تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 1421 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

داره خودمونی میشه Stoned.Heart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان امروز سرعت من به شدت پایین اومد و تقریبا قطع شد الان هم بزور سایت انجمن رو باز کرده
    زنگ زدم مخابرات گفتن زنگ بزن 2020 که طبق معمول جواب ندادن
    دوباره زنگ زدم مخابرات ساری خانومه گفت شما چطور نامحدود دارین مث اینکه دارن نامحدودو برمیدارن و ارائه نمیدن نمیدونم گفت چی شده که سیستمشون توانایی شو نداره و فلان و پشیمون شدن !

منم ترسیدم و رفتم 512 مو 6 ماهه رزرو کردم آنلاین پرداخت کردم
    بعدش اومدم اینجا دیدم یه سری که 256 داشتن سرعتشون رفته بالا و در حد من که سرعتم این روزا تا 400 میره شده
    قضیه چیه ؟ من ضرر کردم الان ؟ تغییر میدادم به 256 بهتر نبود یا اینکه سرعت بالای اینا موقتیه ؟

درضمن گفت این نامحدود هم درواقع محدوده و بعد مقدای خاص ترافیک دانلود کردن تموم میشه !!!
    حالا خوبه من از 2 اسفند تا حالا 50 گیگ هم دانلود نکرده بودم !
    Last edited by Stoned.Heart; 14-03-2013 at 13:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

دوستان امروز سرعت من به شدت پایین اومد و تقریبا قطع شد الان هم بزور سایت انجمن رو باز کرده
    زنگ زدم مخابرات گفتن زنگ بزن 2020 که طبق معمول جواب ندادن
    دوباره زنگ زدم مخابرات ساری خانومه گفت شما چطور نامحدود دارین مث اینکه دارن نامحدودو برمیدارن و ارائه نمیدن نمیدونم گفت چی شده که سیستمشون توانایی شو نداره و فلان و پشیمون شدن !

منم ترسیدم و رفتم 512 مو 6 ماهه رزرو کردم آنلاین پرداخت کردم
    بعدش اومدم اینجا دیدم یه سری که 256 داشتن سرعتشون رفته بالا و در حد من که سرعتم این روزا تا 400 میره شده
    قضیه چیه ؟ من ضرر کردم الان ؟ تغییر میدادم به 256 بهتر نبود یا اینکه سرعت بالای اینا موقتیه ؟

درضمن گفت این نامحدود هم درواقع محدوده و بعد مقدای خاص ترافیک دانلود کردن تموم میشه !!!
    حالا خوبه من از 2 اسفند تا حالا 50 گیگ هم دانلود نکرده بودم !
    این که مخابرات سر و ته نداره جای بحث نیس ولی هیچ جایی اعلام نکردن که میخوان سرویس نامحدود رو بردارن البته به ضررشون هس!اینجوری که تو پنل کاربری زده 999 گیگ یعنی بعد دانلود کردن 999 گیگ تموم میشه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این که مخابرات سر و ته نداره جای بحث نیس ولی هیچ جایی اعلام نکردن که میخوان سرویس نامحدود رو بردارن البته به ضررشون هس!اینجوری که تو پنل کاربری زده 999 گیگ یعنی بعد دانلود کردن 999 گیگ تموم میشه ؟
    والا این خانوم که اینطوری گفتن منظورشونم این بود که حجم دانلود خیلی خیلی پایین تر از این 999 گیگه و این ظاهر قضیه ست . میگفت برش داشتن چند روزه و شما چطور نامحدود گرفتین ! بعد توضیح دادم سه هفته ست که نامحدود دارم !
    شاید قصد دارن از این به بعد ندن من فقط سوالم اینه کار خوبی کردم 6ماهه رو 512 گرفتم یا اگه 256 هم میگرفتم نامحدود سرعتشون یکی بود ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

والا این خانوم که اینطوری گفتن منظورشونم این بود که حجم دانلود خیلی خیلی پایین تر از این 999 گیگه و این ظاهر قضیه ست . میگفت برش داشتن چند روزه و شما چطور نامحدود گرفتین ! بعد توضیح دادم سه هفته ست که نامحدود دارم !
    شاید قصد دارن از این به بعد ندن من فقط سوالم اینه کار خوبی کردم 6ماهه رو 512 گرفتم یا اگه 256 هم میگرفتم نامحدود سرعتشون یکی بود ؟
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا در ماه شما 999 گیگ چی میخوای دانلود کنی !!!!!!!
    که میپرسی اگه تموم بشه چی کار کنی!!!!
    شما اگه یه حساب ساده هم بکنی میفهمی که اگر سیستمت 1 ماه کامل روشن باشه و سرعت دانلودت هم فیکس روی 350Kb/s باشه تازه 907 گیگ میتونی دانلود کنی چه برسه به 999گیگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

دوستانی که 256 نامحدود دارن گزارش بدن سرعت و ضعیت سرویسشون چه طوره؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

ولا منم رفته بودم پشتیبانی بهم میگفت نامحدود چیه هنوز به ما ابلاغ نشده از این حرف ها.خیلی هم اصرار میکرد که نامحدود نگیر سرعتت صفر میشه!ابته من اول حرفشو گوش دادم 13000 تومان ضرر کردم بعدش رفتم خریدم الانم راضیم اگه خراب نشه که خیلی نسبت به قیمتی که ای سرویس داره فوق العاده هستش ولی به احتمال 100% تغییرش میدن فعلا با این شرایط من که دارم نهایت استفاده رو میبرم بستگی داره به خط ! خط تلفنت رو چند مگ بسته شده؟البته اینم ملاک نیست اوایل افرادی که 256 نامحدود داشتن سرعتشون تا 100 میرفت و اونایی که 512 داشتن تا 200 ! ولی به نظرم 6 ماه اشتباه کردی رزرو کردی چون مخابرات صاحاب نداره یه دفعه دیدی زدن سرعت آوردن پایین شایدم طرح جدیدی اگه داشته باشن از این دوره اجرا نمیکنن از دوره بعد اجرا میکنن پس تا میتونین استفاده کنین!
    Last edited by mazimazimazi; 14-03-2013 at 16:17.

8. این کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

امروز چقدر افتضاحه

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا در ماه شما 999 گیگ چی میخوای دانلود کنی !!!!!!!
    که میپرسی اگه تموم بشه چی کار کنی!!!!
    شما اگه یه حساب ساده هم بکنی میفهمی که اگر سیستمت 1 ماه کامل روشن باشه و سرعت دانلودت هم فیکس روی 350Kb/s باشه تازه 907 گیگ میتونی دانلود کنی چه برسه به 999گیگ
    آقا شو از کجا فهمیدی
    حالا کی گفت من میخوام اینهمه دانلود کنم ؟ حرف من اینه که طبق گفته این خانوم من علت قطعی م این بوده که حدود 50گیگ دانلود داشتم !!! هرچند که من الان وصلم ولی همچنان سرعتم پایینه البته میدونم ترافیکم تموم نشده ولی مطمئنا کسی بتونه 500گیگ دانلود کنه هم جای تعجبه نمیذارن !
    همچنان همون یه دونه سوال ما بی پاسخ موند و مردم به حواشی پرداختند !

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

آقا شو از کجا فهمیدی
    حالا کی گفت من میخوام اینهمه دانلود کنم ؟ حرف من اینه که طبق گفته این خانوم من علت قطعی م این بوده که حدود 50گیگ دانلود داشتم !!! هرچند که من الان وصلم ولی همچنان سرعتم پایینه البته میدونم ترافیکم تموم نشده ولی مطمئنا کسی بتونه 500گیگ دانلود کنه هم جای تعجبه نمیذارن !
    همچنان همون یه دونه سوال ما بی پاسخ موند و مردم به حواشی پرداختند !
    یعنی نامحدود ها
    محدود به 50 گیگ هستن
    الان علت افت سرعت من هم اینه
    یا سراسریه ؟؟
    من 93 گیگ تا حالا دان داشتم
    Last edited by mohsen_1363; 14-03-2013 at 17:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •