سرویس یک مگ
![]()
سرویس یک مگ
![]()
جدید وقتی وارد ویندوز میشم بعد از 5 دقیقه پینگ قطع میشه و باید بک بازی کارت شبکه رو غیر فعال و فعال کنم تا دوباره پینگ بیاد کسی چنین مشکلی نداره ؟
راستش من 3روزه از های وب سرویس یک مگ محدود گرفتم. سرعتم روی 430 تا 450 بوده و شبانه هم 2.2 گیگ دانلود داشتم. فقط سرعت سایت باز کردن کمی مشکل داره.
Last edited by bigbang0661; 11-12-2013 at 23:42.
امروز چند بار قطع و وصل شده الان وضعیت نرماله
1M
![]()
نرمال ؟ به این میگی نرمال؟
پینگ از المان 290 هست به این میگی نرمال؟
سلام به دوستان گرامی
من میخوام از های وب بگیرم میخواستم ببینم دوستان نظرشون چیه؟
آیا راضی هستید؟
من از داتک 512 دارم دوساله رو یه مگ بستن راضی ام اما متاسفانه سرعت بیشتر از یک مگ ندارن
شاتل هم زنگ زدم منطقه ما پورت خالی نداشت
تو سایت های وب رفتم قیمتاش خوبه
میخواستم ببینم کیفیتش چجوره
اینجوری که من خوندم گویا دوستان راضی هستن
یه سوال دیگه هم اینکه شبانه رایگان نداره های وب؟
تو سایتش چیزی نزده بود در این مورد
میخوام اگه بشه 2 یا 4 یا 6(اگه داشته باشه) یه ساله بگیرم
ببخشید طولانی شد
Last edited by goodigood; 13-12-2013 at 17:41.
من بالاهم گقتم سرعت دانلودم با سرویس یک مگ 430 هست. شبانه هم از 4 تا 7 صبح رایگانه و هر شب 2.2 گیگ دانلود دارم. من که راضیم. اون سرویسی که شبانه نداره احتمالا طرحهای طلایی برنزیه یا طرح دینامیته. پیشنهادم اینه شما فعلا ماهیانه سرویس بگیری تا اگه زمانی راضی نبودی بتونی تخلیه کنی و پولت حروم نشه.
دوست عزیز سمت های وب نیا جدیدا پینگ بالا داره با تایم اوت و افت سرعت شدید. کمبود پهنای باند دارن و روزبه روز داره بدتر میشه . شما پست های صفحه های قبل هم بخون نه این چندتای آخرو. درضمن با گوگل پلاس مشکل داره و کلیه فیلت.... شک. ن ها . و اینکه بیشتر از حد حجم دزدی داره
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pro
کل شرکت های وب رو این دوستمون خلاصه کرد
من ترافیکم تمام شده بود
ا گیگ حجم خریدم فقط و فقط با وبگردی 1 گیگ 2 روزه تموم شد
حالا دوباره باید حجم بخرم
قبلا اینطور نبود حجم اصلی سرویس که 3 گیگ هست جوابگو بود ولی حالا باید 3 گیگ اضافه تر خرید کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)