خلیلی ملاك است.
    Last edited by ali_chenger; 31-07-2008 at 17:09.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

من امیدوارم پرسپولیس ببره ولی فکر نکنم بازی زیاد قشنگی باشه چون بیشتر اوقات بازیهای اول فصل زیاد جالب از آب در نمیاد
    به امید برد پرسپولیس

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

چون سایپا یک مدت زیاد مربی نداشته احتمال پیروز شدن زیاد هست

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط امیدوارم ممد پروین بازی نکنه چون اگه بازی کنه یحتمل سمت چپ پرسپولیس میشه اتوبان .

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

چه آمار با حالی داره میشه اون نظر سنجی بالا
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک حال اساسی به این کعبی بچه پر رو میدیم
    اون اقایی رو هم ادم می کنیم
    بقیه هم که ادم حساب نمیشن
    زنده باد پرسپولیس

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

محمد نصرتی : با پرسپولیس تهران تمدید می کنم

مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگویی ، درباره مذاكرات امروز خود با افشین قطبی گفت : این مذاكرات مثبت بود و شنبه برای تمدید قرار داد خود با پرسپولیس اقدام خواهم كرد .
    وی افزود : قرارداد من به گونه ای خواهد بود كه اگر امكان انتقال من به باشگاه های اروپا فراهم شود فسخ خواهد شد .
    نصرتی اردوی تیم ملی ایران در اسپانیا و چك را بسیار مطلوب توصیف و تاكید كرد : در این مدت ، اردوی تیم ملی بسیار خوب برگزار شد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •