تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 2605 اولاول ... 3884384784844854864874884894904914924985385889881488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

1 ساعت نتت قطع میشه میای میگی دفعه آخر 1 هفته قطع بود برای من!virtual private network که خیلی استفاده نمیکنی از چهرت مشخصه ولی ماشالا از وقتی من یادم میاد داری دانلود میکنی اصولا نامحدود یعنی 24/7 هم دانلود کنی مشکلی نداشته باشه و برای همین داری پول میدی اما تو ایران!بعضی ISP ها بعد از مدتی که شما از حداکثر پهنای باند ممکن استفاده کنی سرعتت رو کم و محدود میکنن یا ممکنه قطعی های خودجوش پیش بیاد شایدم اختلالات همیشگی یا توسعه و اینترانت ملی هست خلاصه فهمیدی به منم بگو...

+

وضعیت تقریبا به حالت عادی برگشته!
    خوب من چی کارکنم
    نه اخه نمیدونم چی کار میکنن که من مثلا 11-12 میام پای کامیپیوتر تا اون موقع همه رو ارور داده و دیگه queue idm کار نمیکنه
    حالا فردا با چماخ میشینم بقله سییتم ببینم کسی جرات داره بیاد انگشت کنه تو سوراخه اینترنتش یا نه

خدا رو شکر اوضاعه منم بد نیست ولی پینگ مسنکه این چند روزه زیاد بالاست دیگه نمیشه بقله دانلود به این راحتی ها صفحه باز کرد مخصوصا آپلود باز رو

ویژوال باز هم هستم ولی نه خیلی دیشب سرعتش خوب شده بود با https تا 60 هم دانلود داشت

اخمخا ورداشتن subscene و gamespot رو هم فیل کردن ما دردسر داریم کلی

2. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من امروز مشترک مخابرات شدم .... راضی هستم تا الان ان شاالله که همینطور باقی بمونه ....

512 گرفتم
    برای دادن 512 سخت نگرفتن؟!!چه شرایطی میخواد؟

4. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هر از گاهی اینترنت من قطع میشه.ارور 691 (یوزر،پسورد)میده زنگ میزنم میگه 20 دقیقه مودم رو خاموش کن.سیستم مخابرات با tplink نمی خونه. کسی مورد اینطوری داشته؟لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

هر از گاهی اینترنت من قطع میشه.ارور 691 (یوزر،پسورد)میده زنگ میزنم میگه 20 دقیقه مودم رو خاموش کن.سیستم مخابرات با tplink نمی خونه. کسی مورد اینطوری داشته؟لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر
    منم گهگاهی این مشکل رو پیدا می کنم - asus

10-12 دقیقه بعد وصل میشه

کلا 48 ساعت یه بار قطع میشه و بعدش که میخواد دوباره وصل بشه ممکنه این مشکل پیش بیاد

7. این کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این مودمهای dlink 2600 تک پورت بصورت وایرلس چند تا وسیله کانکت میشه؟من شنیدم یه دونه با کابل یه دونه وایرلس.درسته؟
    با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

آزاد شده .....
    1 مگ هم میدن!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب من چی کارکنم
    نه اخه نمیدونم چی کار میکنن که من مثلا 11-12 میام پای کامیپیوتر تا اون موقع همه رو ارور داده و دیگه queue idm کار نمیکنه
    حالا فردا با چماخ میشینم بقله سییتم ببینم کسی جرات داره بیاد انگشت کنه تو سوراخه اینترنتش یا نه

خدا رو شکر اوضاعه منم بد نیست ولی پینگ مسنکه این چند روزه زیاد بالاست دیگه نمیشه بقله دانلود به این راحتی ها صفحه باز کرد مخصوصا آپلود باز رو

ویژوال باز هم هستم ولی نه خیلی دیشب سرعتش خوب شده بود با https تا 60 هم دانلود داشت

اخمخا ورداشتن subscene و gamespot رو هم فیل کردن ما دردسر داریم کلی
    تو موقع دانلود صفحه هم میتونی باز کنی؟ قطعی که زیاده والا من شده گذاشتم دانلود دو روز رفتم مسافرت خوشحال برگشتم گفتم الان چند گیگ دانلود کرده طبق لاگ حدود 2 ساعت بعد از رفتن کلا dc شده بود! هنوز خیلی سایتهای خارجی رو نمیتونم بدون کمک!باز کنم دی ان اس سرور مخابرات که همیشه خدا خوب!بوده ولی این چیزایی که اخیرا میبینم برمیگرده به همون شبکه ملی اطلاعات !یا هرچی ...
    من امروز مشترک مخابرات شدم .... راضی هستم تا الان ان شاالله که همینطور باقی بمونه ....

512 گرفتم
    بی زحمت دو تا اسپید تست از تهران و نیویورک میگیری؟

بستگی به مرکز مخابراتی داره و پورتها و ظرفیت خالی و رئیس و ... یه جا هیچی یه جا یه درخواست ساده نامه به رئیس مرکز یه جا مدارک تحصیلات تکمیلی شما یه سر بزن مرکزتون ببین چطوریاست با اینترنتی و تلفنی هم اینجا ایرانه! البته میگن دوستان اخیرا سرعتهای بالاتر هم میدن بی مشکل مطمئن نیستم!

با تشکر
    691 میتونه قطعی دیتا یا اختلال باشه میتونه یک نفر داره از اکانت شما استفاده میکنه یا اشتباه زدن user/pass چیزای دیگه هم هست بهترین کار اینه که اگه زیاد شد درخواست بدی تغییر بدن برات به مودم و سازگاری و اینا هم نیست خیلی ها رو میشناسم و دیدم همین برند دارن بدون مشکل خواستی میتونه فریمور مودمت رو بروز کنی PPPoE رو هم امتحان کن ....

11. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

تو موقع دانلود صفحه هم میتونی باز کنی؟ قطعی که زیاده والا من شده گذاشتم دانلود دو روز رفتم مسافرت خوشحال برگشتم گفتم الان چند گیگ دانلود کرده طبق لاگ حدود 2 ساعت بعد از رفتن کلا dc شده بود! هنوز خیلی سایتهای خارجی رو نمیتونم بدون کمک!باز کنم دی ان اس سرور مخابرات که همیشه خدا خوب!بوده ولی این چیزایی که اخیرا میبینم برمیگرده به همون شبکه ملی اطلاعات !یا هرچی ...
    آره اصولا میتونستم باز کنم ولی این چند روزه یه نمه بگیر نگیر داره
    نه اینکه سایت های خیلی حجیم ولی سایت های catch شده رو مثله همین انجمن های ویبولتین چند ثانیه ای بالا میاورد
    خدا رو شکر باز برای من اونطوری نیست ولی نمیدونم این موضوع قطعی 9 صبح چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

14. 3 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اه اه اه باز شد دیال آپ به خدا آدم میخاد تف بندازه تو این مملکت

512 گرفتم
    محل سكونت - اورشلیــم
    دمت گرم حاجی پس بگو چرا سرعت ترکیده مخابرات تا اورشلیم هم شعبه زده

16. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •