تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 1124 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نتیجه گیری :

من با این سرعت که دارم خیلی از حجمم باقی مونده حتی وقتی روز ها هم دانلود کنم

کلی از حجمم پولش میره تو جیبه مخابرات. الان 1 روز از نتم مونده اینترنت 1024 5 گیگ هنوز 2 گیگ ازش استفاده کردم چون اصلا Speed نداشتم

جدی دارم میگم من که دیگه نمیگیرم مگه پولمو سر راه اوردم نتم نخواستیم.

شما هم برید بگیرید

خوب اینی که شما میگی دقیقا بهترین کار اینه جمعش کنی
    چون فقط ضرره
    سرعت برا من هم اومد پایین از اون لحظه که تو گفتی اما قبلش واقعا خوب بود
    من البت زیاد دانلود نمی کنم
    تو 7 روز اخیر با توجه به نوع استفادم 2 گیگ رو مصرف کردم البته بدون دانلود
    وگرنه تو همین مدت کل 10 گیگ رو به باد داده بودم

به هر حال قبل از اینکه تصمیم بگیری بری جای دیگه فکر کن کجا باید بری
    کدوم سرویس دهنده اوضاعش خوبه؟
    بجز استان مازندران سرویس های کجا بدون مشکلن؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در ضمن فرقی که من با شما دارم اینه که وقتی یه راهکاری پیدا می کنم سریع با بقیه درمیان میذارم
    و این رو هرکی منو میشناسه خیلی واضح میدونه
    دو روز دنیا هیچ ارزش نداره که برای خودت بخوای و برای دیگران نه

3. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به سرعتی که idm نشون میده نباید زیاد اعتماد کرد. به نظر من بهترین راه اینه که از یک نرم افزار که سرعت متوسط رو با استفاده از حجم اطلاعات عبوری از کارت شبکه و تقسیم اون بر زمان به دست میاره باید استفاده کنید. نرم افزاری که لینکش رو گذاشتم این قابلیت رو داره. اگه از این استفاده کنید میبینید که وقت هایی که فکر میکنید دارین سرعت بین 80 تا 160 نوسان داره سرعت در واقع ثابته و الگوریتم های اندازه گیری سرعتی که دانلود منیجر به کار میبره مشکل داره.
    بعد از نصب روی آیکنش توی tray راست کلیک کنین و speed meter رو بزنید و تو این صفحه هم میتونید سرعت لحظه ای رو ببینید و هم سرعت متوسط که این خیلی مهم تره. یکی از امکانات خیلی خوبی که این برنامه داره ایته که میتونید ساعات رایگان و ساعات محدود رو براش تعریف کنید (فقط دو نرم افزار این قابلیتو دارند اون یکی tbbmeter ـه که از لحاظ امکانات به پای این نمیرسه) و تو ساعات محدود بهتون در مورد حجم مصرفی هشدار بده و از طریق لوگش هم میتونید چک کنید که در اوقات رایگان مثلا ساعت 1 تا 6 چقدر دانلود کردین.
    اگه دوستان زحمت بکشن و اطلاعاتی مثل سرعت متوسط و حجم دانلودی رو با این نرم افزار بگذارند اینجا اون وقت یه معیار برای همه به دست میاد که بتونند فرق سرعت سرویس ها رو به دست بیارن)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

چه پینگی داره این مخابرات

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با حسابگر تست زدم
    پینگش بهتره حول حوش 900
    اما تایم اوت هاش بیشتره

8. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

پینگ حسابگر هم الان خیلی افتضاح شده با 4.2.2.4 حدود 700 میلی ثانیه ست. مشکل سراسریه به خدا مشکل از حسابگر یا مخابرات یا ...نیست ... مشکل از جای دیگه ست که دفعه قبلی که نوشتم پستم درجا حذف شد... متاسفم واقعا برای این فروم ایرانی که آزادی بیان در اون هیچ معنایی نداره ...

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

چند دقیقه پیش:

البته الان سرعت دانلود به مقدار غیر قابل باور 30kb/s و پینگ هم به 130 رسیده...من و این همه خوشبختی محاله!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به سرعتی که idm نشون میده نباید زیاد اعتماد کرد. به نظر من بهترین راه اینه که از یک نرم افزار که سرعت متوسط رو با استفاده از حجم اطلاعات عبوری از کارت شبکه و تقسیم اون بر زمان به دست میاره باید استفاده کنید. نرم افزاری که لینکش رو گذاشتم این قابلیت رو داره. اگه از این استفاده کنید میبینید که وقت هایی که فکر میکنید دارین سرعت بین 80 تا 160 نوسان داره سرعت در واقع ثابته و الگوریتم های اندازه گیری سرعتی که دانلود منیجر به کار میبره مشکل داره.
    بعد از نصب روی آیکنش توی tray راست کلیک کنین و speed meter رو بزنید و تو این صفحه هم میتونید سرعت لحظه ای رو ببینید و هم سرعت متوسط که این خیلی مهم تره. یکی از امکانات خیلی خوبی که این برنامه داره ایته که میتونید ساعات رایگان و ساعات محدود رو براش تعریف کنید (فقط دو نرم افزار این قابلیتو دارند اون یکی tbbmeter ـه که از لحاظ امکانات به پای این نمیرسه) و تو ساعات محدود بهتون در مورد حجم مصرفی هشدار بده و از طریق لوگش هم میتونید چک کنید که در اوقات رایگان مثلا ساعت 1 تا 6 چقدر دانلود کردین.
    اگه دوستان زحمت بکشن و اطلاعاتی مثل سرعت متوسط و حجم دانلودی رو با این نرم افزار بگذارند اینجا اون وقت یه معیار برای همه به دست میاد که بتونند فرق سرعت سرویس ها رو به دست بیارن)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما درست میگید اما idm که نمیاد دیگه سرعت دانلود 20 کیلوبایت در ثانیه را 200 نشون بده ..... idm همیشه یک درصد کوچک بیشتر از سرعت واقعی دانلود نشون میده مثلا وقتی داری با سرویس 256kb سرعت دانلود 32kb را در idm مشاهده میکنی در اصل سرعت دانلود روی 29kb است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پینگ حسابگر هم الان خیلی افتضاح شده با 4.2.2.4 حدود 700 میلی ثانیه ست. مشکل سراسریه به خدا مشکل از حسابگر یا مخابرات یا ...نیست ... مشکل از جای دیگه ست که دفعه قبلی که نوشتم پستم درجا حذف شد... متاسفم واقعا برای این فروم ایرانی که آزادی بیان در اون هیچ معنایی نداره ...
    پینگ آسیاتک هم موقعی که خراب شد روی 900 بود اما الان روی 350 است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما درست میگید اما idm که نمیاد دیگه سرعت دانلود 20 کیلوبایت در ثانیه را 200 نشون بده ..... idm همیشه یک درصد کوچک بیشتر از سرعت واقعی دانلود نشون میده مثلا وقتی داری با سرویس 256kb سرعت دانلود 32kb را در idm مشاهده میکنی در اصل سرعت دانلود روی 29kb است.
    بله اون درصدی که شما میگین درسته و مثلا سرعت 128.7 داخل IDM اگه تابت باشه در واقع معادل 119 واقعی. این دو دلیل داره:
    1-IDM اطلاعاتی رو خودش send میکنه برای سرور که مشخص کنه که چه قسمتی از فایل رو نیاز داره و این اطلاعات ارسالی رو هم در محایبه سرعت در نظر میگیره (به خاطر این که چند تا کانکشن همزمان برقراره و در حدود 4 کیلوبایت بر ثانیه)
    2- IDM سرعت رو بر مبنای 10 حساب میکنه یعنی 1KB/s در IDM به معنی 1000B/s هستش و نه 1024B/s که یعنی 128KB/s در idm معادل 125KB/s در حساب کامپیوتره

اما همه اینها مربوط به حالتیه که شبکه در خلوت ترین حالت باشه و idm با یک کانکشن بتونه سرعت کامل رو به دست بیاره (سرویس های نامحدود یک به یک)

ولی در عمل چون اکثر اوقات شبکه شلوغه و سرعت هر کانکشن هم محدوده معمولا مجبوریم از 8 یا 16 کانکشن استفاده کنیم که این جاست که نوسان سرعت رو توی idm میبینیم و اون هم به دلیل مشکلات کار با 8 یا 16 بافر و بحث های سخت افزاری و روشهای اندازه گیری سرعت و ... هستش. مثلا ممکنه سرعت نمایش داده شده تو IDM بین 30 تا 250 نوسان داشته باشه اما حجم اطلاعات دریافتی از کارت شبکه در واحد زمان روی 122 ثابت باشه(در مورد من همیش رو این ثابته). در واقع خیلی از isp ها از این سرعت نمایشی به عنوان یک ترفند استفاده میکنن و میگن که سرعت ما در بهترین حالت تا 250 میره (نمونش همین مخابرات خودمون).
    به همین خاطر اگه از نرم افزار جداگانه ای که حجم اطلاعات دریافتی از کارت شبکه رو تقسیم بر زمان کنه و سرعت رو نشون بده استفاده کنیم میبینیم سرعت نوسانی نداره و ثابت میمونه.

خیلی از دوستان ممکنه سرعت رو که میزارن از اون حالت بیشتره یا کمتره عکس بگیرن در حالی که این اشتباهه و اون سرعتا هیچ چی رو نشون نمیدن.

یکی از راههای خیلی راحت تر اینه که بگین مثلا تو 20 دقیقه 103 مگ رو دانلود کردم (حجم دانلودی من در این مدت زمان). که این خیلی مهم تر از سرعت لحظه ایه که تو IDM نشون میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •