راستش چون بعد از این امکانش برام پیش اومده که بازی ها رو با کیفیت بهتری تجربه کنم تصمیم گرفتم کمی هم به صدا اهمیت بدم.
بین Creative Fatal1ty Gaming و FHD960 v شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟مزیت های هرکدوم چیه؟
به عنوان اخرین سوال:ویبره دقیقا کاربردش چیه؟
بازم ممنون.
خب مسلما من نظرم Creative Fatal1ty Gaming هست.کریتیو در تولید تکنولوژیهای صدا و استانداردهای مربوطه پیشتاز بوده.البته بهترین برند نیست.و اما میریم سراغ اینکه هدست های سری گیم چه ویژگی دارن
هدستهایی که واسه موسیقی استفاده میشن حتی در سطح حرفه ای وظیفشون اینه که صدا رو بدون کمو کاست و بدون افزایش یا کاهش فرکانس تحویل بدن (هدفون های مانیتورینگ و ... )
اما سری گیم هدست ها وظیفشون اینه که به صدا افکت های اغراق آمیزی بدهند و فضا سازی کنن یه سری فرکانسها رو حذف یه سری فرکانسهارو تقویت میکنه و بعضی وقتها افکت های جالبی به صدا میده .
این سری هدست ها چند مدل دارن ... مدلهایی که ساراند هستن و از تکنولوژی صدای چند کاناله استفاده میکنن و کاربرد حرفه ای واسه گیم و فیلم دالبی دارن

که این نوع هدست ها قیمت بالایی دارن
سری بعدی که قیمت مناسب تری دارن هدست های هستن که بصورت سخت افزاری 5.1 نیستن اما قابلیت شبیه سازی سه بعدی صدا رو داره.
کریتیو از تکنولوژی X-Fi مخفف( Xtreme Fidelity ) که یک تکنولوژی پخش صداست که توسط کریتیو به ثبت رسیده ، میشه گفت مجموعه ای از استاندارد ها و افکتیو های مختلف صوتی هستش که در مجموع برای بهتر شدن صدا کاربرد دارند.تو خود خود سایت کریتیو 4 تکنولوژی برای X-FI ذکر شده.
X-Fi Crystalizer
بازیابی فرکانس های تضعیف شده در موزیک های کامپرس شده از طریف معدل گیری بین فرکانسی (حداکثر کارایی با دیوایس های خود کریتیو پدید میاد)
X-Fi CMSS -3D Virtual
شبیه ساز خارقالعاده ی صدای سه بعدی حتی با اسپیکر های 2 کانال (در اسپیکر های 5.1 ، 7.1 و 8.2 این تکنولوژی به حداکثر کارایی میرسه)
X-Fi CMSS - 3D Headphone
شبیه ساز 3 بعدی برای پخش در هدفون (بسیار مناسب برای تجسم صدا و درک عمق و پرسپکتیو)
X-Fi Experience
به اجرای همه استاندارد های X-Fi با هم گفته میشه که حداکثر کارایی X-Fi رو میرسونه.
یعنی بصورت نرم افزاری به صدا افکت میده و نویز حذف شده و صدای شفافی دارین.داخل جعبه این هدست ها یک cd درایور هست .با استفاده از تکنولوژی X-Fi CMSS®-3D و نرم افزار کریتیو به شما کمک میکنه که از صدای فراگیر کامل لذت ببرید .
لازمه بگم واسه این سری هدست ها برای اینکه بهترین کیفیت رو بگیرین توصیه شده از کارتهای کریتیو استفاده بشه .حیفه کارت صدای عادی رو با این هدست استفاده کرد چون تو تنظیمات xfi cmss 3d و xfi کاتالیزر باید به صورت کامل روشن باشن. اونهم در حالت game mode که چیپ کامل جزییات رو تقویت کنه وافکت ها ی صوتی رو یعنی لحظه ای حالت گیم مود با حالت خانگی تعویض بشه .تفاوت به عینه قابل مشاهده هست .این نرم افزار وقتی به سیستمی که چیپ رو نداره نصب میشه .بصورت کاملا ضعیف عمل خواهد کرد.یعنی شبیه سازی نرم افزاری .که ارزش نداره .
که خب مسلما هزینه زیادی میطلبه.
اما من با توجه به بودجه ای که شما در نظر گرفته بودین من اون دو مدل رو پیشنهاد کردم.برند کریتیو در مجموع برند حرفه ای تری در تکنولوژی صدا هست.اما واسه شما که میگید از هدست 7 تومنی راضی بودین نظر من فراسو هست.قیمتش به مراتب پایین تر از کریتیو هست.شما بخواید Creative Fatal1ty Gaming رو 50 تومن بخرید با توجه به اینکه پایین ترین مدل سری گیم هست خب مسلما توصیه نمیشه.حداقل حداقل HS1000 یه سرو گردن بالاتره و بالاتر از اون Fatal1ty Professional Series Gaming Headset Mk II !!!
FHD-960-V
با تشکر از دوستمون vioman
موفق باشید
.gif)