من الان پچ 0.4 رو دارم همه چیش کامله...دیگه پچ جدید چی داره؟
من الان پچ 0.4 رو دارم همه چیش کامله...دیگه پچ جدید چی داره؟
به پچ جدید اینا اضافه شده:
* Complete 2. Bundesliga (all players with correct appearence, stats and boots;
all teams with correct squads, numbers, kits, lineups & map locations
* Complete kits configurations for Americas national teams
* Corrected boots for more than 500 players
* More than 20 new edit mode hairstyles
* New boots (adiZero Cyan/White/Pink, adizero Green/White/Pink, Predator X
Electricity/Red/White)
* New kits (Aue, Cottbus, Düsseldorf)
* New faces (Abate, Barrios, Biabiany, Fuchs, Fucile, Geromel, Holtby, Kuba, Lens,
Robert Lewandowski, Lukaku, Neymar, Marica, Mario Suarez, Pieters, Piszczek,
Prödl, Schwegler, Szalai, Zambrano)
* Updated squads for Argentina, Brazil & Germany
دوست عزیز به تاپیک ادیت بازی سر بزنید گذاشته شده بود
تاپیک ادیت pes 2011
پچ 0.5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Дttractive ζجان ممنون از راهنمایی تون اگه میشه از اموزشهایی که یاد گرفتی برامون بنویسی تاماهم یاد بگیریم واستفاده ببریم
Last edited by dik; 21-11-2010 at 22:49. دليل: اصلاح
ای ول.....اقا راستش من بعد از خیلی مدت ها که با کیبرد بازی میکردم!!!(2006) 2010 رو گرفتم و کلی بازی کردم با پسر خاله هام....
حالا هم نسخه ی 11 رو گفرتم ولی یه مشکلی دارم:
اقا این داداش من خیلی خشنه!! مثلا من دارم میرم تو محوطه ی جریمه،یه دفعه یه تکل میزنه بازیکنم 7 تا پشتک میزنه و بعدش می افته....اونوخت داور میاد خاط میگیره و به طرف تذکر جدی میده!!
شوت کردن واقعا مسخره هستش...ولی گرافیکش فوق العاده زیبا هستش....
میشه بگین ما از کجا اموزش بازی کردن رو بگیریم؟!!
مثلا چیزایی که من یادمه از فوتبال بازی کردن،برا همون اقای پلی استیشن 1 هستش...که دوران اوج فوتبالم بود که هر کی می اومد جلو 10-12 تا گل میخورد و می رفت!!!
ولی حالا حتی 1-2 هم نمیتونم انجام بدم...بازیم با اون دو تا انالوگ ها صفر مطلقه!! کلا چجوری میتونم اموزش درست حسابی بگیرم؟!!
این بازی خودش تو بخش ترینینگش نداره قسمتی یا پجی چیزی که اضافه بشه که به من بگه مثلا برای انجام فلان کار،اینجوری بکن؟
بعدشم خیلی تنظیمات جدید اومده توش که برا من خیلی سنگینه!!!
میشه بگین منچستر رو چجوری تنظیم کنم که بشه باهاش خوب بازی کرد؟!!! من عاشق منچسترم ولی خوب هیچ غلطی نمیتونم باهاش بکنم...
از 2010 مشکل پنالتی داری و هنوز راه حلش رو کشف نکردی؟ خوب زودتر میپرسیدی. معلومه تا حالا خودت و رفیقات بدون ترس تو محوطه جریمه میزدین پای همدیگه رو قلم میکردین خیال جمع که گل نمیشه
حالا از شوخی گذشته با اینکه اون دوستمون هم جوابت رو داد من هم این رو میذارم که کاملتره. قبلا هم چند بار واسه بقیه گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by romantic; 22-11-2010 at 02:27.
اگه ممکنه به این سوال هم جواب بدید
منم موافقم مخصوصا پاس تو عمقها ش خيلي عاليه . ولي چيزاي توپ ديگه اي هم داره كه بعضي از بچه ها كم لطفي مي كنن و با چند دست بازي ميان نظر مي دن و همه چي رو زير سوال مي برن . اين بازي براي اونايي كه بازي هاي تيمي و تركيبي انجام مي دن فوق العادس اما براي اونايي كه از اول عادت كردن يه بازيكني سرعتي يا دريبل زن رو بردارن و سرشون بندازن پايين برن گل بزن ضد حاله .كه بهتره يا سبكشونو عوض كنن يا بازيشونو . در كل بازي خيلي طبيعي تر شده ولذتش بيشتر . فقط چندتا باگ كوچيك داره كه اميدوارم برطرف بشه
من که از این دسته دایموند 4 تومنی ها استفاده میکنم هم مشکلی با جهت پاس ندارم.
الان از بس با این دسته بازی کردم دکمه هاش حساسیتشون در حد لمسی شده.البته عمر دسته های ارزون یکی دو ماه هست .
ولی خوب احتمالا دسته 360 بهتر هست .ولی خیلی بزرگه.
سلام
اینجا کیا با بارسلون بازی میکنند ؟
این دروازه بان بد جوری ضعیفه
این والدز آبرومونو برد
اگه گلهایی را که خورده نشونتون بدم میمیرین از خنده
چیکار میشه کرد تا حداقل مثل یک دروازه بان معمولی عمل کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)