تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 773 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته جناب آقای سامسونگ اینم نوشته که با وجود این باگ تصویرش تازه شده مثل LCD یای 200 هرتزی
    و این مشکلم واسه زمانی هست که ifc رو خاموش میکنن اگر ifc رو درست ستاپ کنن اونوقت این مشکل کم میشه.
    امروز داشتم تو ویترین یه مغازه سامسونگ فوتبال روی یکی از led یای سامسونگ نگاه میکردم واقعا اینقدر موشن بلورش زیاد بود که حالم به هم خورد واقعا آدم باید یه چیزیش باشه که بره این تی ویارو بخره.

من تعجب میکنم واقعا این استاد سامسونگ منظورم همین استاد ابی هست چه جوری شده استاد وقتی میره از یه ریویو فقط اونجاشو که مورد علاقشه واسه کوبوندن پاناسونیک انتخاب میکنه ولی تو هیچکدوم از پستاش تو این تاپیکا نمیاد مشکلات تی ویای عشقش یعنی سامسونگ رو بهشون اشاره کنه که 90 درصدشون نمیتونن تصویرای hd رو با خطوط کامل رندر کنن عجب استادی هستن این استاد سامسونگ!!!
    بهتره یکی از مدیرای انجمن یه فکری به حال این بنده خدا بکنه
    دوست عزیز جناب آقایdie my darling بهتره که نزاکت واحترام متقابل رو هم در فرمایشاتتون در نظر بگیرید
    در غیر این صورت فکر میکنم مدیران با شما برخورد خواهند کرد
    در صداقت و درستکاری ابی عزیز هیچ تردیدی وجود نداره

2. 7 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

البته جناب آقای سامسونگ اینم نوشته که با وجود این باگ تصویرش تازه شده مثل LCD یای 200 هرتزی
    و این مشکلم واسه زمانی هست که ifc رو خاموش میکنن اگر ifc رو درست ستاپ کنن اونوقت این مشکل کم میشه.
    امروز داشتم تو ویترین یه مغازه سامسونگ فوتبال روی یکی از led یای سامسونگ نگاه میکردم واقعا اینقدر موشن بلورش زیاد بود که حالم به هم خورد واقعا آدم باید یه چیزیش باشه که بره این تی ویارو بخره.

من تعجب میکنم واقعا این استاد سامسونگ منظورم همین استاد ابی هست چه جوری شده استاد وقتی میره از یه ریویو فقط اونجاشو که مورد علاقشه واسه کوبوندن پاناسونیک انتخاب میکنه ولی تو هیچکدوم از پستاش تو این تاپیکا نمیاد مشکلات تی ویای عشقش یعنی سامسونگ رو بهشون اشاره کنه که 90 درصدشون نمیتونن تصویرای hd رو با خطوط کامل رندر کنن عجب استادی هستن این استاد سامسونگ!!!
    بهتره یکی از مدیرای انجمن یه فکری به حال این بنده خدا بکنه
    اتفاقا منم یه فوتبال Full HD از لیگ ایتالیا رو روی V20 و LCD های سامسونگ تست کردم.
    دقیقا مثل شما از LCD سامسونگ حالم بهم خورد. بازیکنها تا یه ذره تکون میخوردند تصویر جا می موند و بلوری می شد. از اون گذشته رنگها همش آبرنگی و جغ . ولی روی V20 وضوح حرکتی خیلی نرم و رنگها کاملا طبیعی. کیفیت خیلی تفاوت داشت.

جناب تنهای عزیز بارها به خوب بودن پلاسماهای پاناسونیک اشاره کرده اند. به نظرم تنها اختلاف نظر ایشون و دوستان تو کیفیت SD است.
    چیزی که منو گیج کرده اینه که نمی دونم ارزش داره بخاطر یک ذره Upscaling بهتر سامسونگ قید رنگهای طبیعی و کنتراست و وضوح حرکتی و زاویه دیدی که پلاسماهای پاناسونیک دارند رو زد.
    اگه upscaling سامسونگ را 100 در نظر بگیریم. پاناسونیک مثلا V20 رو چند میدیم؟
    اگه قرار باشه بین 50V20 و 46C6900 که سورس شبکه های داخلی باشه ، یکی رو انتخاب کنیم کدوم بهتره؟

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مشکل upscaling نیست !!! مشکل ضعف تمام پنل های پانی توی مطالب 50 هرتزی هست ! که کلا استاندارد pal که توی ایران و اروپا استفاده میشه 50 هرتزی هست .
    راحت تر بگ یه بازی فوتبال اگر سورسش 50 هرتز باشه توی v20 خیلی خیلی آزار دهنده هست . یه سر به avforums بزنی متوجه می شی چی می گم .

اگر با همه ی اینها به تصویر پلاسکما علاقه داری باید همون روشی که توی صفحه ی قبل گفتم رو انجام بدی که حدود 1 تومن برات آب میخوره .

الان led های high end چیزی از plasma های high end کم ندارند و اختلاف واقعا جزئی هست .

برای اون انتخابتون هم خوب صد درصد 6900 چون سایز کمتر هست و مهمترین عامل توی SD همین سایز هست .

UPSCALING پانی از سامسونگ چیزی کم ندراه اگه میخوای خیالت راحت بشه . فرقشون اینه که ظاهرا تصویر پانی شارپ تر اما با نویز دیجیتالبیشتری هست ولی تصویر سامی نرم تر و بی نویز هست . که باعث میشه توی تصاصویر تلویزیونی خودمون سامی کمی بهتر باشه و توی DVD و ... پانی . توی HD هم خوب قضیه فرق میکنه ولی اونطور نیست که LED کاملا بازنده باشه . من الان LX9500 دارم و به اندازه ی کافی با VT20 ور رفتم و آخرش به این نتیجه رسیدم که مشکل 50 هرتز بیش از حد آزار دهنده هست و از بین LED ها من چیزی میخوستم که بیشتر شبیه پلاسما ها باشه برای همین رفتم سراغ LOCAL DIMMING ها .

از یه طرف دیگه اون BRIGHT بودن LED ها رو هیچ وقت نمیشه با V20 تجربه کرد - البته V20 از خیلی از مدل های متوسط چیزی م نداره تو BRIGHTNESS اما جولوی HIGH END ها کم میاره .

در کل اینطوری بهت بگم دنبال V20 بورو فقط و فقط در صورتی که وقعا تصویر پلاسما به نظرت بهتره . منم اول دنبال VT20 بودم اما آخرش LX9500 گرفتم . نمی گم انتخابم بهتر بود . اما حد اقل بدتر هم نبود و من کاملا راضیم و دیگه مشکل 50 هرتز هم ندارم .

دیگه باید خودتون با توجه به سلیقتون انتخاب کنید .
    Last edited by mehrdad_ati; 24-04-2011 at 12:11.

5. 4 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام من یک led 32 میخوام بخرم لطفا چند مدل خوب معرفی کنید

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام من یک led 32 میخوام بخرم لطفا چند مدل خوب معرفی کنید
    -هزينه كه ميتونيد بپردازين ؟برند مورد علاقتون؟امكاناتي كه نياز دارين ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من يه LED ماركLG ميخوام بگيرم،نهايتا تا1،200،000
    سايزش به ترتيب ابتدا 37باشه و اگر نشد40 يا 42
    البته اگه قيمت37گرون باشه همون 40يا 42 رو ميگيرم
    امكاناتش علاوه بر FULL HDبودن،حتما گيرنده داخلي ديجيتال داشته باشه كه نياز به خريدن ست آپ باكس جداگانه نداشته باشم.
    راستش از امكانات جديد ديگه اي كه الان هست وكاربردي هم باشه اطلاعي ندارم،اگه امكانات خاصي هست، و ميشه با اين قيمت خريد،ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام

بچه ها رسیدم به فینال لطفا راهنمائی کنید من یه تلویزیون می خوام حالا چه lcd یا led با یه سنمای خانواده بیشتر از 1.400.000 تومن نشه

بیشتر من تصویر خوب مد نظرم هست 100 هرتز

و در ضمن سونی مدلbx400 بهتره یه سامسونگ 40c555

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من يه LED ماركLG ميخوام بگيرم،نهايتا تا1،200،000
    سايزش به ترتيب ابتدا 37باشه و اگر نشد40 يا 42
    البته اگه قيمت37گرون باشه همون 40يا 42 رو ميگيرم
    امكاناتش علاوه بر FULL HDبودن،حتما گيرنده داخلي ديجيتال داشته باشه كه نياز به خريدن ست آپ باكس جداگانه نداشته باشم.
    راستش از امكانات جديد ديگه اي كه الان هست وكاربردي هم باشه اطلاعي ندارم،اگه امكانات خاصي هست، و ميشه با اين قيمت خريد،ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

به ترتیب قیمت

5600
    5400
    4700
    ال ای دی های شرکت ال جی هستند که تو سایز 42 و37 و 32 قیمت مناسبی دارند که گرونترینشون 42LED5600 هست با قیمت 1/350/000

11. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به ترتیب قیمت

5600
    5400
    4700
    ال ای دی های شرکت ال جی هستند که تو سایز 42 و37 و 32 قیمت مناسبی دارند که گرونترینشون 42LED5600 هست با قیمت 1/350/000

با سلام

واسه 5600 شرکت ال جی تخفیفی جشنواره چیزی نداره مثل شامسونگ که سینمای خانواده رو با 50 درصد تخفیف میده ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام

واسه 5600 شرکت ال جی تخفیفی جشنواره چیزی نداره مثل شامسونگ که سینمای خانواده رو با 50 درصد تخفیف میده ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •