تو ایت دوهفته ای که من دارمش که همین بوده به جز جمعه هفته گذشته که نمیدونم چرا هی قطع و وصل میشد ولی به غیر از اون تو این دو هفته همیشه همینطور بوده ( البته صبح ها تا ساعت9 که مجانی هست سرعت کمتره)
اینم یکی دیگه که الان گرفتم
خارج
داخل
![]()
تو ایت دوهفته ای که من دارمش که همین بوده به جز جمعه هفته گذشته که نمیدونم چرا هی قطع و وصل میشد ولی به غیر از اون تو این دو هفته همیشه همینطور بوده ( البته صبح ها تا ساعت9 که مجانی هست سرعت کمتره)
اینم یکی دیگه که الان گرفتم
خارج
داخل
![]()
Last edited by sajjad1973; 17-02-2013 at 09:27.
3 مگ اختصاصی توسعه رسان پاسارگاد:( در حال استفاده)
![]()
Last edited by MOH@ND3S; 17-02-2013 at 10:57.
.
پیشنهاد میکنم برای اینکه بشه بهتر به سرعت و خدمات شرکتها پی ببریم و بتونیم انتخابهای بهتری در اینده داشته باشیم - همه سرور ها رو یه جا بزارن تا بشه مقایسه دقیق تری انجام داد - من تو همه تست هام سرور رو تورنتو (TORONTO) با فاصله 6200 مایل گذاشتم
اینم مال همین الان هست 512 اسیا تک
![]()
Last edited by sajjad1973; 17-02-2013 at 11:23.
دوست عزیز می شه یه مقدار درباره این شرکت بیشتر توضیح بدی؟ به شهرستان ها هم سرویس می ده؟ این سرویس شما الان dedicated هست یا share؟ هزینه ماهیانه؟
ساعت 11:36 هنوز افت نکره
![]()
Last edited by mr_exir; 17-02-2013 at 11:42.
فقط تهران و بندر عباس سرویس میدن و فقط سرویس اختصاصی به شرکت ها میدن...قیمت هم مگی 500 هزار تومان.
خوب این وایر لس هست شما 24/7 تست کردی خوبه؟ چون من کارم کلا 24/7 هست باید دانلود کنه
میشه لطف کنی دو هفته دیگه هم یه تست بذاری چون تازه خریدی اینجوری هست من پارس داشتم 1 ماه اول عالی بود الان عالی هست ولی یکم سرعت پایین تر میاد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)