تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 624 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

معمولاً در TV از فلش فقط برای پخش استفاده می شود.
    ما یه ایکس ویژن led داریم. برای ضبط باید فلش رو بزاری

2. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ما یه ایکس ویژن led داریم. برای ضبط باید فلش رو بزاری
    منظورم این نبود که روی فلش نمی شه ضبط کرد بلکه این مطلب شما را تصحیح کردم که اگر فلش بخورد حتماً می شود ضبط کرد چون اکثراً تلویزیون ها امکان pvr یا حتی epg ندارند حالا xvision شما از موارد استثنایی است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

منظورم این نبود که روی فلش نمی شه ضبط کرد بلکه این مطلب شما را تصحیح کردم که اگر فلش بخورد حتماً می شود ضبط کرد چون اکثراً تلویزیون ها امکان pvr یا حتی epg ندارند حالا xvision شما از موارد استثنایی است
    من صفحه قبل گفتم که تقریبا تمام تلویزیونهای برندهای داخلی قابلیت PVR دارند.

5. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مدل 32led5600-taالبته بعید میدونم ضبط کنه ,2 تا هم محل یو اس بی داره,اگه قابلیت ضبط نداشت باید چیکار کنم برای ضبط?

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایراد از آنتن شماست. ما هم این مشکل را داشتیم. آنتن را عوض کردیم و جهت آنتن هم باید درست باشه، سیم آنتن هم یک تکه باشد.
    سلام
    جالب اینجاس که اگر فیش آنتن رو به پریز آنت وصل میکنم میزنه سیگنال موجود نیست. سیم که همینجوری آزاد روی زمین هست شبکه ها ها رو دریافت میکنه ولی رو بعضی از اونها مثل شبکه پویا(که بچه هام منو کشتن که چرا اینجوری میشه)دائم تصویر فریز میشه و وصل میشه.
    آنتن چی باید بگیرم. الان آنتن قبلیم از این UHF VHF ها هست 15 شاخه و هر کدام هم جدا گانه هستش.یعنی UHF جدا و VHF هم زیرش روی یک شاخه با ارتفاع زیاد.کابلم هم یک تکه هست.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید چون این تاپیک واقعا بهم کمک کرد و باور بفرمایید همه صفحه هارو خوندم

میخواستم بدونم ایستر t15 آخرین مدل این شرکته یا نه واینکه اگر مدل جدیدتری هست مشکل صدای dts یا ac3 داخلشون حل شده یا نه ؟؟ یا اگر مدل دیگه ای نیومده و قراره به بازار بیاد کی وارد بازار میشه و باید چقدر صبر کنیم؟؟ وآیا اون مشل صدا داخل اون مدل جدیده حل شده یا نه؟؟(حتی یکی از مشکلات)
    ممنون با تشکر از آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خیلی زحمت کشیدن بسیار سپاسگذارم
    اگر هر چه سریعتر جواب بدین ممنون میشم

با تشکر
    سلام دوست عزیز.
    بله ester T15 آخرین مدلی بوده که شرکت آورده.البته قرار بوده مدلهای بعد رو وارد نمایند که به خاطر افزایش دلار فعلا نمیارن ،همین T15 هم تا اطلاع ثانوی وارد نمیشه(به نقل از مدیر فروش شرکت جناب قائدی).من خودم خیلی دنبالش بودم تا تونستم یه دونه اونم برای یه مشتری بود که نخواسته بود رو از طیس مارکت تو طبس شانسی گیر بیارم.
    در مورد صدای DTS دو کانال اگر باشه مشکلی نداره ولی مولتی کانال(5.1) چه دالبی و چه DTS رو قدرت ثاپورت کردنش رو نداره.
    من خودم خیلی سعی کردم که دستگاهی بگیرم که هم ----T داشته باشه و هم فیلمهای با حجم بالا و صداهای چند کاناله رو ثاپورت کنه.اما با ریویوهائی که خودنم متوجه شدم دستگاههای HD Media Player که ست تاباکس هم هستند بیشتر به جنبه ----T توجه کردن تا HD Player. لذا تصمیم دارم برای دیدن فیلمهای HD دستگاه پلیر جداگانه تهیه نمایم.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

مدل 32led5600-taالبته بعید میدونم ضبط کنه ,2 تا هم محل یو اس بی داره,اگه قابلیت ضبط نداشت باید چیکار کنم برای ضبط?
    شما بایستی گیرنده دیجیتال مجزا برای ضبط کردن بخرید چون تا اونجایی که من می دونم این مدل قابلیت ضبط رو نداره. (البته اگه ارزشش رو براتون داره!!)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    جالب اینجاس که اگر فیش آنتن رو به پریز آنت وصل میکنم میزنه سیگنال موجود نیست. سیم که همینجوری آزاد روی زمین هست شبکه ها ها رو دریافت میکنه ولی رو بعضی از اونها مثل شبکه پویا(که بچه هام منو کشتن که چرا اینجوری میشه)دائم تصویر فریز میشه و وصل میشه.
    آنتن چی باید بگیرم. الان آنتن قبلیم از این UHF VHF ها هست 15 شاخه و هر کدام هم جدا گانه هستش.یعنی UHF جدا و VHF هم زیرش روی یک شاخه با ارتفاع زیاد.کابلم هم یک تکه هست.
    ما اول آنتن خفاشی یا اتوبوسی یا از این بوستردارها داشتیم که خیلی هم عالی بود، ولی شنیدم که میگفتند اینها در دراز مدت برای تلویزیون و گیرنده مشکل ایجاد میکنند ( راست و دروغش را هنوز نمیدانم!)

بهمین علت از این آنتهای کوچک شاخه ای گرفتم ( 5هزار تومان). البته محل قرارگیری خانه شما و اینکه فرستنده دیجیتال در شهر شما چطور باشه هم شرطه.
    اینکه جلوی آنتن خالی باشه و ساختمان و مانع نداشته باشه.
    کیفیت سیم آنتن و یک تکه بودن و همچنین سوکت ها.

---
    آنکه گفتی به پریز آنتن، اصلا سیم کشی شده؟ چون خانه ی یکی از اقوام که مثلا آنتن مرکزی داشت، ولی سیم کشی نشده بود و پریزش را که در آوردیم دیدیم اصلا سیم نداره!

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

راستی دوستان من بوستر گیرنده دیجیتالم رو قطع کردم و مستقیم وصل کردم به گیرنده دیجیتالم. بعد قدرت آنتن رو روشن کردم. تصویرم بهتر شد و نویز کمتر.
    ااز لحاظ علمی دلیلش می تونه این باشه که توی بوستر گیرنده دیجیتال یه فیلتر میان گذر هست که فرکانس های بالا و پائین رو نویز تشخیص می ده و حذف یا تضعیف می کنه.
    مخصوصا فرکان های شهر ما که روی 700 و 800 مگاهرتزه!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما اول آنتن خفاشی یا اتوبوسی یا از این بوستردارها داشتیم که خیلی هم عالی بود، ولی شنیدم که میگفتند اینها در دراز مدت برای تلویزیون و گیرنده مشکل ایجاد میکنند ( راست و دروغش را هنوز نمیدانم!)

بهمین علت از این آنتهای کوچک شاخه ای گرفتم ( 5هزار تومان). البته محل قرارگیری خانه شما و اینکه فرستنده دیجیتال در شهر شما چطور باشه هم شرطه.
    اینکه جلوی آنتن خالی باشه و ساختمان و مانع نداشته باشه.
    کیفیت سیم آنتن و یک تکه بودن و همچنین سوکت ها.

---
    آنکه گفتی به پریز آنتن، اصلا سیم کشی شده؟ چون خانه ی یکی از اقوام که مثلا آنتن مرکزی داشت، ولی سیم کشی نشده بود و پریزش را که در آوردیم دیدیم اصلا سیم نداره!
    سلام
    بله سیم که داخل پریز هست. الان سیستم آنالوگ رو دارم میبینم. به دیجیتاله حسحاس هستش.
    جلوی انتن کاملا باز هست.دو طبقه دیگه دارن با همین آنتن دیجیتال میگیرن.نمیدونم چرا برای من اینجوریه؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •