تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 752 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه یکی منو برای خرید یک هدست نسبتا ارزون(تا 30-40 تومن) راهنمایی کنه؟
    مصرف اصلیم هم گیمه.فیلم هم میبینم و هر از گاهی یک اهنگی هم گوش میدم!
    ولی اون قدر حرفه ای نمی خوام که تفاوت بیس برام مهم باشه!
    چون همون طور طور که گفتم مصرف اصلیم برا گیمه(اونم برا ساعات متوالی)حتما میخوام نرم و بزرگ باشه و کاملا روی گوش رو بپوشونه.
    من 4-5 سال پیش یک Viera VI-1900 گرفته بودم 7 تومن که کارمو هم راه مینداخت!
    خیلی هم راضی بودم ازش!
    کلا یعنی انتظارات پایینی دارم!
    Last edited by Torch Bearer; 03-12-2011 at 19:55.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا رضا ميشه لطف كنين بگين كارت صوتي مناسب كه hd800 رو ساپورت كنه و نياز به امپ نباشه؟شما بغير از x-fi titanium hd براي hd800 از امپ هم استفاده ميكنين؟
    متوجه سوال اول نشدم اما فکر می‌کنم منظورتون با کارت صدا بدون امپ برای HD800 بود که بهترین پیشنهاد می‌تونه ASUS Xonar Essence STX , ASUS Xonar Essence One , Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD باشه که البته فقط برای راه‌اندازی موقت تا تهیه امپ مناسب به هر حال چون طراح مدارت الکترونیک که در اصل تخصصم هم هست هستم از امپ طراحی شده خودم استفاده می‌کنم و همچنین بهترین امپ آماده که دارم Lehmannaudio Black Cube Linear به اضافه چند تا امپ Mood شده دیگه . . .

اگه شما HD800 دارید به نظرم بهتره که به فکر تهیه امپ مناسب و متناسب با جنس صدا خودتون باشید.

شما هم موفق باشید.

3. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام جناب اقا رضا
    حالا که شما برگشتی یه هدفون حدود 130 تومن به ما معرفی کن
    مورد استفاده : برای دیدن فیلم - موسیقی سبک ترنس -
    می خوام بیرون گوشی باشه.
    قبلا می خاستم وایرلس بگیرم که دوستان گفتن تو این قیمت چیز بدرد بخور نیست
    نمایندگی یا گارانتی معتبرش تو ایران را هم بگید.
    با تشکر
    سلام به شما

اگه منظورتون فول سایز هست به نظرم:
    1. AKG K99
    2. Audio Techinca M30
    صدا M30 فان تره ولی‌ K99 مونیتور تره

هردو نمایندگی دارند که توی تاپیک دوست Peaceful1 خوبم زده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من همچنان دارم پینگلیش تایپ و تبدیل و کپی می‌کنم و این خیلی‌ خسته کننده هست برام ):

شما هم موفق باشید.

5. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan_4454's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

سلام دوستان
    چون همون طور طور که گفتم مصرف اصلیم برا گیمه(اونم برا ساعات متوالی)حتما میخوام نرم و بزرگ باشه و کاملا روی گوش رو بپوشونه.
    خیلی هم راضی بودم ازش!
    سلام.
    دوست عزیز حتی واسه گیم هم که شما میگین هدفونهای خیلی حرفه ای فقط مخصوص گیم وجود داره که بر حسب نیاز واسه کسی که فقط کارش گیم هست از این مدلها استفاده کنه.
    تو این رنج قیمت ارزونترین مدل سری گیم فقط مدل Headset Creative Fatal1ty Gaming رو پیدا کردم که خب خودم تست نکردم البته قیمت دقیق این مدل رو ندارم (بین 40 تا 50 باید باشه).اگه واقعا دنبال هدفون حرفه ای نیستی اما با کیفیت مطلوب حتی از مدلهای خیلی ارزون فراسو تعریف شنیدم یکی از آشناها FHD790 رو 10 تومن خرید راضی هم هست!!!اما بهترین انتخاب واسه شما FHD960 v هست که قیمتش بین 25 تا 30 هست.شک نکن واسه این مدل با این قیمت میتونه بهترین انتخاب شما باشه
    هم واسه موزیک خوبه و هم سری گیم هست و vibrator داره...

موفق باشید

7. 2 کاربر از ehsan_4454 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    خیلی هم راضی بودم ازش!
    سلام به شما

خوب با توضیحاتی که دادید، هر هدفنی بگیرید مطمئناً برای شما عالی‌ خواهد بود چون شما از هدفون ۷ تومنی بسیار راضی‌ بودید پس یک هدفون ۱۴ تومنی شما رو بسیار خرسند میکنه و اینکه متأسفانه مدل خاصی‌ سراغ ندارم اما چرا شمایی‌ که با هدفون ۷ تومنی راضی‌ بودید میخواید بیشتر هزینه کنید؟

شما هم موفق باشید.

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به شما

خوب با توضیحاتی که دادید، هر هدفنی بگیرید مطمئناً برای شما عالی‌ خواهد بود چون شما از هدفون ۷ تومنی بسیار راضی‌ بودید پس یک هدفون ۱۴ تومنی شما رو بسیار خرسند میکنه و اینکه متأسفانه مدل خاصی‌ سراغ ندارم اما چرا شمایی‌ که با هدفون ۷ تومنی راضی‌ بودید میخواید بیشتر هزینه کنید؟

شما هم موفق باشید.
    راستش چون بعد از این امکانش برام پیش اومده که بازی ها رو با کیفیت بهتری تجربه کنم تصمیم گرفتم کمی هم به صدا اهمیت بدم.

سلام.
    دوست عزیز حتی واسه گیم هم که شما میگین هدفونهای خیلی حرفه ای فقط مخصوص گیم وجود داره که بر حسب نیاز واسه کسی که فقط کارش گیم هست از این مدلها استفاده کنه.
    تو این رنج قیمت ارزونترین مدل سری گیم فقط مدل Headset Creative Fatal1ty Gaming رو پیدا کردم که خب خودم تست نکردم البته قیمت دقیق این مدل رو ندارم (بین 40 تا 50 باید باشه).اگه واقعا دنبال هدفون حرفه ای نیستی اما با کیفیت مطلوب حتی از مدلهای خیلی ارزون فراسو تعریف شنیدم یکی از آشناها FHD790 رو 10 تومن خرید راضی هم هست!!!اما بهترین انتخاب واسه شما FHD960 v هست که قیمتش بین 25 تا 30 هست.شک نکن واسه این مدل با این قیمت میتونه بهترین انتخاب شما باشه
    هم واسه موزیک خوبه و هم سری گیم هست و vibrator داره...

موفق باشید
    بین Creative Fatal1ty Gaming و FHD960 v شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟مزیت های هرکدوم چیه؟
    به عنوان اخرین سوال:ویبره دقیقا کاربردش چیه؟
    بازم ممنون.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با تشکر از پاسختون اقا رضا
    پس نتیجه این میشه که برای hd800 هم باید کارت صوتی حرفه ای و یه امپ مجزا هم تهیه کنم.راستش هنوز hd800 نگرفتم یعنی منتظر بودم با شما مشورت کنم بعد اقدام کنم.
    وقتی دنباله قیمت و review .هدفون shure 535 se میگشتم به این فوروم برخوردم.و حدود یه هفته طول کشید تماتم مطالبش رو خوندم.البته کاش میشد همه هدفونهای حرفه ای و با کیفیت رو در اختیارتون میزاشتن که همهشون و تجزیه تحلیل میکردین review میزاشتین.در هر صورت وقتی نظرتون رو در باره hd800 خوندم تصمیم گرفتم یدونش رو داشته باشم.البته با اجازتون review hd800 رو به یکی از دوستام که از اساتید موسیقی هست و کاملا علمی و اکادمیک موسیقی رو دنبال میکنه نشون دادم که نظرشو در مورد این هدفون بهم بگه و تاییدش کنه که خیلی تعجب کرد و گفت که اگر کسی بتونه تا این حد جزییات صدای پخش یک هدفون رو تشخیص بده یک audiophile هست.بله به شما گفت AUDIOPHILE .
    در هر صورت ممنون میشم راهنمایی کنین که لوازم مورد نیازشم با کمترین هزینه بتونم تهیه کنم چون قیمت خود هدفون الان 2060000 تومان شده.

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsan_4454's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

راستش چون بعد از این امکانش برام پیش اومده که بازی ها رو با کیفیت بهتری تجربه کنم تصمیم گرفتم کمی هم به صدا اهمیت بدم.

بین Creative Fatal1ty Gaming و FHD960 v شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟مزیت های هرکدوم چیه؟
    به عنوان اخرین سوال:ویبره دقیقا کاربردش چیه؟
    بازم ممنون.
    خب مسلما من نظرم Creative Fatal1ty Gaming هست.کریتیو در تولید تکنولوژیهای صدا و استانداردهای مربوطه پیشتاز بوده.البته بهترین برند نیست.و اما میریم سراغ اینکه هدست های سری گیم چه ویژگی دارن
    هدستهایی که واسه موسیقی استفاده میشن حتی در سطح حرفه ای وظیفشون اینه که صدا رو بدون کمو کاست و بدون افزایش یا کاهش فرکانس تحویل بدن (هدفون های مانیتورینگ و ... )

اما سری گیم هدست ها وظیفشون اینه که به صدا افکت های اغراق آمیزی بدهند و فضا سازی کنن یه سری فرکانسها رو حذف یه سری فرکانسهارو تقویت میکنه و بعضی وقتها افکت های جالبی به صدا میده .

این سری هدست ها چند مدل دارن ... مدلهایی که ساراند هستن و از تکنولوژی صدای چند کاناله استفاده میکنن و کاربرد حرفه ای واسه گیم و فیلم دالبی دارن

که این نوع هدست ها قیمت بالایی دارن

سری بعدی که قیمت مناسب تری دارن هدست های هستن که بصورت سخت افزاری 5.1 نیستن اما قابلیت شبیه سازی سه بعدی صدا رو داره.

کریتیو از تکنولوژی X-Fi مخفف( Xtreme Fidelity ) که یک تکنولوژی پخش صداست که توسط کریتیو به ثبت رسیده ، میشه گفت مجموعه ای از استاندارد ها و افکتیو های مختلف صوتی هستش که در مجموع برای بهتر شدن صدا کاربرد دارند.تو خود خود سایت کریتیو 4 تکنولوژی برای X-FI ذکر شده.

X-Fi Crystalizer
    بازیابی فرکانس های تضعیف شده در موزیک های کامپرس شده از طریف معدل گیری بین فرکانسی (حداکثر کارایی با دیوایس های خود کریتیو پدید میاد)

X-Fi CMSS -3D Virtual
    شبیه ساز خارقالعاده ی صدای سه بعدی حتی با اسپیکر های 2 کانال (در اسپیکر های 5.1 ، 7.1 و 8.2 این تکنولوژی به حداکثر کارایی میرسه)

X-Fi CMSS - 3D Headphone
    شبیه ساز 3 بعدی برای پخش در هدفون (بسیار مناسب برای تجسم صدا و درک عمق و پرسپکتیو)

X-Fi Experience
    به اجرای همه استاندارد های X-Fi با هم گفته میشه که حداکثر کارایی X-Fi رو میرسونه.

یعنی بصورت نرم افزاری به صدا افکت میده و نویز حذف شده و صدای شفافی دارین.داخل جعبه این هدست ها یک cd درایور هست .با استفاده از تکنولوژی X-Fi CMSS®-3D و نرم افزار کریتیو به شما کمک میکنه که از صدای فراگیر کامل لذت ببرید .

لازمه بگم واسه این سری هدست ها برای اینکه بهترین کیفیت رو بگیرین توصیه شده از کارتهای کریتیو استفاده بشه .حیفه کارت صدای عادی رو با این هدست استفاده کرد چون تو تنظیمات xfi cmss 3d و xfi کاتالیزر باید به صورت کامل روشن باشن. اونهم در حالت game mode که چیپ کامل جزییات رو تقویت کنه وافکت ها ی صوتی رو یعنی لحظه ای حالت گیم مود با حالت خانگی تعویض بشه .تفاوت به عینه قابل مشاهده هست .این نرم افزار وقتی به سیستمی که چیپ رو نداره نصب میشه .بصورت کاملا ضعیف عمل خواهد کرد.یعنی شبیه سازی نرم افزاری .که ارزش نداره .

که خب مسلما هزینه زیادی میطلبه.

اما من با توجه به بودجه ای که شما در نظر گرفته بودین من اون دو مدل رو پیشنهاد کردم.برند کریتیو در مجموع برند حرفه ای تری در تکنولوژی صدا هست.اما واسه شما که میگید از هدست 7 تومنی راضی بودین نظر من فراسو هست.قیمتش به مراتب پایین تر از کریتیو هست.شما بخواید Creative Fatal1ty Gaming رو 50 تومن بخرید با توجه به اینکه پایین ترین مدل سری گیم هست خب مسلما توصیه نمیشه.حداقل حداقل HS1000 یه سرو گردن بالاتره و بالاتر از اون Fatal1ty Professional Series Gaming Headset Mk II !!!

فعلا شما فراسو رو که قیمت مناسبی داره تست کن مطمئنا به نسبت اون ویرا که داشتی بهتره.واسه ویبره هم اصلاعات دقیقی ندارم اما بالاخره یه امکانیه که گذاشتن واسش دیگه!!! خوبه هر چی هست ! سخت نگیر!!( به قول یکی از از دوستان همچی هد میای با هدست!!!)

FHD-960-V

با تشکر از دوستمون vioman

موفق باشید
    Last edited by ehsan_4454; 04-12-2011 at 10:38.

14. 4 کاربر از ehsan_4454 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد فیلیپس SHP1800 چیه؟

لطفا اگه مدل دیگه ای سراغ دارین که کابلش حداقل 4 متر باشه معرفی کنین.

ممنون.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به نظرتون lyr schiit با 6 وات و 32 اهم پاسخگوی خوبی برای hd800 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •