تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 1364 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

پس کجا رفتی؟؟؟ هدیه را فراموش کردی؟؟؟ فکر کردی میتونی در بری هان؟؟
    اقا مهدی سلام دوباره اره واقعا در مورد سوال قبلی دقت نکردم افرین اقا مهدی
    اما هدیه رو امشب همچنین علاوه بر هدیه امروز صبح رفتم خونه میترا دلفی رو ازش گرفتم تا ازش عکس بگیرم نامرد در رفت و افتاد توی گل ولای یکم شستمش اما همچنان گلی بود با ان حال با کمک دوستم دو تا عکس ازش گرفتم متاسفانه عکسها خوب نیفتادن اخه گوشی دوستم vga است ولی خوب دیگه معیار ازین دلفی فضول بدستتون میاد ببینم میتونم اونم اپلود کنم یا نه الان هم هی دارم روی paint امضا میکشم درست در نمیاد اما تا شب هدیه ام رو امده میکنم ببینم چی میتونم برای دوستای گلم که لیاقتشونو داشته باشه مهیا کنم

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راست ميگه هديه چي شد؟! ولش كنين بابا دما بالا بوده يادش رفته! صندلي الكتريكي كه نيست.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اره اره خیلی دوست دارم این دلفی را ببینم

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان لطفا ديگه سوال نپرسيد و تا اومدن نفر جديد صبر كنيد

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

سلام دوستان وقت خداحافظی رسیده و به رسم ادب باید اینجا رو امضا کرده و هدیه بدیم
    من دوست داشتم امروز عکس دلفی رو اینجا قرار بدم اما قبلش از میترا خانم اجازه گرفتم که متاسفانه اجازه نداد و من از شما دوستان به این خاطر شرمنده شدم چ.ن میترا خانم بروی دلفی حساس هستند لذا من نمیتونم بدون اجازه ایشاون اینکارو بکنم
    اما برای هدیه هرچی فکر کردم دیدم انچه لایق دوستان هست به فکرم نرسید
    به جز اینها
    به عنوان اولین هدیه تعدادی مطلب عشقولانه دارم که حرف دله
    1= دوستت دارم ، نه به خاطر شخصيت تو ، بلكه به خاطر شخصيتي كه من در هنگام با تو بودن پيدا مي كنم.
    Hopef
    بهم گفتي دوستت دارم سرم رو پايين انداختم و گفتم نظر لطفته سرم رو بالا آوردي و تو چشام نگاه کردي و گفتي نظر لطفم نيست نظر دلمه

يه کوچه تو تنهايي خاطره هاشو مرور مي کرد يه پنجره اسير دل ديوار گله ها آغاز مي کرد يه گلي تو باغچه طنازي مي کرد به پرنده تو قفس پرواز رو معني مي کرد يه درخت پير کتاب زندگي ورق مي زد يه سکوتي هي خودنماي مي کرد که فرياد زدم کجايي ؟

زندگی سه چيز بيشتر نيست: ۱) به اجبار به دنيا آمدن ۲) با غم زيستن ۳) با آرزو مردن
    عشقت را مي خواهند من ايستاده ام بدون پناه و ياور تنهایي و بي تو بودن سخت است اما من تسليم تقديرم آرام باش
    تکه ای از قلب من نزد کسی جا مانده است بی قراری بذر غربت در دلم افشانده است...! باغبان مهربانی ها نمی دانم چرا.........؟؟ نوعروس عشق را از باغ رويا خوانده است برگ برگ دفتر سبز غزل هاي مرا ...... شعله هاي دوزخ دلواپسي سوزانده است....! از همان آغاز اين ققنوس عاشق بي دليل در دل خاكستر تقدير تنها مانده است........! آه...گوئي كولي پاييز در گوش درخت .... نوحه ي مرگ بهار آرزو را خوانده است...!
    هرگز عاشق به دنيا نيامدم ، ولی عاشق شدم ،درهمين دنيا ... در ميان تمامی فصل های تکراری زندگی ، فصلی از عشق رقم خورد ، فصلی که تکراری نبود . عشق تکرار تکرار ندارد ، مگر آدمی چند بار عاشق می شود ؟...اينک عاشق هستم ، عاشق می مانم و عاشق می ميرم ... اگر زياده نخواسته باشم ... می خواهم در کنارم باشی ! تو نيز عاشق شو و عاشق بمان ...باشد که در آن دنيا نيز عاشق زيستن را باهم تجربه کنيم ...
    محبت مثل يک سکه ميمونه که اگه بيفته تو قلک قلب ديگه نميشه درش اورد اگرم بخواي درش بياري بايد اونو بشکني
    پیش چشم کسانی که پرواز را نمی فهمند هر چه اوج بگیری کوچکتر می شوی
    درکلاس محبت پشت نيمکت هاى صميميت درس عشق ودوستى ويکى شدن را آغاز کرديم حال به آخرين درسش رسيديم درسى که خوبست توهم آن را بداني : « عشق بايد ورزيد به همسفر زندگي و بايد ماندگار بود درقلب ياران» پس اي دوست! اي مهربان! اي همسفر! هميشه به ياد تو خواهم بود و هيچ گاه تو را فراموش نخواهم کرد
    توي زندون قلبت اينقدر شلوغ مي کنم و زنداني ها رو اذيت ميکنم تا مجبور بشي منو بندازي توي انفرادي قلب
    گله داشتی، از من، از شعرهایم، از گفته هایم بانو از من گله داشتی مدت هاست در شعرم نامی از تو نیست و نه نامی از هیچ پری روی دیگری بانو! گله کردی از من، از سکوت من از نبود من، از بی عشقی من از من گله کردی، از بی وفایی من از تب تند و عرق پس از آن اما بانو، مگر می شود ما و بی عشقی ما و سکوت ما و هجرت ما و دوری آن هم از تو!!! بانو! واژه ها حقیر شده بودند
    هرگاه دفترمحبت راورق زدی .هرگاه در زیرپایت صدای خش خش برگهارا احساس کردی وهرگاه میان ستارگان آسمان تک ستاره ای خاموش دیدی برای یک باردر گوشه ای از ذهن خود نه به زبان بلکه از ته قلب خود بگو : یادش بخیر
    ازکسي که دوستش داري ساده دست نکش شايد ديگه هيچ کس رو مثل اون دوست نداشته باشي از کسي هم که دوستت داره بي تفاوت عبورنکن چون شايد هيچ وقت هيچ کس تورو مثل اون دوست نداشته باشه است پس من بزرگترين گناهكارم و اما عشق تو تمام وجودم را فرا گرفته همگان نهي مي كنند مرا و دوري از عشقت را مي خواهند من ايستاده ام بدون پناه و ياور تنهایي و بي تو بودن سخت است اما من تسليم تقديرم آرام باش تا دلم آرام گيرد خدايا بشنو پيام عشق مرا...
    2=امیدوارم خوشتون امده باشد اما هدیه دوم ادرس تعدای سایت در ضمینه کامپوتره که امیدوارم مفید باشند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3=من یک اکانت توی پرشین گیگ دارم میدونم اکثر یا همه بچه ها دارای اکانت پرشین هستند اما اگر دوستی بخواهد میتونم براش دعوتنامه بفرستم
    4=[اینم امضای منه البته یکم شبیه شده ریزه کاریهاش نتونستم دربیارم

Hopeful door shadow God (yktaa) door life always victor and successful
    5=دوستان گلم یک
    برنامه کوچولو هم در مورد تبدیل فورمتها به فورمت موبایل بصورت exe توی پرشین گیگ اپلود کردم بنام aiiok 3gp psp mp4 ipod vido covertor2
    که فایلهارو به فرمت قابل استفاده در تلفن همراه تبدیل میکنه
    که حجمش 3.68 مگابایته و بعد از نصب از نام و کد زیر استفاده کنید
    Name:EiTheL TEAM
    Code:084F86EF
    دوستان گلم ممنون برای همه چیز دوستون دارم خدا حافظ
    در ضمن نیت هم کردم ببینم چی در میاد دیگه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

ایوای ببخشید امضام در پست بالا نمیدونم چرا نشان داده نشد اینم امضای من[I
    Last edited by rsh; 05-03-2007 at 23:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadbka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    درون دل يك آدم عاشق

پيش فرض

رضا جون منم ازت ممنونم هم بخاطر جوابهاي خوبت به سوالها هم بخاطر هديه خوبت.

برات آرزوي خوشبختي و سلامتي دارم(ايشالا هرچه زودتر هم به نازي خانوم برسي ).

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

و siya22 هم امروز که داشتم فیلم دزدان دریای کاریب رو نگاه میکردم ناخوداگاه به یادایشون افتادم
    آقا رضا ممنون که به فکر ما هم هستی
    و ممنون که به سوالها خوب و کامل جواب دادی امیدوارم همیشه موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مثلا صندلی داغ ها!
    پس سوالاش کو ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منظورم داغه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •