تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 1049 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بچه ها یه سوال :

من کابل باند های عقب سینمای خانگیم 10 متره .
    میخوام یه کابل 15 متری بگیرم تا بتونم یه مقدار باند ها را عقب تر ببرم . به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟ چون شنیدم با افزایش کابل نویز تو صدا میوفته .
    اگر کابل یک تیکه باشه و جایی دور هم نپیچیش مشکلی نداره.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون دوست خوبم با صلاح ديد شما همان پايونير RS77 را ميخرم
    خواهش می کنم.باز شما برو و از نزدیک صدای مدل هایی رو که گفتم گوش کن و بعد اقدام به خرید کن.

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان من هم یه مدل دستگاه می خوام برای lcd وزیر 100 تومن قیمت داشته باشه
    چیزی که فهمیدم provision دستگاه خوبی هستند حالا چه مدلی بگیرم
    یه وسال اینکه وقتی یه کانال رو ظبط می کنیم می تونیم بریم کانال دیگه ایی رو نگاه کنیم

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

11

سلام دوستان من هم یه مدل دستگاه می خوام برای lcd وزیر 100 تومن قیمت داشته باشه
    چیزی که فهمیدم provision دستگاه خوبی هستند حالا چه مدلی بگیرم
    یه وسال اینکه وقتی یه کانال رو ظبط می کنیم می تونیم بریم کانال دیگه ایی رو نگاه کنیم
    .

. سلام
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    . موفق باشید /

.

داره خودمونی میشه pouyan33's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من متوجه نمیشم.شما الان سوالت چیه؟
    SZ1000W
    DZ940
    DZ840
    1این سه مدل سونی چه فرقی دارن کدوم مدل بهتره برای گوش کردن فیلم باPC با خروجی HDMI و بازی با XBOX

2برای کار من ZD940 خوبه میخواهم صداهای ریزه نشون بده من یه سینما خانگی D455 سام دارم صدای زیادی داره اما صداهای ریزه نشون نمیده و کیفیت نداره

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

SZ1000W
    DZ940
    DZ840
    1این سه مدل سونی چه فرقی دارن کدوم مدل بهتره برای گوش کردن فیلم باPC با خروجی HDMI و بازی با XBOX

2برای کار من ZD940 خوبه میخواهم صداهای ریزه نشون بده من یه سینما خانگی D455 سام دارم صدای زیادی داره اما صداهای ریزه نشون نمیده و کیفیت نداره
    1-هر سه مدل دارای ورودی اپتیکال هستند و شما جهت اتصال بایستی از رابط اپتیکال و با رابط آنالوگ استفاده کنید.
    هر یه مدل تفاوت جزیی دارند تو طراحی بلندگوها و درایو بلندگوها.
    2-سونی هم آنچنان تو صداهای ریز چنگی به دل نمی زنه.اگر صدای ریز می خوای باید بری سراغ فیلیپس.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست گرامي با سلام
    ميبخشي باز مزاحمت شدم
    سوالي داشتم در اين مدل پايونير RS77 در اضافه كردن بلوري پلير اين دستگاه فقط نقش يك رابط را بازي ميكند يا ميشود مثل يك سينماي خانگي بلوري صدا ويا تصوير را مورد پردازش وتغيير قرار داد. ودر پخش صدا HDMI مشكلي ندارد .اميدوارم با اين بيان مبتدي توانسته باشم منظورم را برسانم

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

سلام من 5شنبه رفتم جمهوری و اول رفتم پاساژ شرکا مغازه روبروی ارمغان نمیدونم چی بود یک پکیج 5.1 پیشنهاد داد که باندهای پارادایم با ساب اون بسته بود و امپلی انتم مال کانادا باندها مثل باند کامپیوتر بود (خیلی کوچولو) اما عجب قدرتی داشت گفت با همین امپ انتم که 1200000 تومان بود سر جمع میداد 1950000 که خوب گرون بود وصداشم بنظر من تیز بود من دنبال 1311 بودم که نداشت اومدم مغازه اکوستیک اقای محمد پور اونجا یه سیستمی خودشون ست کرده بودن که شامل امپ یاماها 347 بود فکر کنم و باندهای فوکال مدل sib & co که اینم لینکش هست
    کد:
    با سابش البته
    صدای صاف و گرمی داشت اما ایشون گفتند این مدل پایین ترین مدل یاماهاست وپیشنهاد دادند دنون بگیرم میخواستم 1911 بگیرم که خوب بازم گرون در میومد گفتند 1611 ببر اونم بد نیست وبا فوکال بهتر مچ میشه خلاصه فعلا سیستمو گرفتم اما وصل نکردم قیمت باندها با ساب برام 980000 تومان اب خورد امپ 690000 با سیم و فیشهای مربوطه و کابل 1.4 دایو و کابل ساب اونم دایو در مجموع با تخفیفی که ایشون دادند 1775000 تموم شد حالا نمیدونم ایا ارزششو داره این سیستم یا نه اما ایشون که خیلی ازش تعریف کرد در ضمن این ست اپ کردن باندها که در دفترچه کفته توسط اون میکروفون باید حتما" انجام بگیره یا نیازی نیست؟ ممنون میشم پاسخ دهید حناب رایان عزیز امیدوارم اشتباه نکرده باشم در خرید این سیستم البته بجای 1311

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

البته مدل باندها sib & cub2 هست که لینکش اینه
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام من 5شنبه رفتم جمهوری و اول رفتم پاساژ شرکا مغازه روبروی ارمغان نمیدونم چی بود یک پکیج 5.1 پیشنهاد داد که باندهای پارادایم با ساب اون بسته بود و امپلی انتم مال کانادا باندها مثل باند کامپیوتر بود (خیلی کوچولو) اما عجب قدرتی داشت گفت با همین امپ انتم که 1200000 تومان بود سر جمع میداد 1950000 که خوب گرون بود وصداشم بنظر من تیز بود من دنبال 1311 بودم که نداشت اومدم مغازه اکوستیک اقای محمد پور اونجا یه سیستمی خودشون ست کرده بودن که شامل امپ یاماها 347 بود فکر کنم و باندهای فوکال مدل sib & co که اینم لینکش هست
    کد:
    با سابش البته
    صدای صاف و گرمی داشت اما ایشون گفتند این مدل پایین ترین مدل یاماهاست وپیشنهاد دادند دنون بگیرم میخواستم 1911 بگیرم که خوب بازم گرون در میومد گفتند 1611 ببر اونم بد نیست وبا فوکال بهتر مچ میشه خلاصه فعلا سیستمو گرفتم اما وصل نکردم قیمت باندها با ساب برام 980000 تومان اب خورد امپ 690000 با سیم و فیشهای مربوطه و کابل 1.4 دایو و کابل ساب اونم دایو در مجموع با تخفیفی که ایشون دادند 1775000 تموم شد حالا نمیدونم ایا ارزششو داره این سیستم یا نه اما ایشون که خیلی ازش تعریف کرد در ضمن این ست اپ کردن باندها که در دفترچه کفته توسط اون میکروفون باید حتما" انجام بگیره یا نیازی نیست؟ ممنون میشم پاسخ دهید حناب رایان عزیز امیدوارم اشتباه نکرده باشم در خرید این سیستم البته بجای 1311
    سلام.مبارکت باشه.سیستم خوبی گرفتی.از 1311 سرتره و صدای نرم تری داره.اگر یادت باشه من این مدل بلندگو رو بهت پیشنهاد داده بودم.
    سری سیب برخلاف ظاهر ظریفش صدای خیلی خوبی داره.آمپ هم خوب شد 367 یاماها رو برنداشتی چون برای این بلندگوها ضعیفه.
    برای ست آپ کردن اگر از میکروفون استفاده کنید بهتره ولی خودتون دستی هم میتونید تنظیم کنید.

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •