Assassin's Creed که نیومد !
خیلی شبیه نیستن !
Assassin's Creed که نیومد !
خیلی شبیه نیستن !
دوست عزیز شما جواب سوال من را ندادی.آقای kia داد.نکنه اونم خود شما هستید؟
اگه اونم شما هستید باید بگم گفتی در ریکاوری منو plugins را انتخاب کن.
توی توضیحات خود plugins گفتم که فقط برای slim و ورژن 4.01
اما باز بابت یاد آوری ممنون.
سلام دوستان عزیز
ببخشید من یه درخواستی داشتم اگه این رو بهم بدین کل خاطرات کودکیم رو بهم برگردوندید. اگه این کارو بکنید خیلی ممنون میشم. البته فکر کنم جاش اینجا نیست ولی دیدم اینجا اکثر اهل فن ها هستند گفتم از شما این درخواستو بکنم..
بازی قارچ خور یا همون super mario که قدیم بازی میکردیم رو میخواستم...
خداییش اگه کسی داشت حتما بذاره. خیلی تو کف اون موندم....
خیلی مرسی!!
موفق باشید
یه سوال از دوستان خوبم داشتم! برای نصب IRSHELL روی PSP fw=3.8 فولدرهای لازم رو در شاخه اصلی memory (کنار فولدر Music, ISO,...) کپی کردم و دو فولدر irshell3x و btcnfpatch رو به ترتیب از Game 351 و Game 150 به Game 380 منتقل کردم.
اما بعد از رفتن به Game-> Memory stick برنامه irshell patcher اجرا نمیشد و بعد از enable کردن گزینه مربوطه در منوی recovery و reboot کردن دستگاه، این پیغام اومد:
unsupported firmware version has been detected, plz turn off psp
یعنی واقعا irshell ، fw=3.8 رو ساپورت نمیکنه؟![]()
سلام
خوب تا اطلاع ثانوی تموم شد![]()
شما بگو تو کدوم کنسول میخوای تا شبیه سازشو بزارم
لینک خود بازیشم فک کنم پیدا میشه
این لینک بازی Super Mario Kart البته باید تو سایتش عضو بشین فک کنم مجانیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن یادمه 3.80 داشتم irshell هم داشتم!! از کدوم ورژنش استفاده میکنی؟یه سوال از دوستان خوبم داشتم! برای نصب IRSHELL روی PSP fw=3.8 فولدرهای لازم رو در شاخه اصلی memory (کنار فولدر Music, ISO,...) کپی کردم و دو فولدر irshell3x و btcnfpatch رو به ترتیب از Game 351 و Game 150 به Game 380 منتقل کردم.
اما بعد از رفتن به Game-> Memory stick برنامه irshell patcher اجرا نمیشد و بعد از enable کردن گزینه مربوطه در منوی recovery و reboot کردن دستگاه، این پیغام اومد:
unsupported firmware version has been detected, plz turn off psp
یعنی واقعا irshell ، fw=3.8 رو ساپورت نمیکنه؟
Last edited by ali_ranger22; 10-07-2008 at 10:57.
دوستان ببخشید اگه من یکم لحنم تنده یه کم عصبی ام منظوری ندارم
هیچ کدوم از حرفام جدی نیست
ببخشید
ممنون
سلام
دست شما ندرده.. والله از کنسول و این چیزا سر در نمیارم . میخوام بریزم رو psp داداشم . از این fat ها هستش بیشتر مشخصاتش رو نمیدونم. اگه لازمه بگید تا نگاه کنم.
در ضمن تو لینک زیر نمونش رو گذاشتم:
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by moji643; 10-07-2008 at 13:35.
از این استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم لذت ببرید
کیهان
این شبیه ساز SNES هست من تا حالا باهاش کار نکردم ولی الان تو سایت qj دیدم بیشترین دانلود رو داشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من می خوام psp خونه بازی کنم ولی شارژش تموم میشه اگه بخوام باید باتری در آرم بعد بزنم توی برق یا اگر در حین بازی توی شارژ باشه وشارژ پر بشه باتری خراب نمیشه شما برای بازی در خونه چه راهی پیشنهاد می کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)