تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 754 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    snr من قبل 26 بود روی های وب بودم با سرعت 8 و مشکلی نبود اما زمانی که اومدم شاتل snr شده 12 تا 18 که سرعت هم چون 16 هست اگه با حداکثر سرعت دانلود کنم 3-4 دقیقه یکبار قطع و وصل میشه
    مودم هم 8970 سه انتن هست اما جالب اینه که مودم 8901 برای تست متصل کردم دیدم با این مودم قطع و وصل نمیشه
    به نظرتون مشکل از کجاست؟
    شات از 8970
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شات از 8901
    با سپاس
    سلام

مودمتون 8970 قاطی داره

ریت خط رو زده 16 مگ اونوقت ماکزیمم ریت رو زده 15 مگ،از کی تا حالا 15 بزرگتر از 16 شده

اما مودلاسیون رو بزنید روی g.dmt پهنا کم بشه

شاید اگر پهنا کم باشه قطع و وصل نشه

2. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

مودمتون 8970 قاطی داره

ریت خط رو زده 16 مگ اونوقت ماکزیمم ریت رو زده 15 مگ،از کی تا حالا 15 بزرگتر از 16 شده

اما مودلاسیون رو بزنید روی g.dmt پهنا کم بشه

شاید اگر پهنا کم باشه قطع و وصل نشه
    ممنون از توجهتون
    ریت خط خب همون چیزی هست که برام بستن اما حداکثرش رو فک میکنم از روی میزارن نویز بدست اورده
    اره اگه سرعت رو در idm هم کم کنم قطعی میاد پایین اما برام این جالبه چطور 8901 مشکلی نداره و حداکثر سرعت رو بدون قطع و وصل شدن دریافت میکنه اما 8970 که چند برابر 8901 قیمت داره به این شکل هست
    با سپاس

4. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از توجهتون
    ریت خط خب همون چیزی هست که برام بستن اما حداکثرش رو فک میکنم از روی میزارن نویز بدست اورده
    اره اگه سرعت رو در idm هم کم کنم قطعی میاد پایین اما برام این جالبه چطور 8901 مشکلی نداره و حداکثر سرعت رو بدون قطع و وصل شدن دریافت میکنه اما 8970 که چند برابر 8901 قیمت داره به این شکل هست
    با سپاس
    سلام
    دوستان کسی در این مورد نظری نداره؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون از توجهتون
    با سپاس
    8970 چیپستش کوالکام هست متاسفانه مودم های tp link شانسی هستن و قطع و وصلی و هنگ و مشکلات سخت افزاریشون زیاده اول فریمور مودم رو اپدیت کنید اگر درست نشد بفرستید برا گارانتی
    Last edited by farshad0123; 29-07-2016 at 12:12.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

8970 چیپستش کوالکام هست متاسفانه مودم های tp link شانسی هستن و قطع و وصلی و هنگ و مشکلات سخت افزاریشون زیاده اول فریمور مودم رو اپدیت کنید اگر درست نشد بفرستید برا گارانتی
    سلام دوست عزیز
    ممنون از توجهتون
    8970 دو انتن broadcom هست و مدل سه انتن ralink که از بنده سه انتنه هست
    مودم اپدیته
    g.dmt مشکلی ندارم و سرعت پایین تر هست حدود 1300 دانلود میکنم اما روی adsl2+ که سرعت 1800 هست 3-4 دقیقه یکبار قطع میشه اما 8901 این مشکل رو نداشت
    متاسفانه گارانتی نداره
    در مورد این مودم همه میگفتن که کیفیت ساخت خوبی داره اما این مقایسه خیلی برام جالب بوده
    اینکه گفتید شانسی هست یعنی اگه 8970 دیگه ای در همین ورژن باشه احتمال درست بودنش زیاده؟

8. این کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون از توجهتون
    8970 دو انتن broadcom هست و مدل سه انتن ralink که از بنده سه انتنه هست
    مودم اپدیته
    g.dmt مشکلی ندارم و سرعت پایین تر هست حدود 1300 دانلود میکنم اما روی adsl2+ که سرعت 1800 هست 3-4 دقیقه یکبار قطع میشه اما 8901 این مشکل رو نداشت
    متاسفانه گارانتی نداره
    در مورد این مودم همه میگفتن که کیفیت ساخت خوبی داره اما این مقایسه خیلی برام جالب بوده
    اینکه گفتید شانسی هست یعنی اگه 8970 دیگه ای در همین ورژن باشه احتمال درست بودنش زیاده؟
    سلام
    عجیبه!من خونده بودم 8970 چیپستش کوالکامه ولی الان رفتم چک کردم حق با شماست برودکمه
    در مورد مشکل هم بله همینطوره بعضیا خوب در میان و بعضیا از همون اول مشکل دارن و بعضیا هم بعد از گذشت چند روز مشکل پیدا میکنن نه تنها این مدل از tp link بلکه تا اونجا که من دیدم تمام مدل هاش ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشن یا بعد از چند روز مشکل پیدا کنن مشکلاتی از قبیل قطعی دیتا و هنگ کردن و مشکلات فریمور زیاد بوده
    فامیل خودمون 8951 ورژن 5 داره هر 2-3 دقیقه ای 1بار قطع میکنه بدون اینکه لینک بپره و بعد از چند ثانیه دوباره وصل میکنه در اصل برای چند ثانیه هنگ میکنه حتی وارد تنظیمات مودم هم نمیشه و بعد از چند ثانیه درست میشه
    در صورت تمایل به بحث در مورد مودم میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
    Last edited by farshad0123; 29-07-2016 at 18:15.

10. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    عجیبه!من خونده بودم 8970 چیپستش کوالکامه ولی الان رفتم چک کردم حق با شماست برودکمه
    در مورد مشکل هم بله همینطوره بعضیا خوب در میان و بعضیا از همون اول مشکل دارن و بعضیا هم بعد از گذشت چند روز مشکل پیدا میکنن نه تنها این مدل از tp link بلکه تا اونجا که من دیدم تمام مدل هاش ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشن یا بعد از چند روز مشکل پیدا کنن مشکلاتی از قبیل قطعی دیتا و هنگ کردن و مشکلات فریمور زیاد بوده
    فامیل خودمون 8951 ورژن 5 داره هر 2-3 دقیقه ای 1بار قطع میکنه بدون اینکه لینک بپره و بعد از چند ثانیه دوباره وصل میکنه در اصل برای چند ثانیه هنگ میکنه حتی وارد تنظیمات مودم هم نمیشه و بعد از چند ثانیه درست میشه
    در صورت تمایل به بحث در مورد مودم میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
    ممنون از شما
    این مشکلاتی که فرمودید از چه قسمتی از مودم ناشی میشه؟گارانتی قبول میکنه؟
    snr قانون مشخصی نداره؟ مثلا اگه روی 14 باشه سرعت دانلود فلان کیلوبایت... کمتر از اون مودم خراب باشه یا...
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون از شما
    این مشکلاتی که فرمودید از چه قسمتی از مودم ناشی میشه؟گارانتی قبول میکنه؟
    snr قانون مشخصی نداره؟ مثلا اگه روی 14 باشه سرعت دانلود فلان کیلوبایت... کمتر از اون مودم خراب باشه یا...
    با سپاس
    خواهش میکنم
    گارانتی که بعضی از مشکلاتو قبول میکنه ولی مشکل مودم شما نمیدونم براشون قابل قبول هست یا نه چون اینطور که من برداشت کردم رو سرعت بالا مودمتون فشار بهش میاد و هنگ میکنه شما یا باید بگید سرعتتونو بیارن پایین که هنگ نکنه مثلا بزارن رو 12مگ یا بدید گارانتی که تعمیرش کنن
    Last edited by farshad0123; 29-07-2016 at 19:02.

13. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خواهش میکنم
    گارانتی که بعضی از مشکلاتو قبول میکنه ولی مشکل مودم شما نمیدونم براشون قابل قبول هست یا نه چون اینطور که من برداشت کردم رو سرعت بالا مودمتون فشار بهش میاد و هنگ میکنه شما یا باید بگید سرعتتونو بیارن پایین که هنگ نکنه مثلا بزارن رو 12مگ یا بدید گارانتی که تعمیرش کنن
    هنگ نمیکنه از این نظر مشکلی نداره ، چون snr پایینه این مشکل هست یکی از دوستان هم 2730 داره snr پایینی داره و سرعت 16 مگ رو نمیتونه دریافت کنه (فقط نمیدونم snr چنده و مود مودمش روی چه چیزی تنظیم شده) ، فقط اینکه 8901 دقیقا با شرایط 8970 میتونه روی adsl2+ سرعت کامل رو بگیره سوالاتی رو برای من ایجاد کرده

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

هنگ نمیکنه از این نظر مشکلی نداره ، چون snr پایینه این مشکل هست یکی از دوستان هم 2730 داره snr پایینی داره و سرعت 16 مگ رو نمیتونه دریافت کنه (فقط نمیدونم snr چنده و مود مودمش روی چه چیزی تنظیم شده) ، فقط اینکه 8901 دقیقا با شرایط 8970 میتونه روی adsl2+ سرعت کامل رو بگیره سوالاتی رو برای من ایجاد کرده
    ببینید خط تلفن دوستتون شاید تا 16 مگ بیشتر کشش نداشته باشه این درسته ولی خط تلفن شما تا 20 مگ کشش داره چون با مودم دیگه داره اینو نشون میده که خط شما تا 20 مگ کشش داره

16. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •