بله باشمام.من ندارم ولی قصدخریددارم.من منظورتون رونفهمیدم
بله باشمام.من ندارم ولی قصدخریددارم.من منظورتون رونفهمیدم
خیلی عجیبه اصلا شناساییش نکرده!بلوتوث من ساخت Intel Corporation.شما درایور بلوتوثش را از سایت لنوو دانلود کن.
شما واسه خاموش کردن بلوتوث از این را برید ببینید نتیجه میگیرید یا نه: setting---> change pc setting---> pc and device --->bluetooth
اون f7 واسه خاموش کردن وایرلسه.پیشنهاد من به شما اینه که ویندوزتون را به 8.1 ارتقا بدید.
دوست عزیز شما درایور بلوتوث رو نصب نکردین ( نگران اینکه توی Device manager نشون داده نمی شه نباشین . گاهی اوقات پیش میاد) از سایت خود لنوو دانلود و نصب کنین .
یا سلام به دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم
1-راهی وجود داره که دکمه های کیبورد رو درست کنم؟چون کیبورد عربیه میخوام خیلی قر و قاتیه مثلا ی (د) است و ط (گ) و ....
2-باطری رو وفتی با شارز با برنامه رو 60 درصد نگه میدارم به محض اینکه از شارژ درش میارم اگه باهاش بازی کنم در عرض 20 دفیفه و اگرم کارای دیگه نیم ساعت حداکثر کار میکنه و خاموش میشه.این عادیه؟برای شماها هم همینجوریه؟(در حالیکه موس رو که میبرم رو آرم باطری میزنه هنوز یکی دو ساعت دیگه داره!)
3-بند کیف لب تابم پاره شد از 1.5 متر افتاد هیج چبیش نشد ولی انگار سخت افزار زیر تاچ پدش جا به جا شده و دیگه کلیک نمبکنه میخواستم ببینم سیستم گارانتی لب تابم مثل گارانتی ماشین کوپنیه و باید بگزارم آخر سر ببرم برای همه مشکلاتش یا تا یه سال هر چند بار هر اتفاقی بیافته ببرمش گارانتی سر جاشه؟(گارانتیم ویستا یا همون الماس خودمون)
1.نه...فارسی ایسوس داره...عربیم سخت نیست...من راه افتادم...2.آره عادیه...اون دو ساعت رو برا کارای عادی میگه نه بازی که پدر باتری رو در میاره...3.ببرید درست میکنن...یکی از دوستان به خاطر رنگی شدن تاچ پدش براش عوض کردن...گارانتی ایشونم همین الماس بود،مال منم همینه...
درایورش رو نصب کردم الان اینطوری شده!!!!چجوری روشنش کنم؟
![]()
غیر فعاله.یه عکس Device manager از قسمت بلوتوث بذار.
سلام بچه ها بلاخره کسی نتونست مشکل مولتی تاچ نبودن تاچ پد تو ویندوز 8.1 حل کنه .واقعا تاچ پد تو ویندوز 8.1 کار کردن باهاش خیلی سخته.اما تو ویندوز 8 واقعا عالی بود.البته خود ویندوز 8.1 خیلی خوبه.اگه کسی راه حلی بلده خواهشا بگه منو نجات بده از دست این تاچ پد
شما درایورت نصب نیست باز....
تو سی دی درایورت ،تو فولدر بلوتوث،دو تا فولدر هست،مال هردوشو نصب کن...![]()
مگه نرفتین تو سایت لنوو و درایور تاچ پدتونو بار 8.1 بگیرید؟؟؟
من که یه موس گیمری گرفتم حال میکنم،تاچ پد چیه یه سری کار میکنن باش...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)