تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 645 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    ما یک لب تاپ سونی مدل F121 خریدیم به چندتا مشکل خوردیم همین روز اول(گارانتی نوتالی):
    1- نرم افزار Nero 9 یک ساعت طول کشی تا نصب شد(به طور کامل)!!!
    2- دو نرم افزار با هم اجرا می شود کند می شود!مثلاً موزیک روشن هست نرم افزار پخش می شود وسطش پاز کوچک می اندازد!بریده بریده!یا از روی هارد اکسترنال فایل کپی می کردیم یک فایل تصویریو صداشو قطع و وصل می کرد!!!از corei7 بعیده!!
    3-پاورش وقتی لبتاپ خاموش است شارژ نمی کند!!آیا تنظیمات دارد؟موقع خاموش شدن 85% بود تا صبح زدیم تو شارژ برای بار اول گفتیم 10 ساعت شارژ بشه صبح پاشیدم روشن کردیم دیدیم همان 85% است!!
    ویندوز 7 home روش نصب است!!
    به نظر شما اشکال دارد؟با نرم افزار تست سخت افزار می شود چک کرد یا اونا چیزی نشان نمی دهد؟یا مدلش همینطوره؟
    یک سوتی هم اولش دادیم که شاید مربوط به آن باشد.اول کار اومدیم با خود ویندوز پارتیشن بندی کنیم.یک پارتیشن ساختیم بعد حجمش مناسب نبود delet کردیم.بعد می خواستیم دوباره ایجاد کنیم ارور می داد می گفت باید defrag کنید.تو همین حین ویندوز آپدیت شد و پیغام ریستارت داد ما هم دستمون خورد رو OK سیستم ریستارت شد بعدش دیگر بالا نیامد!!!ارور بوت می داد!بعد رفتیم با F10 ریکاوری کردیم و گزینه factory recovery زدیم و حدود 2 ساعت طول کشید تا دوباره ویندوز نصب شد و مثل اول شد(می تواند به این ربط داشته باشد؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام
    ما یک لب تاپ سونی مدل F121 خریدیم به چندتا مشکل خوردیم همین روز اول(گارانتی نوتالی):
    1- نرم افزار Nero 9 یک ساعت طول کشی تا نصب شد(به طور کامل)!!!
    2- دو نرم افزار با هم اجرا می شود کند می شود!مثلاً موزیک روشن هست نرم افزار پخش می شود وسطش پاز کوچک می اندازد!بریده بریده!یا از روی هارد اکسترنال فایل کپی می کردیم یک فایل تصویریو صداشو قطع و وصل می کرد!!!از corei7 بعیده!!
    3-پاورش وقتی لبتاپ خاموش است شارژ نمی کند!!آیا تنظیمات دارد؟موقع خاموش شدن 85% بود تا صبح زدیم تو شارژ برای بار اول گفتیم 10 ساعت شارژ بشه صبح پاشیدم روشن کردیم دیدیم همان 85% است!!
    به نظر شما اشکال دارد؟با نرم افزار تست سخت افزار می شود چک کرد یا اونا چیزی نشان نمی دهد؟یا مدلش همینطوره؟
    یک سوتی هم اولش دادیم که شاید مربوط به آن باشد.اول کار اومدیم با خود ویندوز پارتیشن بندی کنیم.یک پارتیشن ساختیم بعد حجمش مناسب نبود delet کردیم.بعد می خواستیم دوباره ایجاد کنیم ارور می داد می گفت باید defrag کنید.تو همین حین ویندوز آپدیت شد و پیغام ریستارت داد ما هم دستمون خورد رو OK سیستم ریستارت شد بعدش دیگر بالا نیامد!!!ارور بوت می داد!بعد رفتیم با F10 ریکاوری کردیم و گزینه factory recovery زدیم و حدود 2 ساعت طول کشید تا دوباره ویندوز نصب شد و مثل اول شد(می تواند به این ربط داشته باشد؟)
    دقیقا من هم همین مشکل رو دارم ، ی چیزی وقتی ی فایل ویدویی رو از رو هارد خود لپ تا اجرا میکنم گیر میکنه و برده برده نشون میده ولی همون فایل ویدویی رو از روی فلش یا هارد اکسترنال اجرا کنم راحت نشون میده و دیگه گیر نداره.مدل لپ تاپ هم سونیCW2hgx/b
    با تشکر ممنون میشم راهنمایی کنید.

3. این کاربر از Masoud 206-16v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت arashunique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستاي عزيز...
    من نت بوك دل ميني 10 دارم، ويندوزشم 7 استارتر،

نمي تونم باهاش با adsl كانكت شم، ميشه خواهش كنم كمكم كنيد؟

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

-چقدر احتمال داره که مشکل مادر برد باشه؟؟ و چقدر هزینه تعویض مادر بردش میشه؟
    - این مدل dell vostro 1510 با گرافیک gforce 8400 m gs با ویندوز 7 سازگاری داره یا نه؟

- کلا سری vostro ها گرافیکشون مشکل داره ؟ ؟
    سلام به شما..
    مشکل شما حتما از نصب نبودن درایور کارت گرافیک هستش..ویندوز XP نصب کنید و درایور رو اونجا نصب کنبد ببینید درست میشه( که باید بشه )

6. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

و یه نکته اینکه همونطور که توی تصویر میبینید .متن زیر لک دیده میشه .
    l
    من متوجه نشدم؟ اون لک رو که کشیده شده به سمت پایین؟
    من هم همینطور
    --------------------
    دوست عزیز لطفا با پینت دورش رو قرمز کنید،

8. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    سلام..

اول اینکه حتما ببرید نمایندگی..

یعنی تا 85% مینویسه : pluged in, Not charging
    اگه آره که حتما باتری رو هم بهشون گوش زد کنید..چون نباید به این زودی اینقدر افت داشته باشه..

(می تواند به این ربط داشته باشد؟)
    مگه به حالت اول برنگشت؟؟
    پس مشکل از این نیست.

با این نرم افزار چک کنید و نتیجه رو بذارید:
    http://up.--------.com/Files73/723f43e08e1d4fa39d19.zip
    pass: kiuq

10. 2 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام..

اول اینکه حتما ببرید نمایندگی..

یعنی تا 85% مینویسه : pluged in, Not charging
    اگه آره که حتما باتری رو هم بهشون گوش زد کنید..چون نباید به این زودی اینقدر افت داشته باشه..

مگه به حالت اول برنگشت؟؟
    پس مشکل از این نیست.

با این نرم افزار چک کنید و نتیجه رو بذارید:
    http://up.--------.com/Files73/723f43e08e1d4fa39d19.zip
    pass: kiuq
    با سلام

چرا به حالت اول برگشت.گفتم شايد مشكل از ريكاوري باشد و مشكل نرم افزاري!
    شارژ‍ منظورم اين است كه موقع خاموش بودن لبتاپ باتري شارژ نمي شود.يعني روي همان درصدي كه خاموش مي كني لبتاپ و مي زني به شارژ در حالت خاموش بعد كه دوباره روشن مي كني همان درصد است و شارژ نشده است.
    با اين نرم افزار چك مي كنم خبر مي دهم.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستاي عزيز...
    من نت بوك دل ميني 10 دارم، ويندوزشم 7 استارتر،

نمي تونم باهاش با adsl كانكت شم، ميشه خواهش كنم كمكم كنيد؟
    سلام...
    برید اینجا . .: http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4512390&postcount=3
    اگه مشکل حل نشد از پیغام خطا یک عکس بگیرید تا بشه کمک کرد..

داره خودمونی میشه ajax_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به شما..
    مشکل شما حتما از نصب نبودن درایور کارت گرافیک هستش..ویندوز XP نصب کنید و درایور رو اونجا نصب کنبد ببینید درست میشه( که باید بشه )
    من که گفتم چندبار . چند دفعه پش اومد .نور صفحه کم و زیاد می شد و بعد گرافیک می شد مثل اون عکسی که دادم.بعد درایور کارت گرافیک رو که مجددا نصب می کردم،درست می شد اگر هم درست نمی شد ویندوز رو عوض می کردم .تو مرحله آخر نصب ویندوز درست میشد .
    اما اینبار نه با نصب مجدد درایور نه با تعوض ویندوز 7 نه با نصب ویندوز ویستا .... درست نشد .
    حتی تو محیط نصب ویندوز هم گرافیک همون شکلی خراب بود .حتی تو محیط بوت هم خرابه و حتی محیط بایوس .
    بایوس رو هم آپدیت کردم.درست نشد.
    تورو خدا بگین اگر سخت افزاری هست چقدر احتمال داره مربوط به مادربورد باشه و نیاز به عوض کردن مادربرد بشه ؟
    خود ویندوز که الان داره خوب کار می کنه .باهاش از هارد بک آپ گرفتم سرعت هم اصلا تغییری نکرده .تنها مشکل گرافیک صفحه هست .

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من که گفتم چندبار . چند دفعه پش اومد .نور صفحه کم و زیاد می شد و بعد گرافیک می شد مثل اون عکسی که دادم.بعد درایور کارت گرافیک رو که مجددا نصب می کردم،درست می شد اگر هم درست نمی شد ویندوز رو عوض می کردم .تو مرحله آخر نصب ویندوز درست میشد .
    اما اینبار نه با نصب مجدد درایور نه با تعوض ویندوز 7 نه با نصب ویندوز ویستا .... درست نشد .
    حتی تو محیط نصب ویندوز هم گرافیک همون شکلی خراب بود .حتی تو محیط بوت هم خرابه و حتی محیط بایوس .
    بایوس رو هم آپدیت کردم.درست نشد.
    تورو خدا بگین اگر سخت افزاری هست چقدر احتمال داره مربوط به مادربورد باشه و نیاز به عوض کردن مادربرد بشه ؟
    خود ویندوز که الان داره خوب کار می کنه .باهاش از هارد بک آپ گرفتم سرعت هم اصلا تغییری نکرده .تنها مشکل گرافیک صفحه هست
    اگه خیلی این مشکل پیش میاد و حل نشده ممکنه مشکل از چیپ گرافیک باشه گرانتی داشته باشه رایگانه ولی اگه نه بین 8- تا 120 هزینه ی تعویض چیپ و 300 تومن هزینه ی تعوضی مادربورد میشه!!
    البته اگه مشکل سخت فزاری و مربوط به گرافیک باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •