بهتره که دوستت داشته باشم
its better that
بقیه ـشو شما بگین !
مرسی
بهتره که دوستت داشته باشم
its better that
بقیه ـشو شما بگین !
مرسی
سلام
assume در این جمله به هیچ وجه معنای "فرض کردن" نمیده
حتی اگر به معنای فرض کردن بود ترجمه ی صحیح ،اگر شما فرض کنید ، میشد و نه "اگر فرض کنند"
assume: اختیار کردن ، پذیرفتن ، گرفتن و ...
من جات باشم، میگم:
I'd better love you
ولی اگر اصرار داری از ساختار نه چندان رایج it's better that استفاده کنی، می تونی بگی: it's better that I love you
انگلیسی این چی میشه ؟:
1 "هیچی اونطور که به نظر میرسه نیست"
2 "هیچی نمیتونه اونطور که به نظر میرسه باشه"
یه چنین جمله ای تو انگلیسی هست؟
مرسی
این جمله ای که نوشتی درست نیست![]()
درستش رو بفرمائید .
یه نمونه با اون ساختار که گفتم بیاری چه بهتر ..
it's better that I love you این کاملن درسته؟ با توجه به همین ساختار ..
منظور دوست داشتنه نه عشق ، البته love برای دوست داشتن هم به کار میره گاهی ..
نظر شما ؟ ..
از نظر دستوری کاملا درسته.
از نظر کاربردی هم غلط نیست ولی زیاد به کار نمیره. وقتی میگی it's better that I love you یعنی "حالا تو شرایط فعلی، اینطور بهتره که من دوستت داشته باشم"!
ولی I'd better love you (I had better love you) کاملا یعنی "بهتره که دوستت داشته باشم" یا "باید دوستت داشته باشه" (یعنی دوست داشتن تو، بهترین گزینه هست).
عبارت "it's better that I" رو می تونی در جستجوگر اینترنت جستجو کنی و ببینی چه جمله هایی بهت میده.
جناب نمیشه ترجمه دقیقی ارائه کرد و باید بگم در ابتدا میخواستم برای قسمت دوم ترجمه "اگر شما اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید" رو بگم اما چون جمله داره در مورد افراد دیگر صحبت میکنه و نه خود شمای جمله من این ترجمه که ارائه کردم رو درستتر میدونم. فکر میکنم به اون شکل معنی نمیده چون اعتماد به نفس یا ... که خود شما فرض کنی یا بدست بیاری (فرق نداره) در خودت که باعث نمیشه ذهنیت دیگران نسبت به شما عوض بشه و مثل سر در برف کردن میمونه. من فکر میکنم اصل جمله باید به این صورت باشه که "اگر شما فرد قدرتمندی فرض شوید" که اون رو به صورت ترجمه روان به صورت "اگر فرض کنند شما دارای قدرت ذاتی هستید." گفتم.
حالا دوستمون بسنجن ببینین کدوم با متنشون بهتر جور در میاد.
Last edited by Saeed Dz; 08-05-2014 at 21:44.
مطمئن هستید که 'd منظور had هستش؟!
جمله کاملن درسته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)