تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 500 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام
    من زمستان پارسال یک mc300 برای خواهرم گرفتم 1600 ولی الان فکر کنم قیمت بدجوری ریخته بهم!
    الان همین مدل چنده یا مدل های جدید تر مشابه این چندن؟!
    اینم از شانس ماست که موقعی که میخوایم مک بوک بگیرم قیمت سر به اسمون میکشه!
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    من اولین باره اینجا پست میدم، و اگه راهنماییم کنین ممنون میشم، صفحات تاپیک رو تا اونجا که تونستم خوندم ولی بطور کامل متوجه فرق بین MC و MD نشدم، یعنی قدرت cpu های مدل های جدید خیلی بیشتره؟منظورم اینه که با توجه به قیمت بالایی که دارن، خریدن مثلا MC723 بجای MD318 بصرفه نیست؟اصلا 723 تو بازار گیر میاد هنوز؟ کار من معماری و نرم افزارهایی مثل اتوکد و مکس هست، رندرهای خیلی خفنیم نمیگیرم، اگه 723 بگیرم تا 4 5 سال دیگه نیازمو برآورده میکنه؟
    ممنونم

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من اولین باره اینجا پست میدم، و اگه راهنماییم کنین ممنون میشم، صفحات تاپیک رو تا اونجا که تونستم خوندم ولی بطور کامل متوجه فرق بین MC و MD نشدم، یعنی قدرت cpu های مدل های جدید خیلی بیشتره؟منظورم اینه که با توجه به قیمت بالایی که دارن، خریدن مثلا MC723 بجای MD318 بصرفه نیست؟اصلا 723 تو بازار گیر میاد هنوز؟ کار من معماری و نرم افزارهایی مثل اتوکد و مکس هست، رندرهای خیلی خفنیم نمیگیرم، اگه 723 بگیرم تا 4 5 سال دیگه نیازمو برآورده میکنه؟
    ممنونم
    سلام
    اون یه نوع اسم گذاریه و نشون گر چیز خاصی نیست. هر مدل جدیدی میاد یه سری مزیت و بهبود نسبت به مدل قبل داره اما این اصلا به این معنی نیست که سری قبلی بد بوده
    خود من 723 دارم و فکر می کنم همون 4 5 سال رو راحت کار کنه اما به صورت آکبند احتمالش یه درصد هم نیست که گیر بیاد (این مدل اسفند 89 ارائه شده و از اون موقع تا حالا سه مدل جدیدتر اومده)
    البته با توجه به کاربری شما هر مدلی که بگیری چه 13 اینچ چه 15، نیاز شما رو به راحتی برآورده می کنه (بسته به بودجه، تصمیم نهایی به خودتونه)

پ.ن
    در ضمن دوستان با عرض پوزش اینجا جای مناسبی واسه قیمت گرفتن نیست. هر فروشنده بسته به شرایط خودش یه قیمت می گه و گاهی رو یه مدل خاص تا یک میلیون تومان هم بین 2 فروشنده تفاوت دیده شده،
    با این وضع دلار و بسته به میزان تقاضا هم ممکنه هر روز قیمت تغییر کنه و بالا پایین شه
    و مهم تر اینه که قیمتی که حضوری به آدم می گن معمولا از قیمتی که تو سایت میذارن پایین تره و با چونه زدن و حذف ضمانت می شه قیمت رو پایین تر هم آورد

5. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان ، من میخوام یه مدلی بگیرم منتها اصلا مدل هاشو نمیشناسم حتی اسم مدل هاشو به گوشم هم نخورده منتها قصد خریدشو دارم
    معیار هم : حافظه و رم و گرافیک و سی پی یو بالا ، وزنش مهم نیست ، برای استفاده خونگی مثل وبگردی ، تماشای ویدیو ، موزیکی گوش کنم و ... ( صحه نمایشش اگه رتینا باشه که چه بهتر ولی خب قیمتش مسلما زیادی میره بالا ) ، بازی هم داره مثلا بازیهایی که میاد رو روش نصب کنم ؟
    کلا از لپ تاپ استفاده دیگه ای که نمیکنن
    اگه زحمتی نیست از قیمت پایین بگید تا قیمت بالا
    راستش من یه چیز میخوام دیگه کم نیاره ( حتما از این مدل جدیدا باشه )
    راستی مدل جدیدش اومده یا میخواد بیاد ؟ اگه قراره بیاد تا منتظرش بمونم ؟
    بودجه هم شما تا دو میلیون حساب کنید البته شاید کم شد شاید زیاد
    ممنون
    Last edited by mansour2023; 28-07-2012 at 17:18.

داره خودمونی میشه iUser1998's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان ، من میخوام یه مدلی بگیرم منتها اصلا مدل هاشو نمیشناسم حتی اسم مدل هاشو به گوشم هم نخورده منتها قصد خریدشو دارم
    معیار هم : حافظه و رم و گرافیک و سی پی یو بالا ، وزنش مهم نیست ، برای استفاده خونگی مثل وبگردی ، تماشای ویدیو ، موزیکی گوش کنم و ... ( صحه نمایشش اگه رتینا باشه که چه بهتر ولی خب قیمتش مسلما زیادی میره بالا ) ، بازی هم داره مثلا بازیهایی که میاد رو روش نصب کنم ؟
    کلا از لپ تاپ استفاده دیگه ای که نمیکنن
    اگه زحمتی نیست از قیمت پایین بگید تا قیمت بالا
    راستش من یه چیز میخوام دیگه کم نیاره ( حتما از این مدل جدیدا باشه )
    راستی مدل جدیدش اومده یا میخواد بیاد ؟ اگه قراره بیاد تا منتظرش بمونم ؟
    بودجه هم شما تا دو میلیون حساب کنید البته شاید کم شد شاید زیاد
    ممنون

دوست عزیز اگه رتینا میخوای باید تا جایی که من میدونم 5.5 حداقل بدی!

اگه زیاد بازی نمی کنی میتونی مک بوک پرو جدید 13 اینچی یا همون MD101 بگیری که نسبت به قیمتش فوق العاده س و گرافیکشم اینتل 4000 ه.

8. 3 کاربر از iUser1998 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iUser1998's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من میخوام مک بوک پرو MD103 رو بگیرم. از شرکت نقش. یعنی تو شرکت دیگه ای پیدا نکردم.

میشه لطف کنین و نظرتون رو بگین؟

اگه هم قیمت داشته باشین ممنون میشم بنویسین!

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام، البته من رتینا رو 5200 قیمت داشتم
    یه سر برو تو سایتی که تو امضا گذاشتم، حالا چه مدلی دارن دقیق نمی دونم اما می دونم از همه جا ارزون تر می دن
    نقش هم خوب و مطمئنه اما تقریبا بالاترین قیمت رو داره

11. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

بالاخره رفتم دیروز یک ام دی 313 گرفتم
    حالا فقط چند سوال
    داخل جعبه هیچ سی دی چیزی نبود..میخواستم ببینم چیکار کنم برای گرفتن پشتیبان از روی مک..؟ یعنی سری بعد بخوام مک رو عوض کنم باید چیکار کنم؟
    بعد این شارژرش سوکتش تو پریزهای ما نمیره...چی باید بگیریم بهترین مدل چیه؟..بعد این جریان برق تو ایران نوسان داره باید محافظ بگیرم برای اینکه خیالم راحت باشه بلایی نیاد سرش؟
    ممنون

داره خودمونی میشه mono1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

داشتم mountain lion رو دانلود میکردم .. بعد از ۳ gb یه بار که pausr کردم وخاموش که قبل هم اینکارو کرده بودم و مشگلی نبو د دیگه resume نشد ریست کردم .. بالا که اومد میزد download نخ resome ..
    چیکار کنم .. اگه میتونید سری بگید تا مجبور به redownload نشم ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •