تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 489 از 616 اولاول ... 389439479485486487488489490491492493499539589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,881 به 4,890 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آره زمان سربازي هروقت دانشگاه قبول شدي ميتوني از معافيت تحصيلي استفاده كني و ادامه سربازيتو يعد اتمام تحصيل بري
    مرسی از سریع جواب دادنت. خب الان من فارغ النحصیل شم به نظرت کی برم سربازی که هم بتونم درس بخونم به اندازه کافی هم یهو غیبت نخورم !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

مرسی از سریع جواب دادنت. خب الان من فارغ النحصیل شم به نظرت کی برم سربازی که هم بتونم درس بخونم به اندازه کافی هم یهو غیبت نخورم !!
    چند روز قبل از اينكه فرصت معرفيت تموم ميشه بفرست (اين فرصت و دقيق نميدونم چي شد يك سال بعد از فارغ التحصيلي يا شش ماه بهتره دربارش تحقيق كني) شايد اعزامت بعد از كنكور سال بعد افتاد البته اگه فرصت يكساله باشه
    البته اگه دوس نداري بري سربازي تا سال بعد شايد بتوني واحدم نگه داري و از معافيت تحصيلي هم استفاده كني البته مطمئن نيستم
    Last edited by omidsarab; 07-06-2012 at 09:28.

3. این کاربر از omidsarab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چند روز قبل از اينكه فرصت معرفيت تموم ميشه بفرست (اين فرصت و دقيق نميدونم چي شد يك سال بعد از فارغ التحصيلي يا شش ماه بهتره دربارش تحقيق كني) شايد اعزامت بعد از كنكور سال بعد افتاد البته اگه فرصت يكساله باشه
    البته اگه دوس نداري بري سربازي تا سال بعد شايد بتوني واحدم نگه داري و از معافيت تحصيلي هم استفاده كني البته مطمئن نيستم
    فرصتش که الان شده یک سال... از یه نفر که اطلاعات داره پرسیدم می گفت چون یک بار واسه کارشناسی معافیت واست صادر کردن دیگه تا آخر سربازی نمیتونی از اول کنکور بدی اگرم بدی نمیزارن بری دانشگاه.غیر از اینکه کارشناسی ارشد قبول بشی که اونو میزارن! هر کی یه چیزی میگه به خدا دیگه روانی شدم. شما مطمئنی میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همگی...
    بچه ها من دوره ی اموزشیم امروز تموم شد و قصد ادامه تحصیل در حین خدمت دارم
    مدرکم هم دیپلم ردی رشته ی تجربی هست
    2 تا سوال دارم که ممنون میشم راهنمائی کنید
    1... الان باید چیکار کنم و کجا برم؟
    2... اگر بخوام رشته ی خودم رو عوض کنم چجوری میشه؟

ممنون از همگی

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان

پسر عموی من یه بیماری مزمن پوستی به نام درماتیت سبوروئیک داره که تا به الان 7 سال ادامه داشته و به گفته پزشک معالجش بیماری مزمنی هست و مقاوم به درمان تا به اان هم درمان هیچ اثری نداشته چندین بار لیزر درمانی شده و چندین بار هم فتو تراپی که هنوز هم به فتو تراپی میره . از اونجایی هم که دانشجو هست موقع امتحانات به دلیل استرس بیماریش شدیدتر میشه به طوری که دفعات زیادی سر امتحان نرفته بری همین واحدهای زیادی رو پاس نکرده و متاسفانه معافیت تحصیلیش هم داره تموم میشه البته مهر ماه سال آینده تموم میشه ( 92 ) .

بیماریش هم تو سطح وسیعی از پوست سرش به وضوح دیده میشه همراه با پوسته پوسته شدن و زخم و گاهی اوقات خونریزی . تو پوست صورتش هم جاهای زیادی وجود داره به همراه قرمزی و پوسته پوسته شدن . پشت گوش هاش . روی چونه و سیبیل . روی موهای سینه اش هم قرمزی و پوسته پوسته شدن هست و ... که به این ها خارش رو هم اضافه کنید

آیا امکانش هست که بدون انصراف از دانشگاه برای معافیت پزشکی اقدام کنه چون اگر انصراف بده و معافیت قبول نشه اون وقت خیلی بد میشه البته من احتمال میدم معافیتش قبول بشه ولی خودش شک داره .

از پلیس +10 و نظام وظیفه شهر خودمون ( ارومیه ) هم پرسیدیم ولی اعلام بی اطلاعی میکنن ! خیلی جای تعجب داره اصلا طرف در مورد معافیت پزشکی چیزی نمیدونست !
    خواهشا یکی این مورد رو از نظام وظیفه تهران جویا بشه ببینیم چیکار میشه کرد

ممنون
    Last edited by ittools; 07-06-2012 at 13:21.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان

پسر عموی من یه بیماری مزمن پوستی به نام درماتیت سبوروئیک داره که تا به الان 7 سال ادامه داشته و به گفته پزشک معالجش بیماری مزمنی هست و مقاوم به درمان تا به اان هم درمان هیچ اثری نداشته چندین بار لیزر درمانی شده و چندین بار هم فتو تراپی که هنوز هم به فتو تراپی میره . از اونجایی هم که دانشجو هست موقع امتحانات به دلیل استرس بیماریش شدیدتر میشه به طوری که دفعات زیادی سر امتحان نرفته بری همین واحدهای زیادی رو پاس نکرده و متاسفانه معافیت تحصیلیش هم داره تموم میشه البته مهر ماه سال آینده تموم میشه ( 92 ) .

بیماریش هم تو سطح وسیعی از پوست سرش به وضوح دیده میشه همراه با پوسته پوسته شدن و زخم و گاهی اوقات خونریزی . تو پوست صورتش هم جاهای زیادی وجود داره به همراه قرمزی و پوسته پوسته شدن . پشت گوش هاش . روی چونه و سیبیل . روی موهای سینه اش هم قرمزی و پوسته پوسته شدن هست و ... که به این ها خارش رو هم اضافه کنید

آیا امکانش هست که بدون انصراف از دانشگاه برای معافیت پزشکی اقدام کنه چون اگر انصراف بده و معافیت قبول نشه اون وقت خیلی بد میشه البته من احتمال میدم معافیتش قبول بشه ولی خودش شک داره .

از پلیس +10 و نظام وظیفه شهر خودمون ( ارومیه ) هم پرسیدیم ولی اعلام بی اطلاعی میکنن ! خیلی جای تعجب داره اصلا طرف در مورد معافیت پزشکی چیزی نمیدونست !

ممنون

سلام

اگه در حین تحصیل ، معافیت قبول نشه بدتر میشه ،
    در کل حین تحصیل نمیشه برای معافیت اقدام کرد( به جز معافیت کفالت )

باید بعد از اتمام تحصیل اقدام کنه

8. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان من دیروز رفتم نظام وظیفه که دیگه خیالم راحت بشه گفتن که هرکی از دانشگاه انصراف بده میتونه تو یه کنکور دیگه شرکت کنه و اگه قبول شد میتونه بره. ازشون پرسیدم که حتما باید کمتر از 4 ترم خونده باشیم گفتن نه اون قانون حذف شده و اصلا به اون دیگه ربطی نداره و در ضمن یه معافیت تحصیلی جدید صادر میشه که قبلا اینجا به غلط میگفتن معافیت تحصیلی جدید نمیدن و ادامه معافیت تحصیلی قبلیت حساب میشه که کاملا اشتباهه لطفا کسی که اطلاع نداره بیخودی ملتو گمراه نکنه. خلاصه بعد انصراف 1سال فرصت هست که کنکور بدیمو تو رشته جدید ادامه تحصیل بدیم.

10. 4 کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون
    دوست عزیز منم ارومیه هستم دیروز رفتم نظام وظیفه اتفاقا خیلی قشنگ راهنمایی میکنن شما باید میرفتی طبقه دوم اونجا 2نفر هستن خیلی واردن.همین سوال شمارو منم پرسیدم که گفتن حین تحصیل نمیشه واسه معافیت اقدام کرد بعد گفتم اگه انصراف بدم چی گفت اونوقت میشه ولی اصلا اینکارو نکن چون اگه معاف نشی بدبخت میشی دیگه نمیتونی برگردی و به تحصیلت ادامه بدب مگر اینکه از معاف بودنت مطمئن باشی اگه مطمئن نباشی ریسکه

12. این کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    اگه در حین تحصیل ، معافیت قبول نشه بدتر میشه ،
    در کل حین تحصیل نمیشه برای معافیت اقدام کرد( به جز معافیت کفالت )
    باید بعد از اتمام تحصیل اقدام کنه
    ممنون فرشید خان بابت پاسخ
    این سربازی هم شده بلای جوون پسرا

دوست عزیز منم ارومیه هستم دیروز رفتم نظام وظیفه اتفاقا خیلی قشنگ راهنمایی میکنن شما باید میرفتی طبقه دوم اونجا 2نفر هستن خیلی واردن.همین سوال شمارو منم پرسیدم که گفتن حین تحصیل نمیشه واسه معافیت اقدام کرد بعد گفتم اگه انصراف بدم چی گفت اونوقت میشه ولی اصلا اینکارو نکن چون اگه معاف نشی بدبخت میشی دیگه نمیتونی برگردی و به تحصیلت ادامه بدب مگر اینکه از معاف بودنت مطمئن باشی اگه مطمئن نباشی ریسکه
    سلام همشهری
    نمیدونم خودش رفته بود شاید خودمم هم برم ببینم چیکار میشه کرد خدایی تو بد وضعی گیر کرده . هم برای کار پسر عموم میرم هم برای کار خودم به خاطر قانون دو برادری این قانون شامل من میشه ولی کلا گذاشتنمون سر کار نه میگن کی اجرا میشه نه میگن کلا اجرا نمیشه تا راحت شیم ! یا میگه 10 سال بعد اجرا میشه ! آقا خلاصه این سربازی شده بلای جوون پسرا بدبختمون کرده الانم که شده 2 سال منم واقعیاتش از رشته ام خوشم نمیاد تا الان هم نزدیک نصفش رو پاس کردم شاید منم از این قانون استفاده کردم رفتم یه رشته دیگه خوندم

یاشاسین

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

فرصتش که الان شده یک سال... از یه نفر که اطلاعات داره پرسیدم می گفت چون یک بار واسه کارشناسی معافیت واست صادر کردن دیگه تا آخر سربازی نمیتونی از اول کنکور بدی اگرم بدی نمیزارن بری دانشگاه.غیر از اینکه کارشناسی ارشد قبول بشی که اونو میزارن! هر کی یه چیزی میگه به خدا دیگه روانی شدم. شما مطمئنی میشه؟
    برو از نظام وظيفه بپرس اونجا خوب راهنماييت ميكنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •