سلام
مودمتون 8970 قاطی داره
ریت خط رو زده 16 مگ اونوقت ماکزیمم ریت رو زده 15 مگ،از کی تا حالا 15 بزرگتر از 16 شده
اما مودلاسیون رو بزنید روی g.dmt پهنا کم بشه
شاید اگر پهنا کم باشه قطع و وصل نشه
سلام
مودمتون 8970 قاطی داره
ریت خط رو زده 16 مگ اونوقت ماکزیمم ریت رو زده 15 مگ،از کی تا حالا 15 بزرگتر از 16 شده
اما مودلاسیون رو بزنید روی g.dmt پهنا کم بشه
شاید اگر پهنا کم باشه قطع و وصل نشه
ممنون از توجهتون
ریت خط خب همون چیزی هست که برام بستن اما حداکثرش رو فک میکنم از روی میزارن نویز بدست اورده
اره اگه سرعت رو در idm هم کم کنم قطعی میاد پایین اما برام این جالبه چطور 8901 مشکلی نداره و حداکثر سرعت رو بدون قطع و وصل شدن دریافت میکنه اما 8970 که چند برابر 8901 قیمت داره به این شکل هست
با سپاس![]()
سلام
دوستان کسی در این مورد نظری نداره؟
![]()
8970 چیپستش کوالکام هست متاسفانه مودم های tp link شانسی هستن و قطع و وصلی و هنگ و مشکلات سخت افزاریشون زیاده اول فریمور مودم رو اپدیت کنید اگر درست نشد بفرستید برا گارانتی
Last edited by farshad0123; 29-07-2016 at 12:12.
سلام دوست عزیز
ممنون از توجهتون
8970 دو انتن broadcom هست و مدل سه انتن ralink که از بنده سه انتنه هست
مودم اپدیته
g.dmt مشکلی ندارم و سرعت پایین تر هست حدود 1300 دانلود میکنم اما روی adsl2+ که سرعت 1800 هست 3-4 دقیقه یکبار قطع میشه اما 8901 این مشکل رو نداشت
متاسفانه گارانتی نداره
در مورد این مودم همه میگفتن که کیفیت ساخت خوبی داره اما این مقایسه خیلی برام جالب بوده
اینکه گفتید شانسی هست یعنی اگه 8970 دیگه ای در همین ورژن باشه احتمال درست بودنش زیاده؟
![]()
سلام
عجیبه!من خونده بودم 8970 چیپستش کوالکامه ولی الان رفتم چک کردم حق با شماست برودکمه
در مورد مشکل هم بله همینطوره بعضیا خوب در میان و بعضیا از همون اول مشکل دارن و بعضیا هم بعد از گذشت چند روز مشکل پیدا میکنن نه تنها این مدل از tp link بلکه تا اونجا که من دیدم تمام مدل هاش ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشن یا بعد از چند روز مشکل پیدا کنن مشکلاتی از قبیل قطعی دیتا و هنگ کردن و مشکلات فریمور زیاد بوده
فامیل خودمون 8951 ورژن 5 داره هر 2-3 دقیقه ای 1بار قطع میکنه بدون اینکه لینک بپره و بعد از چند ثانیه دوباره وصل میکنه در اصل برای چند ثانیه هنگ میکنه حتی وارد تنظیمات مودم هم نمیشه و بعد از چند ثانیه درست میشه
در صورت تمایل به بحث در مورد مودم میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farshad0123; 29-07-2016 at 18:15.
ممنون از شما
این مشکلاتی که فرمودید از چه قسمتی از مودم ناشی میشه؟گارانتی قبول میکنه؟
snr قانون مشخصی نداره؟ مثلا اگه روی 14 باشه سرعت دانلود فلان کیلوبایت... کمتر از اون مودم خراب باشه یا...
با سپاس![]()
خواهش میکنم
گارانتی که بعضی از مشکلاتو قبول میکنه ولی مشکل مودم شما نمیدونم براشون قابل قبول هست یا نه چون اینطور که من برداشت کردم رو سرعت بالا مودمتون فشار بهش میاد و هنگ میکنه شما یا باید بگید سرعتتونو بیارن پایین که هنگ نکنه مثلا بزارن رو 12مگ یا بدید گارانتی که تعمیرش کنن
Last edited by farshad0123; 29-07-2016 at 19:02.
هنگ نمیکنه از این نظر مشکلی نداره ، چون snr پایینه این مشکل هست یکی از دوستان هم 2730 داره snr پایینی داره و سرعت 16 مگ رو نمیتونه دریافت کنه (فقط نمیدونم snr چنده و مود مودمش روی چه چیزی تنظیم شده) ، فقط اینکه 8901 دقیقا با شرایط 8970 میتونه روی adsl2+ سرعت کامل رو بگیره سوالاتی رو برای من ایجاد کرده
![]()
ببینید خط تلفن دوستتون شاید تا 16 مگ بیشتر کشش نداشته باشه این درسته ولی خط تلفن شما تا 20 مگ کشش داره چون با مودم دیگه داره اینو نشون میده که خط شما تا 20 مگ کشش داره
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)