تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 542 اولاول ... 389439479485486487488489490491492493499539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ممنون
    مشکل از تاریخ کامپیوتر بود

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام دوستان.

من برنامه بار کد ریدر رو می خوام که بار کد رو به صورت دستی بهش وارد کنم و اون بگه بارکد ماله کجاست!!!

در ضمن یکی از دوستان یه سری گفتن یه قسمتی از سریال یا کدی روی گوشی هستش که مثلاً اگر 00 باشه ساخت و مونتاژ کارخانه در خوده فنلانده. اگر 01 یا 10 باشه ساخت فنلاند و ... هست!! میشه یه بار دیگه این کد رو بگین؟؟؟ در ضمن این کدها برای تمام محصولات نوکیا هست. چون یه 5610 هست، می خوام ته و توهش دربیارم.

پ.ن: کسی از دوستان اگه کدهای مخف نوکیا رو به صورت 100% کامل داره، لطفاً بزاره.
    Last edited by Crespo; 05-06-2009 at 00:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

سلام
    من وقتی میخام با نرم افزار Theme Magic.v1.0 Beta1 تم گوشیم رو عوض کنم ( n95معمولی) تقریبا تمام صفحه توسط قسمتی که نام تم نوشته میشه گرفته شدس و نمیشه تم رو دید
    تازه تم هایی که توی مموری کارت هست رو جزء اونهایی که عوض میکنه نیست
    این اشکالات رو کاریش نمیشه کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

آقا کسی لینک مستقیم ورژن 31 رو جایی سراغ نداره
    چون میخام برم کافی نت و دانلود کنم مستقیم باشه با سرعت بیشتر میشه دانلود کرد

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام دوستان.

من برنامه بار کد ریدر رو می خوام که بار کد رو به صورت دستی بهش وارد کنم و اون بگه بارکد ماله کجاست!!!

در ضمن یکی از دوستان یه سری گفتن یه قسمتی از سریال یا کدی روی گوشی هستش که مثلاً اگر 00 باشه ساخت و مونتاژ کارخانه در خوده فنلانده. اگر 01 یا 10 باشه ساخت فنلاند و ... هست!! میشه یه بار دیگه این کد رو بگین؟؟؟ در ضمن این کدها برای تمام محصولات نوکیا هست. چون یه 5610 هست، می خوام ته و توهش دربیارم.

پ.ن: کسی از دوستان اگه کدهای مخف نوکیا رو به صورت 100% کامل داره، لطفاً بزاره.
    لطفاً حتماً کمکم کنید.
    ------------
    اما یه مشکل جدید!!!
    من یه عکس گرفتم، بعد ریختم روی کامپیوتر و ادیتش کردم! حالا که اون عکس رو دوباره میریزم روی گوشی و وارد گالری میشم میگه مموری فوله!!!!! نمی دونم منظورش چیه! چون هم مموری گوشی و هم مموری جانبی کلی خال هستن و این عکس رو من با هر ترفندی خواستم بچپونم توی گوشی نشد که نشد!!!!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

منظورا از ادیت چیه ..؟ با عکس چیکار کردی ...؟
    .
    من احتمال میدم گوشی برای باز کردن عکس رم کم میاره ...

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی من ان 95 عادی هستش ، یک ماه پیش اون رو اپدیت کردم و الان نسخه اون
    31.0.0.17 میباشد و از اون جدید تر نداریم . یک مموری 4 گیگ توشیبا هم خریدم . از اون روز به بعد با مشکلات فراوانی مواجه شدم .
    1- وقتی میخام فیلم بگیرم بریده بریده میگیره
    2 – وقتی مسج میفرستم برای بعضی ها گزارش میاد که تحویل داده ، برای بعضی ها نمیاد
    3 – تعداد 650 ترانه در گوشیم گذاشته بودم ، چند روز بعدش 726 تاش کردم . از اون روز دیگه نتونستم آهنگ گوشی و مسج رو از قسمت شخصی سازی عوض کنم و وقتی که میخام عوضش کنم میگه حافظه پر است و تعدادی از برنامه ها رو ببند . در حالی که هیچ برنامه ای باز نبود و بلافاصله تم گوشی رو عوض کرد . من اصلا تم گوشی عوض نمیکنم و روی همون پیش فرض هستش ، هیچ برنامه ای هم روی گوشیم نیست و فقط تعدادی کتاب و نرم افزار ساده توش ریختم و هک هم نیست . در ضمن چند روز پیش گوشیم رو بردم به یک مغازه ای و گفت که با فلش کردن درست میشه . ایشان گوشیم رو فلش نمودند و من هم مموری رو فرمت کردم ولی باز هم همان آش و همان کاسه ، دیروز خواستم دوباره آپدیت کنم ولی نرم افزار آپدیت کردن گفت که نیازی نیست
    حالا من چی کار کنم ؟؟؟؟؟
    از حافظه 4 گیگ گوشی هم فقط 273 مگ خالیه

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

برادر نه نیازی به فلش بوده نه فرمت .
    میگن 4گیگ رو ساپورت میکنه اما 2 گیگ راحت تر کار میکنه.
    و حداقل 1 گیگ رم رو خالی بزار.

9. این کاربر از khashi87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی من ان 95 عادی هستش ، یک ماه پیش اون رو اپدیت کردم و الان نسخه اون
    31.0.0.17 میباشد و از اون جدید تر نداریم . یک مموری 4 گیگ توشیبا هم خریدم . از اون روز به بعد با مشکلات فراوانی مواجه شدم .
    1- وقتی میخام فیلم بگیرم بریده بریده میگیره
    2 – وقتی مسج میفرستم برای بعضی ها گزارش میاد که تحویل داده ، برای بعضی ها نمیاد
    3 – تعداد 650 ترانه در گوشیم گذاشته بودم ، چند روز بعدش 726 تاش کردم . از اون روز دیگه نتونستم آهنگ گوشی و مسج رو از قسمت شخصی سازی عوض کنم و وقتی که میخام عوضش کنم میگه حافظه پر است و تعدادی از برنامه ها رو ببند . در حالی که هیچ برنامه ای باز نبود و بلافاصله تم گوشی رو عوض کرد . من اصلا تم گوشی عوض نمیکنم و روی همون پیش فرض هستش ، هیچ برنامه ای هم روی گوشیم نیست و فقط تعدادی کتاب و نرم افزار ساده توش ریختم و هک هم نیست . در ضمن چند روز پیش گوشیم رو بردم به یک مغازه ای و گفت که با فلش کردن درست میشه . ایشان گوشیم رو فلش نمودند و من هم مموری رو فرمت کردم ولی باز هم همان آش و همان کاسه ، دیروز خواستم دوباره آپدیت کنم ولی نرم افزار آپدیت کردن گفت که نیازی نیست
    حالا من چی کار کنم ؟؟؟؟؟
    از حافظه 4 گیگ گوشی هم فقط 273 مگ خالیه
    در مورد مشکل شما فکر کنم
    احتمالا مشکل از مموری باشه پیشنهاد میکنم مموری رو روی یک گوشی دیگه امتحان کنید اگه مشکلی نداشت مموری رو فرمت کن با fat32تا سرعت بیشتری داشته باشه
    و دست آخر اگه گوشی بدون مموری خوب کارنکرد و همچنان مشکل داشت خودت با فونیکس فلش کن لینکش تو امضا آقای امینی هست

برادر نه نیازی به فلش بوده نه فرمت .
    میگن 4گیگ رو ساپورت میکنه اما 2 گیگ راحت تر کار میکنه.
    فکر کنم کاملا شما از محیط گوشی باز ها بیرونید شاید هم اصلا گوشیتون رو نمیشناسین
    در فریمور31 گوشی میتونه 32 گیگ ساپورت کنه مثله باقلوا میخورتش
    در فریمور 30 گوشی تا 16 گیگ رو به راحتی ساپورت میکنه(بیشترش رو نمیدونم باید از اساتید پرسید)
    میتونید چند صفحه قبل رو بخونیدآقای امینی 16 گیگ خریدن و دارن استفاده میکنن گوشی به راحتی مموری رو میشناسه واستفاده میکنه

11. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مموری با رم فرق فوکوله اینها دوتا مفهوم جدا گونه اند

ممموری کارت (میکرو اس دی) قابل برداشتن است و میتوانید آنرا با ظرفیت های بیشتر عوض کنید محفظه کوچیک سمت چپ گوشی رو باز کنید مموری رو یکم فشار بدید بیرون میاد حالا میتونید اون رو با مموری هایی با ظرفیت بیشتر عوض کنید

اما رم
    دقیقا همان رم است در کامپیوتر شخصی شما با همان مفهوم
    Last edited by hovo; 07-06-2009 at 18:49. دليل: اشتباه کوچیک با تشکر از ارشیا

13. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •