قلعهنوعي: خوشحالم وحيد را تعويض نکردم قبول ندارم شانس آورديم!
«حتى تا آخرين ثانيههاى بازى هم شک نداشتم که نمىبازيم» و اين اعتماد به نفس سرمربى جوان تيمملى را نشان مىدهد. قلعهنوعى تا به اينجاى کار عملکرد قابل دفاعى را از خود بر جاى گذاشته هر چند که کار او هنوز نيمه تمام است.
انصافاً در جهنم سئول گل کاشتيد.
اين نظر لطف شماست، شنيدم که بعد از بازى همين تيتر را زديد، تيتر جالبى بود.
اما مىپذيريد که کمى خوششانس بوديم؟
نمىپذيرم، اين استقامت ما را در طول نود دقيقه نشان مىدهد، بازيکنان من خوب مىدانند که تا سوت پايان بازى بايد دويد و مبارزه کرد.
کره را چطور ديديد؟
تيم خوبى بود حتى آنها از جامجهانى هم قبراقتر بودند اما ما پيش از بازى دست آنها را خوانده بوديم و مىدانستيم که با حربهاى که در پيش گرفتهاند در نيمه دوم به لحاظ بدنى کم مىآورند.
چه حربهاي، بيشتر توضيح دهيد؟
آنها مىخواستند با پرسينگ، ما را نيمه زمين خود متوقف کنند ضمن آنکه قصد داشتند با دوندگى زياد نگذارند ما روى بازى متمرکز شويم اما چنين تاکتيکهايى قدرتبدنى فوقالعادهاى را طلب مىکند و ما مىدانستيم که در نيمه دوم مىتوانيم برنامههايمان را پياده کنيم.
چه برنامهاى براى نيمه دوم داشتيد؟
وحيد هاشميان يک مهاجم قدرتى است، او با دوندگى بىامان مدافعان کرهاى را خسته کرده بود پس از آن دو بازيکن سرعتى مثل مجيدى و کعبى را به تيم تزريق کرديم و سعى داشتيم در نيم ساعت پايانى بازى با سه مهاجم به سمت دروازه يورش ببريم، ارسالهاى طولى به پشت مدافعان کره را نيز در دستور کار قرار داديم تا از خستگى مدافعان کرهاى و سرعت مهاجمان خودمان استفاده کنيم و ديديد که از همين طريق هم به گل رسيديم.
از تعويضهايتان راضى بوديد؟
آنها برنامههاى کادر فنى را در زمين پياده کردند بله هم از مجيدى راضىام هم از کعبي، سياوش هم که چندان فرصت بازى پيدا نکرد.
عملکرد لژيونرها را چطور ارزيابى مىکنيد؟
کلاس فوتبال لژيونرها واقعاً حرفهاى است، آنها در سطح اول فوتبال دنيا بازى مىکنند و در بازىهاى حساسى مثل بازى سئول نقش تعيينکنندهاى ايفا مىکنند بايد بپذيريم که شخصيت و هويت اصلى تيمملى با لژيونرها شکل مىگيرد.
و مطمئناً وحيد هاشميان گل سر سبد آنها در سئول بود.
من هميشه به بازى وحيد اعتقاد دارم او يک مهاجم کامل است، هم خوب مىدود، هم درگير مىشود هم خوب سر مىزند، هم از قدرت بالاى شوت زنى برخوردار است و هم به لحاظ بدنى قوى است، ضمن آنکه از هوش بالايى برخوردار است ما نيز با اتکا به همه اين فاکتورها او را تا پايان بازى در زمين نگه داشتيم و اکنون خوشحالم که تصميم کادر فنى اشتباه نبود.
بعد از بازى انتقادات زيادى به عملکرد محمود فکرى شد. کارشناسان معتقدند او ضعيفترين بازيکن ايران در سئول بود.
من چنين ادعايى را قبول ندارم، فکرى يکى از بهترينهاى سئول بود من فکر مىکنم نبايد هميشه نيمه خالى ليوان را ديد. فکرى در قلب خط دفاع موقعيتهاى بسيارى را از حريف گرفت حتى او در يک صحنه يک موقعيت صد در صد گل را از روى خط بيرون کشيد.
ميرزاپور را چطور ديديد؟
ابراهيم هم خواستههاى ما را به خوبى برآورده کرد. او نشان داد به رغم همه انتقادات شايستگى حضور در ترکيب اصلى تيمملى را دارد.
چهارشنبه با سوريه بازى داريد، براى آن ديدار چه برنامهاى در نظر گرفتهايد؟
سوريه را با دقت آناليز کرديم و اکنون برخلاف بازىرفت شناخت خوبى از اين تيم داريم اما متأسفانه مسافت طولانى و زمان اندک براى تمرين براى ما دردسرساز شده است.
پيشبينى شما از بازى با سوريه چيست؟
پيشبينى سخت است اما مطمئن باشيد مثل سئول نتيجه ايدهآلى مىگيريم، ضمن آنکه در سوريه فشار کمترى روى تيم است و کار ما نسبت به بازىبا کره به مراتب آسانتر است.
آيا در دمشق هم با ترکيب بازى با کره به ميدان خواهيد رفت؟
تقريباً با همان استخوانبندى به ميدان خواهيم رفت شايد يکي، دو تغيير در ترکيب ايجاد کنيم.