واقعا مسخرست نمیدونم مشکل از کجاست سرعت آپدیت به 15 KB بند شده![]()
واقعا مسخرست نمیدونم مشکل از کجاست سرعت آپدیت به 15 KB بند شده![]()
مشکل قطع شدن از سرور بازی رفع شده بعد از اون سیستم ....رینگ جدید ؟ یا هنوز نمیشه از ایران بازی کرد ؟
صبح تا ساعت چهار بعداز ظهر خبري از قطعي نيست ولي بعد از اون .......![]()
بیشتر بستگی به نتت داره ولی اگرم بشه زیاد نمیتونی اکتفا کنی. واسه من تو ARAM خوبه اما وقتی میرم نرمال به محض اینکه اولین یا دومین Creep Wave میاد لگ میشم
آقا راستی یه سوال یادم رفت. کسی اینجا Skin Lord Darius رو داره؟
من خیلی وقت پیش گرفتمش ولی از اونموقع تا الان نمیدونم این بهتر بود یا Bioforge ش.
Last edited by AlbisQT; 01-06-2013 at 11:52.
اون قبلا ها که میزدیم این همه مشکل داشت حالا دیگه ....
کلا به خاطر همین اعصاب خوردی های سر نت و لگ بود که اومدم بیرون از بازی وگرنه ... .
خدایا چه حالی رو از ما گرفتی![]()
آخه یه مشکل دیگه اینی لعنتی خیلی Lag Dependent هست یعنی به محض اینکه پینگ میشه 300 به بالا کلا نه میشه فارم کرد نه میشه Teamfight زد.
توی اکثر بازی های دیگه (البته موبا ها نه) اینطوری نیستش. به خاطر همینه ما زیاد لذتی نمیبریم![]()
من بدبخت با 380 دارم پلی میکنم با این مبین نت آشغال و مزخرف که واقعا هم گرون و هم بی کیفیت و مزخرف و... که اینجا نمی شه گفت!
هر چی کفت و ... بود امتحان کردم نشد از dns گرفته تا قوطی نوشابه که به وایمکس وصل کنم شاید فرجی بشه !!هیچ کدوم دریغ از یک ذره کمک !
دوستان شما پیشنهاد میدین که تیمو AP باشه یا AD? | اگه میشه آیتم هایی که واسش باید بگیری رو هم بگین.
تازه تیمو خریدم ، زیاد رو دستم نیومده ولی به نظرم تیمو 3 سال پیش که من باهاش بازی کردم خیلی باگ تر از این تیمو بود آخه 1 سال و نیم هست که بازی نکردم ، حالا از اون موقع نرف شده ؟
من که میگم AP، چون هم دمیج بلایند شاتو میبره بالا هم دمیج اولتی رو.
من تیمو رو hybird بازی میکنم یعنی نصف ap نصف ad
داداش اون hybrid هست که میشه دو رگه که تو هر چیزی یه معنی میده !
بکس Lich Bane برای لول های Passive کار میکنه ؟ !
چون فکر کنید Lich Bane واسه تیمو بری و اگه با Passive کار کنه طرف دیگه زنده نمی مونه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)