تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 1805 اولاول ... 3884384784844854864874884894904914924985385889881488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه Hugh Jackman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

معنی این حرکت احمقانه میشه

مجبوری 2 گیگ شارژ بخری بعد مجبوری 2 گیگ شارژ و مصرف کنی بعد مجبوری ماه بعد دوباره گیگ بخری چون
    مجبوری

2. این کاربر از Hugh Jackman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این ویدیو رو ببینید > یکی سفری داشته تو 2 روز اخیر به مشهد و اینترنت رو اینجا تجربه کرده !
    حتی در آخرش گذری به لود پی سی ورلد هم داشته !
    پینگ هم 300 ! برای سرور داخلی

اینترنت افتضاح را لمس کنید ! :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

و حالا اینقدر سرعت رو کم کردن که اون حجم باقیمانده رو تو روز هم نتونی دانلود کنی و حتما بسوزه!
    تنها راهش تحریمه وقتتون رو با اینها نگیرید . یه زمانی من نوین نت داشتم اولش عالی بود و بعد همین بازیای مخابرات رو دراورد تا اینکه اکثرا تخلیه کردن حالا شده های وب و چند وقتیه داره درست سرویس میده.
    مخابرات هم تنها راهش تحریمه ( حداقل من این کار رو میکنم اگر تا اول ماه همین کاهش سرعتی که از دیشب اعمال شده پا بر جا باشه ) چون تجربه نشون داده اینا فقط توجیه میکنن حالا نهایت اعتراض به این ختم میشه که سرعتها رو واقعی میکنن.و همه رو تقسیم به 8 .
    ولی در مورد تغییر مفاد قرار داد شکایت میکنم.
    بنظر من اوناییکه روی خطوط مسی هستن توی رفتن شک نکنن. اونهایی هم که فیبرن در صورت نداشتن مشکل مالی وایمکس بگیرن و گرنه هم که متاسفانه مجبورن با اینها بسوزن و بسازن.
    Last edited by blacktiger; 12-09-2013 at 15:09.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خوب من شکایات خودم رو در جاهایی که فکر میکردم لازم بود مطرح کردم:
    این متن:

بسمه تعالي
    احتراما به استحضار ميرساند شرکت مخابرات خراسان رضوي با مشارکت شرکت اقماري گلدنت به صورت مکرر اقدام به تغيير قراردادهاي حتي يکساله خود با مشتريان نموده و پيوسته باعث ايجاد نارضايتي در مشرکين ميگردد که موارد زير طي يک هفته گذشته اتفاق افتاده اند:
    1- تغيير ساعات دانلود شبانه طرح بعثت از ساعت 12 بامداد به ساعت 1 بدون هيچگونه اطلاع رساني حتي در سايت خود آنهم در عصر ارتباطات و در مجموعه ارتباطات .
    2- تغيير قرارداد مشتريان طرح کمپين که به صورت پيش فرض براي همه انها post paid ثبت نام ميشده است به نفع خويش و اعلام اينکه حجم مانده قبلي قابل انتقال به دوره بعد نيست در حاليکه در زمان قرارداد بنده در اول تير ماه 92 در تعرفه ذکر شده بود که قابل انتقال به دوره بعد هست .

لذا مستدعي است نسبت به اين پايمال شدن حقوق مصرف کنندگان و تضييع حقوق ايشان و ايجاد اين نارضايتي عمومي اقدامات لازم را مبذول فرماييد.
    در فايل پيوست تعرفه زمان واگذاري و نيز اطلاعيه جديد تغيير قرارداد به حضورتان ارائه ميگردد.

و من الله توفيق

رونوشت به :
    - اداره محترم بازرسی مخابرات کل کشور
    - اداره محترم بازرسي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات
    - سازمان محترم بازرسي کل کشور

6. 4 کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از دوستان اگر کسی ایمیل یا راه ارتباط مستقیم با وزیر محترم ارتباطات رو هم داشتن محبت کنن تا متن شکایت رو برای ایشون بفرستم.

لطفا محبت کنید چند روزی اگر انتقادی داشتید یه کم محترمانه تر توی این صفحه بنویسید تا اگر خواستیم لینک بدیم مقدور باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خوب من شکایات خودم رو در جاهایی که فکر میکردم لازم بود مطرح کردم:
    این متن:

بسمه تعالي
    احتراما به استحضار ميرساند شرکت مخابرات خراسان رضوي با مشارکت شرکت اقماري گلدنت به صورت مکرر اقدام به تغيير قراردادهاي حتي يکساله خود با مشتريان نموده و پيوسته باعث ايجاد نارضايتي در مشرکين ميگردد که موارد زير طي يک هفته گذشته اتفاق افتاده اند:
    1- تغيير ساعات دانلود شبانه طرح بعثت از ساعت 12 بامداد به ساعت 1 بدون هيچگونه اطلاع رساني حتي در سايت خود آنهم در عصر ارتباطات و در مجموعه ارتباطات .
    2- تغيير قرارداد مشتريان طرح کمپين که به صورت پيش فرض براي همه انها post paid ثبت نام ميشده است به نفع خويش و اعلام اينکه حجم مانده قبلي قابل انتقال به دوره بعد نيست در حاليکه در زمان قرارداد بنده در اول تير ماه 92 در تعرفه ذکر شده بود که قابل انتقال به دوره بعد هست .

لذا مستدعي است نسبت به اين پايمال شدن حقوق مصرف کنندگان و تضييع حقوق ايشان و ايجاد اين نارضايتي عمومي اقدامات لازم را مبذول فرماييد.
    در فايل پيوست تعرفه زمان واگذاري و نيز اطلاعيه جديد تغيير قرارداد به حضورتان ارائه ميگردد.

و من الله توفيق

رونوشت به :
    - اداره محترم بازرسی مخابرات کل کشور
    - اداره محترم بازرسي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات
    - سازمان محترم بازرسي کل کشور
    عجب نامه ی اداری بود دمت گرم خوشم اومد

فقط یک چیزش رو نفهمیدم اقماری یعنی چه؟

از قمار میاد؟

9. این کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقماری یعنی یه شرکت بزرگ میاد کارهای خودش رو میده به شرکتهای کوچیک دوروبر خودش تا اونها هم نونش رو ببرن. معمولا در برخی موارد ریاست و هیئت مدیره این شرکتها همون کارمندای شرکت بزرگه هستن!
    از قمر میاد. یعنی شرکت بزرگه سیاره اس اینها هم اقمارش!

11. 2 کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از دوستان اگر کسی ایمیل یا راه ارتباط مستقیم با وزیر محترم ارتباطات رو هم داشتن محبت کنن تا متن شکایت رو برای ایشون بفرستم.

لطفا محبت کنید چند روزی اگر انتقادی داشتید یه کم محترمانه تر توی این صفحه بنویسید تا اگر خواستیم لینک بدیم مقدور باشه.
    دوست عزیز ایمیل وزیر فایده نداره امتحان کردم همین بازرسیها خوبه حداقل میخونن.
    دوستان اینقدر دلشون پر هست میان اینجا فحش میدن بهشون حق میدم.
    بهتره اون رییس روسا هم بیان ببینن چه بلایی سر جوونا آوردن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک حرکت احمقانه ی دیگر

قابل توجه مشترکین محترم اینترنت پرسرعت POSTPAID ( اقساطی)به اطلاع می رساند حجم باقیمانده قابل انتقال به ماههای بعد نمی باشد
    این کارشون هم باز بخاطر همون دوستانیه که ماهی چند مگ بیشتر مصرف نمیکنند بعد شبا 2 -3گیگ دانلود میکنن.اینطوری بعضیا با ماهی 5-6تومن 70-80گیگ دان میکردن که مخابرات زرنگ شده داره جلوی اینکارو میگیره
    اما این روش مخابرات کاملا نادرسته و فقط جنبه دزدی داره.
    این احمقا اگه میخواستن جلو این کارو بگیرن باید همون طرح آشنای خانواده رو میزاشتن برا کسایی که میخوان با 3-4تومن فقط شبا دان کنن اینقدر هم همه کاربرا رو عذاب نمیدادن با هرروز یک قانون.
    من که واقعا برام ثابت شد اینا یا احمقن یا هدفشون دزدیه.

14. این کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

نمیشه این دزدیا رو دید و فجش نداد متاسفانه الان اومدم دیدم ناظران انجمن تمام پستامو پاک کردن.
    دیشب به 2030 زنگیدم که چرا 19.692 تمام حجم مصرفی را در 1تا7 از حسابم کم کرده .گفت از تاریخ 15شهریور شبانه طرح شما حذف شده .من تا 19شبانه داشتم یهو برداشته شد.
    هفته پیش تمدید کردم دیشب که این خبرو شنیدم میخواستم سرمو بکوبم به دیوار آخه سه ماه بدون شبانه چیکارکنم؟

16. این کاربر از Euser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •