خوب میوه رو کجا نگه داریم تا بتونیم فصل بعد بفروشیم؟
خوب میوه رو کجا نگه داریم تا بتونیم فصل بعد بفروشیم؟
اولین درجه که خونه رو بزرگ کنید یخچال هم اضافه میشه بهش...خوب میوه رو کجا نگه داریم تا بتونیم فصل بعد بفروشیم؟
حالا میتونید میوه و غذا و سبزیجات رو اینجا نگهداری کنید!![]()
نه.
حداقل در مورد آناناس که من در تمام فصول می کاشتم این قضیه صادق نبود.
به احتمال 99 درصد امکان پذیر نیست.
آقا کسی شهر نرفت؟من که هفت سال بازی کردم اما شهر نرفت دیگه پیر شدم ........
خسته شدم بابا اگه کسی شهر رفته تو رو خدا بگه....
شهری وجود ندارد
بحث شهرو بکشید وسط اخطار هم دریافت میکنید حال کنید!
ولمون کنید بابا
از هیچی وجود خارجی میسازن..
من سه ساله دارم بازی میکنم ولی هنوز نتونتم به معدن مخفی برم یکی کمکم کنننننننننننننننننننههههه ههههه
برای کنسول psp میشه از این رمز ها استفاده کرد؟
معدن مخفی دو تا داریم
یکی پشت اون آبشار بغل حمام هست
وسط اون برکه هست که فقط توی زمستون که آب برکه یخ زده میتونی بری
منم توی پی اس پی بازی میکنم
منظورت کدوم رمز هاست؟؟
سلام به همه ی دوستان عزیزم
من تازه در این سایت عضو شدم .
مورد دوستانی که از وجود این بازی برای pc پرسیده بودند باید بگم که این بازی برای کامپیوتر هم وجود داره چون خود من نسخه ی کامپیوترش رو دارم البته قبلا روی پلی استیشن بازی رو انجام داده بودم ولی خوب pc هم لطف خودش رو داره فقط باید بگم که در کامپیوتر همونطور که میتونید حدس بزنید کدهای گیم شارک معنایی نداره و فقط میتونید از Exchange animals
استفاده کنید. خود من ازاین راه استفاده کردم و در سال دوم 8 تا از هر کدوم از حیواناتم طلایی هستند. البته کار آسونی نیست چون شما باید چند بار بازی کنید تا بتونید این تعداد از حیواناتتون رو طلایی کنید. من باگی در بازی ندیدم ولی ممکنه که وجود داشته باشه.
و حالا سوال من:
خوب همونطور که همگی میدونید وقتی که قلب همه ی دخترا قرمزه میتونید با دادن ساندویچ فرانسوی به هر کدوم از اونها میتونید یک توت فرنگی قدرتی بدست بیآرید. کسی میتونه طرز صحیح درست کردن این غذا رو درج کنه؟
سلام به همه ی دوستان عزیزم
در مورد دوستانی که از وجود این بازی برای pc پرسیده بودند باید بگم که این بازی برای کامپیوتر هم وجود داره چون خود من نسخه ی کامپیوترش رو دارم البته قبلا روی پلی استیشن بازی رو انجام داده بودم ولی خوب pc هم لطف خودش رو داره فقط باید بگم که در کامپیوتر همونطور که میتونید حدس بزنید کدهای گیم شارک معنایی نداره و فقط میتونید از Exchange animals
استفاده کنید. خود من ازاین راه استفاده کردم و در سال دوم 8 تا از هر کدوم از حیواناتم طلایی هستند. البته کار آسونی نیست چون شما باید چند بار بازی کنید تا بتونید این تعداد از حیواناتتون رو طلایی کنید. من باگی در بازی ندیدم ولی ممکنه که وجود داشته باشه.
خوب همونطور که همگی میدونید وقتی که قلب همه ی دخترا قرمزه میتونید با دادن ساندویچ فرانسوی به هر کدوم از اونها میتونید یک توت فرنگی قدرتی بدست بیآرید. کسی میتونه طرز صحیح درست کردن این غذا رو درج کنه؟
Signature:A.R.S
اول
دو تا پست ندید
وقتی یک پست میدید
بعد از تایید گذاشته میشه
دوم
از تلاشتون برای کمک ممنون
نسخه ای که شما با امولاتور در کامپیوتر بازی میکنید همه بازی میکنند
باگ زیاده
طلایی کردن حیوانات فقط و فقط زمان و حوصله نیاز داره
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)