ممنون دوست عزیز
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
ممنون دوست عزیز
سال نو مبارک
سلام دوستان انگار همه رفتن مسافرت ماهم که تازه کانتر رو شروع میکنیم شانس نداریم از دوستان خواهش دارم یه مسئله برام پیش اومده اقا مهدی و دیگر دوستان لطفا" راهنمای کنن
من ویندوزمو عوض کردم حالا شورتکات رو توی دسکتاپ ندارم فایل داخل پوشه با نام hl.exe رو اجرا میکنم حالا نمیدونم باز نصبش کنم یا نه ازش هم یه کپی برداشتم
یک چیزی هست به نام آرگیومنت که باید به انتهای آدرس فایل اضافه کنی. از همون فایل hl.exe یک شورتکات روی دسکتاپ بساز و بعد روش راست کلیک کن و Properties رو بزن.
در قسمت Target باید این جمله رو اضافه کنی nomaster -game cstrike-
![]()
مهدی جان من یک کانتر بدون مشکل میخوام برای برگزاری مسابقات و ترجیحا میخوام کانتر پورتال باشه که تو مسابقات جهانی استفاده میشه.
لطفا اگه لینک دانلود ازش داری بهم بده.
من وقتی داخل سرور میشم کیک میشم.میگی باید اینو دانلود کنیsxe injected .
بعد دانلود میکنم ولی بازم کیک میشم.
ببین این یه لینکه که خودم دانلود کردم و بازی می کنم. فقط موقع نصب 3 4 تا error میده که باید ignore بزنی. بعد که پچ بریزی هیچ مشکلی پیش نمیاد. این نسخه، نسخه اصلی و دستکاری نشده است. ضمنا فکر کنم که portable هم بشه. یعنی یه بار که نصب کنی، می تونی کپی کنی و تو یه سیستم دیگه کپی کنی. چون من خودم یه بار که ویندوز عوض کردم، کانترو که کپی کردم، کار می کرد. حجمش هم 272 مگابایته. این تنها لینک مستقیمیه که پیدا کردم.
اینم فایل تورنت همون نسخه کانتر. اگه میخوای از تورنت دان کن. برات آپ کردم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ 1.29:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ 1.27:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ 1.23:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم config بعضی از پلیرا مثل Walle و Spawn و ... که برات آپ کردم.
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بعد از این که اون ورژنی که سرور میگه رو دانلود کردی( ورژن 7.6) نصبش کن. بعد اجراش کن و وقتی پنجره اش باز شد، مینیمایزش کن و بعد برو تو کانتر. وقتی کنسول رو باز می کنی(همون دکمه زیر Esc رو کیبورد)، باید این چند خط بیاد:
اگه نیاد یه جا اشتباه کردی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
دستت درد نکنه خیلی ممنون از شما و سایر دوستان
har kari ke shoma behem goftin anjam dadam vali bazam nesmishe be khoda asabam khat khati shode .ahhhhh
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)