تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 1291 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان شما میتونید یاهو مسنجر رو باز کنید ؟؟ من بدون .ف...شکن نمیتونم .

2. این کاربر از matador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز مودم BM632w تحویل گرفتم.بعد از چند دقیقه استفاده از اینترنت (4چراغ روشن)مودم رو از برق کشیدم .الان دوباره مودم رو تو برق زدم چراغهاش به طور نامرتب روشن وخاموش میشه وهیچ سایتی رو باز نمیکنه حتی ایرانسل . تو دفترچه ش نوشته دلیلش آسیب دیدن نرم افزاره.میخواستم ببینم کسی همچین مشکلی داشته. اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام، اول اینترنت اکسپلورر را باز کنید و بعد آدرس 192.168.1.1 را وارد کنید و اینتر بزنید، سپس در هر دو قسمت یوزر نیم و پسورد کلمه admin را با حروف کوچک ثایپ کنید. اما اگر این صفحه برای شما باز نشد، یعنی اگر وارد صفحه ای نشیدید که از شما یوزر نیم و پسورد نیمخواست مطمئن باشید که ایراد از کارت شبکه سیستم و یا اگر از طریق وای فای متصل هستید اشکال در ارتباط وای فای هستش که بهتره هم مودم و هو سیستم یا لپ تاپ را خاموش و روشن کنید. با توجه به این نتکنه که اگر وارد کنسول مودم یا همان کنترل پنل مودمتان که شدید بروید در قسمت Maintenance و در برگه device در آنجا ریبوت را بنید. و یا اگر نمیخواهید دکمه ریست که در پشت خود مودم هستش را فشار داده و 5 ثانیه نگه آنتن وایمکس محله شماست و سریعا با 707 تماس بگیرید. اما توصیه میکنم که تماس با 707 را ابتدا انجام دهید یعنی قبل از وارد کردن admin.
    پس شما اول اینترنت را باز کنید سپس 192.168.1.1 را وارد کنید اگر پیدا کرد و از شما یوزر نیم و پسورد خواست کارت شبکه سیستم یا لپ تاپ سالم است اما اگر نیامد اشکالی بودجو امده بعد مطمئن شدن از کارت شبکه شما تماس بگیرید با 707. موفق باشید

4. این کاربر از o457 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نه و همین طور گوگل تاک هم بدون وی پی ان باز نمیشه

6. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام، اول اینترنت اکسپلورر را باز کنید و بعد آدرس 192.168.1.1 را وارد کنید و اینتر بزنید، سپس در هر دو قسمت یوزر نیم و پسورد کلمه admin را با حروف کوچک ثایپ کنید. اما اگر این صفحه برای شما باز نشد، یعنی اگر وارد صفحه ای نشیدید که از شما یوزر نیم و پسورد نیمخواست مطمئن باشید که ایراد از کارت شبکه سیستم و یا اگر از طریق وای فای متصل هستید اشکال در ارتباط وای فای هستش که بهتره هم مودم و هو سیستم یا لپ تاپ را خاموش و روشن کنید. با توجه به این نتکنه که اگر وارد کنسول مودم یا همان کنترل پنل مودمتان که شدید بروید در قسمت Maintenance و در برگه device در آنجا ریبوت را بنید. و یا اگر نمیخواهید دکمه ریست که در پشت خود مودم هستش را فشار داده و 5 ثانیه نگه آنتن وایمکس محله شماست و سریعا با 707 تماس بگیرید. اما توصیه میکنم که تماس با 707 را ابتدا انجام دهید یعنی قبل از وارد کردن admin.
    پس شما اول اینترنت را باز کنید سپس 192.168.1.1 را وارد کنید اگر پیدا کرد و از شما یوزر نیم و پسورد خواست کارت شبکه سیستم یا لپ تاپ سالم است اما اگر نیامد اشکالی بودجو امده بعد مطمئن شدن از کارت شبکه شما تماس بگیرید با 707. موفق باشید
    به 707 زنگ زدم قراره از پشتیبانی تماس بگیرن.نمیدونم مشکل حل بشه یا نه. ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

این جور که میگید ظاهرا اختلال امواج دارید حالا در مرحله اول یه سوراخ ریز پشت مودم هست که زیرش هم نوشته Reset , یه سوزن ته گرد بکنید اون تو و به مدت 7 ثانیه نگه دارید تا تنظیمات مودم به حالت اولیه برگرده (حتما 7 ثانیه باشه چون اگر فقط سوزن رو بکنید اون تو و دربیارید مودم فقط خاموش و روشن میشه) احتمالا باید درست بشه اگر نشد یه فویل آلمینیوم بپیچید دورش تا از اختلال امواج جلوگیری بشه و بعد نتیجه رو اعلام کنید
    فویل رو دور مودم بپیچم یا آنتنش ؟
    ممنون از جوابت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان این دکمه ضمانت بازپرداخت وایمکس در ecare چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

فویل رو دور مودم بپیچم یا آنتنش ؟
    ممنون از جوابت
    من در یک مقطعی این مشکل برام پیش اومده بود و با این کار برطرف شد ولی مال من bm632w هست که آنتن نداره ولی bm635 که آنتن داره دور کلش بپیچ

11. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت vymoney's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من تقریبا 2 روزه که سرویس وایمکسم راه اندازی شده ... 3 ماهه 512 نامحدود گرفتم با مودم وای فای داخلی
    منطقه سکونت هم یکی از خیابان های اطراف میدان هفت حوض نارمک هستش
    این پست رو دارم میذارم چون شاید عده ای از دوستان هم مثل من بنا بر نیاز به دانلود بخوان وایمکس ایرانسل رو تهیه کنند

اما در مورد نتیجه ای که در این دو روز داشته ام :

عــــــــــــالی

البته این رو بگم که منطقه سکونت من از نظر پوشش دهی وضعیت بسیار خوبی داره و تمام 5 چراغ مودم روشن هستن و نصاب شرکت هم می گفت که پوشش آنتن شما 100% هست ... چیزی که گویا فقط برای عده کمی از مشترکین پیش میاد

اما در مورد دانلود ... تو همین دو روز بنده تا همین الان که دارم این گزارش رو براتون تهیه میکنم حدود 7 گیگابایت دانلود داشتم و توی این مدت هیچ قطعی و نوسان غیرعادی نداشتم ... سرعت متوسط دانلود هم 66 کیلوبایت هستش ... خود نصاب هم بهم اطمینان کامل داد که میزان ترافیک مشترکین نامحدود واقعا نامحدود هست.

خلاصه در یک کلام ... کاملا راضی هستم

اما یه سوال : دوستان کسی میدونه که من الان که سه ماهه نامحدود گرفتم میتونم ماه دوم یا سوم به 1 مگابایت یا 2 مگابایت ارتقاء بدم؟ چطوریاست اونوقت؟

در خصوص اینکه بعضی از دوستان به دانلود شبانه رایگان شرکتهای دیگه دل میبندن این رو عرض کنم که بعد از مدت اندکی این ساعات به ساعات اوج تبدیل میشه و سرعت دانلودتون توی ساعات رایگان به شدت کاهش پیدا میکنه، اتفاقی که برای من با ADSL شاتل اتفاق افتاد و این اواخر سرعت دانلودم (که توی ساعات عادی 84 کیلوبایت بود) به 6 کیلوبایت کاهش یافته بود و رسما دانلود خاصی توی ساعات رایگان نمیشد انجام داد!!

موفق باشید

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

11

دقیقا!!!

(البته به عنوان یه راه حل موقت، از منوی Messenger ، گزینه ی Connection Preferences رو انتخاب کن،
    بعد Connect via a proxy server رو انتخاب کن، مشکل حل می شه. (روی حالت HTTP proxy))
    Last edited by patal; 10-09-2011 at 19:59.

14. این کاربر از patal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این دکمه ضمانت بازپرداخت وایمکس در ecare چیه؟
    تا قبل از نصب کردن می تونید از این گزینه استفاده کنید و پول خود را پس بگیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •