مطمئن باش از طرف مخابراته . هی میگیرشون هی ول میکنه .شاتل هم هی میگه رفع میشه . سرعتش الان برای من خوبه برای چند تا دیگه از دوستام هم خوبه ولی سرعت لود صفحات وای نگو افتضاح
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
مطمئن باش از طرف مخابراته . هی میگیرشون هی ول میکنه .شاتل هم هی میگه رفع میشه . سرعتش الان برای من خوبه برای چند تا دیگه از دوستام هم خوبه ولی سرعت لود صفحات وای نگو افتضاح
نه عزیز خودشون اعتراف میکنن میگن چون مصرفتون زیاد بوده محدود کردیم
Last edited by urcu; 12-12-2011 at 01:21.
درمورد شاتل چند مورد بگم جهت اطلاع دوستان با اینکه هیچ غرضی هم نسبت به این شرکت ندارم برداشت شخصی ام اینه با تحقیقاتی که انجام دادم
1-نمایندگی استانها بدون اجازه مرکز اجازه حرف زدن ندارندفقط الت دست اونا هستند
2-قانون شرکت شاتل برای افراد نظامی خیلی خوبه چون برخوردشون بافرهنگ عمومی جامعه اصلا همخوانی نداره
3-مخابرات هم دل خوشی از این شرکت نداره چون بعضی مواقع که اینترنتم قطع میشد شاتل میگفت از طرف مخابراته با مخابرات صحبت میکردم میگفت بهشون بگو چرا دروغ میگین شما خودتون نامه زدین که مشکل فنی داریم
4- اینکه ما خودمون شاتل را بالا بردیم وبعضی از شرکتهای خوب را پایین آوردیم وگرنه شاتل هیچی بارش نیست فقط با تبلیغات کاذب داره خودش را اداره میکنه وگرنه توکدوم قانون اومده که بین 7تا25روز شما باید محدودیت داشته باشید باور کنید دروغ میگن
5-نتیجه اینکه کشور ما قانونش برای آدمای بدبخته برای کسانیکه جیب دولت را پرکنند عالیه وگرنه اگر قانون درست وحسابی بود بدون اغماض وچشم پوشی فقط یک هفته چنین شرکتهایی را تعطیل میکرد مطمئن باشیددیگه این مشکلات بوجود نمی آمد
ولی حیف که تا رسیدن به اون مرحله نیاز به یک انقلابی در انتصاب مدیران خوب داریم![]()
درپایان پیشنهادم اینه که مدیران این انجمن نام شاتل را از نظرسنجی حذف کنند تا کاربران گول این شرکت به ظاهر قانونمند را نخورند
Last edited by yekta33; 12-12-2011 at 08:24.
سلام حرفاتون 100 درصد تایید میشه
در مورد مورد 4 هم من بدبخت حدود19 نفر بهشون معرفی کردم و تا 100 برابر این بهشون ضرر نزنم دست بردار نیستم!
اگه چند نفر مثل من بودن و رفته بودن همه جا شکایت کرده بودن الان شاتلی در کار نبود من 5 6 رفتم شکایت کردم
همین که همه بیشتر از 128 های شاتل را اوردن روی 128 نتیجه شکایت من بود
منم همین تقاضا را دارم دوستان لطفا توی قسمت پیشنهادات تاپیک بزنن مطرح کنن چون مدیران اینجا زیاد سر نمیزنن!
درپایان پیشنهادم اینه که مدیران این انجمن نام شاتل را از نظرسنجی حذف کنند تا کاربران گول این شرکت به ظاهر قانونمند را نخورند
Last edited by urcu; 12-12-2011 at 09:36.
سلام دوستان
کسی از زرهی-باغ حوض هست که ADSL داشته باشه ISP و و ضعیتش را بگه؟!
پیش شماره831مرکز سلمان
کسی از دوستان از وایمکس مبین نت استفاده میکنه؟ سرعت دانلود شبانه و روزانه و نوع سرویس و محله و.... را توضیح بده.
کارت های تخفیف و یا هدیه شبکه کسی داره بهم بده؟
Last edited by urcu; 12-12-2011 at 19:09.
ببخشید دوستان من الان snr margin و attenuation خطم رو چک کردم به ترتیب 7 و 70 بود که اصلا جالب نیست. بقیه دوستان که صبا نت دارند یک چک می کنند ببینند چطوریه؟ مشکل از منه یا از صبانت؟ بقیه ISP ها چطوره؟
ممنون
دوست عزیز این دو مشخصه به خط شما بستگی داره
البته اگه دان و اپ استریم کمتر باشه این دو بهتر میشه
خیلی اوضاع خطت خرابه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من زرهی هستم 820 سلمان ولی شاتل هستم نمیدونم منظور شما شاتل بود ؟
تا حالا مشکل آنچنانی نداشتم الانم خوبه واسه سایتهای که قیل.. نیستن ولی سایتهایی که قیل هستن در حد فاجعه.... ولی خوب این مشکل سراسری هست اگر کسی خواست سایتی بره که ق...یل.. بود بیاد تو یاهو تا بگم چیکار کنه
آقا یکی به ما بگه وضعیت خط و سرویس ما چطوره اکو 512 دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Khazuk; 12-12-2011 at 22:25.
این فقط ربط به خط داره؟
چون من مستقیم از اون جعبه تلفن خونه سیم کشیدم آوردم و سیم اصلا تو سیم کشی خونه نیست.
میشه کاریش کرد که درست بشه؟
آیا ارتباطی به صبانت و تجهیزات اون تو مخابرات هست یا نه؟
نه عزیز
ای تو روح شاتل
یه ضرب المثله که میگه نمیدونم چیچیم(کلاهم) اون طرف بیفتد دنبالش نمی رم
اینجا توضیح دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما سر خط ورودی هم چکن
اگه دیدی باز همین جوره زنگ بزن پشتیبانی
اگه میتونی بر سر پست توی کوچه هم چک کن
در نهایت اگه نتیجه نگرفتی میتونی زنگ بزنی 117 اعلام خرابی کنی باهات تماس میگیرن بگو نویز خطم بالاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)