کار با saat ؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام بچه ها من بعد از مدتی که نبودم برگشتم.
راستی محمدرضا جان اگه برای آر.دی قالپاق پیکان رو بذاری خیلی بهتره چون برای قالپاق آر.دی بجای پژو برای پیکان رو گذاشتن.در ضمن اگر هم برات ممکنه dff پژو 405 رو برای ویرایش بده.ازت خیلی ممنون می شم.
اینم کاری که قبلا قولشو داده بودم.فقط خواهش می کنم هر اشکالی که داشت حتما بگید تا در ورژن بعدی درستش کنم.(البته بجز پلاکش که در ورژن جدیدی که دارم میسازم درستش می کنم.)یک بنز پلیس قدیمی ایران رو هم شروع به ساختنش کردم که بزودی برای دانلود می ذارمش.
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم فایل : 1.52 مگابایت
![]()
سلام من یه 2 روز پیش گرگان بودم و تو یه سی دی فروشی رفتم بعد چشمم خورد به یه بازی که اسمش بود.....
بگم....؟
.
.
.
.
Gta Iv Tehran
سلام
عالیه اعماد جون ,ولی رنگش خیلی سفیده روشنه
راستی این پسورد می خواد
با تشکر
Last edited by aliscan; 19-07-2008 at 22:45.
اينم آموزش براي حامد جان دير وقته نوشتم خوابم مياد شايد بعضي جا ها گنگ باشه . بعد ازم بپرسين .
آقا عماد هر دو نوعش هست . من قالپاق آر.دي كه گذاشتم رو خودم عكس گرفتم . از قالپاق پيكان هم خيلي با كيفيت عكس گرفتم . اما فكر خوبيه . من تكستچر پيكان رو هم باهاش ميزارم بعد هركي اون رو خواست توي تكستچر ميزاره . بازم ميگم مشكل اصلي سپر هاست لطفا اگه يه نفر كه وارده رو ميشناسين بهش بگين ميتونه راهنماييم كنه ... همينطور در مورد ديفرانسيل كه بايد به عقب منطقل بشه .
درضمن آقا عماد اين سفيدي زياد رنگشو با آموزش من ميتوني بر طرف كني . اگه خوب ياد بگيريش ...
پسورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنميدونم چرا اينجوري شده . اين آموزش درسته اما براي سپر هاي پژو عمل نميكنه . همين طور يه مشكل پيش اومد اون پنت جاب تاكسي تلفني رو حذف كردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 20-07-2008 at 15:15.
دانوش خان کد این 405 چنده؟
کسی کار با saat رو بلد نیست؟
چطوری باید راش بندازم؟
محمد رضا جان دستت درد نکنه لطفا پسورد ش رو هم بزار پژو ت هم خیلی قشنگ شده . راستی عماد من چند تا پیشنهاد برای پیکانت دارم 1 _ اینکه اژیر رو بزرگ کن 2 _ خودتم گفتی پلاکش رو هم درست کن . من این کارا رو کردم و خیلی خوب شد شاید فردا عکسش رو بزارم .
Last edited by hshak2006; 20-07-2008 at 00:34.
سلام
کسی با نرم افزار GGMM.exe) GTA Garage Mod Manager) ماشین وارد بازی کرده؟
به یه مشکــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــل بر خوردم کمک کنید !
![]()
سلام يه سوال داشتم به جز جايگزيني ميشه يه طور ديگه ماشين وارد كرد آخه ماشين هاي دو قسمتي رو نمي شه جايگزين كرد فقط يه قسمتش مي افته و قسمت دومش كار نمي كنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)