اینجا نمیشه.چون همه اینجا PC دارن و pes باز >>>>(در نتیجه) عادلانه نیست یه همچین چیزی.با این سیل طرفدار برای بازی ها میشه خوب یه امتیاز برای بازی ها گفت
اینجا نمیشه.چون همه اینجا PC دارن و pes باز >>>>(در نتیجه) عادلانه نیست یه همچین چیزی.با این سیل طرفدار برای بازی ها میشه خوب یه امتیاز برای بازی ها گفت
اگر فقط کاربران فعال انجمن بازی و مدیران بتونن درش شرکت کنن
فک نکنم مشکلی پیش بیاد
چون تمام مدیران و کاربران فعال عادلانه نظر میدن
امروز 15 اکتبره و همونطوریکه میدونین قرار بود امروز قرنطینه خبری برداشته بشه و اخبار و اطلاعات مختلفی از بازی منتشر بشه . از ظهر اینقدر سرگرم بحث درمورد نمرات سایتها بودیم که از اصل ماجرا غافل شدیم .
من با اجازه شرحی از ماوقع بدم :
دیشب ساعت 12.5 به وقت ما سایت PESFAN اولین خبر خودشو از نسخه نهایی بازی منتشر کرد با این عنوان :
ویدئویی از گیم پلی بازی بین تیمهای لیورپول و بارسلونا
PES 2010 Review Gameplay Footage – Liverpool Vs. Barcelonaتوی این ویدئو دو تا از گیمرهای حرفه ای این سایت ( معمولا مهمترین مسابقات حرفه ای اروپا رو این سایت برگزار میکنه و قدمت بسیار زیادی در این زمینه داره ) رو در روی هم قرار میگیرن . مدیران این سایت هدف از ارائه این ویدئو رو اینجوری عنوان کردند که طرفداران این بازی بتونن مقایسه خوبی بین نسخه دمو و این نسخه داشته باشن و ادعا میکنند شما توی این ویدئو پیشرفتهایی که در زمینه RESPONSE TIME صورت گرفته رو میتونید ملاحظه کنید .
این ویدئو رو اینجا میتونید ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما یک ساعت بعد این سایت ریویوی خودشو با این عنوان روی سایت برد :
اولین ریویو و نقد اختصاصی سایت PESFAN از بازی .First Online PES 2010 Review - PESFan.com Exclusive
شرحشو اینجا میتونید بخونید ( اگه شد ایشالا من بعدا ترجمه نکات مهم این نقد و بررسی و همینطور ریویوهای سایتهای دیگه رو توی تاپیک میزارم ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک ساعت بعد یعنی ساعت 2.5 نیمه شب به وقت ما این مطلب از این سایت منتشر شد :
نقد و بررسی وضعیت آنلاین دمو :PES 2010 Online Demo Review
من بصورت کوتاه و مختصر بگم که توی این گزارش گیمرهایی که این بازیو بصورت آنلاین بازی کردن خیلی از وضعیت آنلاین بازی راضی بودن و عنوان میکردن تا الان هیچکدوم از نسخه های این بازی این کیفیت خوبو در وضعیت آنلاین نداشته . قرار طی چند روز آینده مجددا تستهایی با گیمرهای بیشتری ازش داشته باشن .
شرحشو اینجا میتونید بخونید :
اما اتفاقات امروز :
امروز با برداشته شدن قرنطینه خبری تعداد زیادی از سایتهای اختصاصی بازی اقدام به انتشار نقدهایی از این بازی کردن و امتیازات خودشونو به این بازی دادن که از ظهر شاهد جنجال و بحثش توی تاپیک خودمون هستین .
اما سایت PESFAN دو آرتیکل دیگه منتشر کرد یکی مربوط میشه به راهنمای زدن پنالتیها و مورد دیگه یک ویدئوی دیگه از گیم پلی بازی بین تیمهای آلمان و انگلیس .
در ادامه این سایت با ایجاد تاپیکی درباره بخش ادیت بازی اقدام به انتشار اخباری از این مود کرد و با به سوالات گیمرها در رابطه با جزئیات این مود پرداخت که بعضی از دوستان خودمون توی این تاپیک بخش عمده ای از این اخبار رو توی تاپیک قرار دادن ( من در ادامه نکات مهم سوال و جوابها رو توی تاپیک میزارم ) .
اما سایت WENB امروز زیاد فعال نبود صبح با انتشار یک پدکست صوتی اخبار و اطلاعاتی از بازی منتشر کرد .در ضمن قرار بر اینه که این سایت هم جلسه ای برای جواب دادن به سوالات کاربران بزاره که بمحض اینکه این جلسه شروع شد نکات مهموشو توی تاپیک میزارم .
ای بابا تازه اومدیم چقدر صفحه اضاف شده اونم پر از کلکل نه مطلب مفید. منکه نمیدونم آخه شماهایی که عشق ساکر هستین چرا به این نمره ها توجه میکنین یکی مثل من که عشق ساکرم تا اومد میرم میگیریم میشینم اینقدر بازی میکنم که پاش بمیرم برم اون دنیا تازه اگر رفتم بهشت به عنوان درخواست از خدا یه ساکر ادیت شده با یه پی سی سیسیتم بهشتی درخواست میدم میشینم پاش. اونایی که عشق ساکرن به این سوال من پاسخ بدن که این عددهای مفت روی شما تاثیر گذاشته یا نه میبینید که اگر هم افتضاح باشه بازم سراغ فیفا نمیریید و میشینین ساکر رو بازی میکنید پس فقط ساکر.
راستی این JUCE کیه؟
Last edited by ArminxXx; 15-10-2009 at 21:00.
-قراره امشب یکی از کاربران ویدئوهایی از مود لیگ اروپا و همینطور مستر لیگ توی سایت WENB قرار بده .همینطور STAT یا همون آمار وضعیت تواناییهای بعضی از بازیکنان تیمهای سری آ بشکل ویدئویی ارائه خواهد شد و همچنین ویدئویی از مود ادیت و کفش ها .
شما هنوز بحث فیفا و پیس رو بس نکردین
آقا هر کی یه نظر داره باید بهش احترام گذاشت
بس کنین و یه خورده به مسائل فنی بپردازین
یا یه چند تا ادیت بزارین
با این همه دعوا سر این موضوع که مشکل حل نمیشه
ای بابا
واقعا که از شما انتضار نداشتم
متوسط امتیاز مطبوعات : 9.0
منبع :
Last edited by Locker; 15-10-2009 at 21:43.
ادامه عکس بازیکنای آرسنال اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم توضیحاتی که در مورد قسمت های مختلف بازی سایت pesgaming گذاشته
Master League:
- Choice to use a user-created team from the beginning to compete in any of the five leagues (English, Ligue 1, Italian League, Eredivisie, or the Spanish League) or to use any league team, or the classic players
- Menus are easy and nice to navigate through
- Ability to customise the league you’re joining; Whether you want 18 or 20 teams competing, how positions are ranked, how many cards collected by a player will lead to what kind of suspensions and for how long, and a customisable cup competition format
- Choice of Yen, Euro, Dollars or Pounds
- Sign classic master league players from your youth team
Edit mode:
- Edit names of stadiums
- Edit leagues and cups
- Swap players around in teams including created players
- 24 different types of boots
- Untucked shirts
- 4 types of dribbling motion
- 11 types of free-kick motions
- 6 penalty kick takers styles
- 4 types ofdrop kick
- 80 types of goal celebration
Gallery;
-Playlist Editor
- Track Record
- Replay Playback
- Credits
Quick general gameplay impressions:
- No invisible barriers for throw-ins
- Incredible player likenesses
- Goalkeepers still clumsy with catching
- You can still only pass to the nearest player from goal-kicks
- Quick loading times
- Fantastic lofted through balls
- Slide tackles from behind are often red cards no matter where the incident occurs on the pitch
- John Champion and Mark Lawrenson provide coverage/commentary
- The referee does sometimes play good advantages but often big fouls and off the ball incidents/late tackles are still ignored.
من نسبت به گرافیک بازی از یک چیز میترسیدم توی تاپیک هم چند بار گفتم ولی کسی توجه نکرد و اون هم انیمیشن دویدنها بود هی خدا خدا میکردم تو نسخه نهایی حل بشه ولی نشد باید قبول کنیم نحوه دویدن بازیکنها به هیچ عنوان نکست جنریشن نیست قبلا گفتم در یک شبیه سازی فوتبال یکی از ارکان بصری بازی انیمیشن آدماست نمیفهمم چرا در این پیشرفت گرافیکی konami امسال هم کوتاهی کرد پس به ign که فیفا 10 با اون انیمیشنهای حیرت انگیز رو دیده حق بدید با دیدن این بازی جا بخوره من به سایتش رفتم به گرافیک 7.5 داده و در توضیحش گفته تا وقتی بازیکنها ایستادن همه چیز خوبه اما وقتی شروع به حرکت میکنند آدم یاد ps2 میفته(البته ترجمه دقیق نکردم مضمونشو گفتم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)