سلام
HP سری ENVY چه تفاوتی با سری PAVILION داره؟(مشخصات سخت افزاری رو یکی در نظر بگیرید)
سلام
HP سری ENVY چه تفاوتی با سری PAVILION داره؟(مشخصات سخت افزاری رو یکی در نظر بگیرید)
دوست عزیز میتونید با دانلود دفترچه مربوط به تعمیرات تخصصی و یا دفترچه user guide مدل لبتابتون از سایت hp به ولتاژ و جریان کاری مدل لب تابتون پی ببرید. من pavilion m6 1070se دارم خواستی مشخصاتش رو بزارم ولی تو دفترچه ذکر شده به هیچ وجه از شارژر برای لب تاب یا مدل دیگه ای استفاده نکنید به واسطه اینکه واسه هر لب تاب این رده ولتاژ و جریان کاری متفاوته ( اون دوره دفترچه انگلیسیش رو هم خوندم! )
و اگه میخوای ولتاژ یا جریان یک شارژر رو بگیری (هر چند که اگه لیبل مشخصات خروجی رو داشته باشه نیازی به این کار نیستش ) از طریق یک مولتی متر دیجیتال میتونی این کار رو انجام بدی البته باید سلکتور رو هر دفعه رو مد ولتاژ یا جریان بزاری و هر دفعه هم بسته به گرفتن ولتاژ یا جریان باید پروب رو به محل ولت یا امپر وصل کنی (ولتمتر موازی وصل میشه و آمپر متر سری غیر این وصل کنی مولتی متر صدمه میبینه) در آخر اگه تنظیماتت درست باشه راحت این کار رو طی دو مرحله یکی واسه ولتاژ و یک مرحله دیگه واسه جریان انجام میدی ( البته اگه اسیلوسکوپ داشته باشی میشه هر دو رو همزمان هم گرفت! ).اون دوستی که گفت اهم متر ، احتمالاً باید بدونه که اهمتر مقاومت رو میده !
Last edited by prance dark; 21-01-2013 at 22:58.
کیفیت صفحه نمایش لپ تاپ
HP PAVILION DV6-7000 Metal
چجوریه ؟ کسی از دوستان داره ؟
سلام خروجیش اینه 19V-4.74A
سلام دوستان
من یه سال و نیم پیش یه 6177 برداشتم، رمش 4گیگ بود که همون روز اول یه 4 کنارش گذاشتم (البته رم اصلی خودش رو برداشته بودن دو تا رم 4گیگ با مارک verico گذاشته بودن)
انگار این رم بهش نمی خورد بعد از مدتی بازی کردن خیلی داغ میکرد و ری استارت میشد
اون دوتا رم رو برداشتم بعد دو تا رم سیلیکون پاور گذاشتم که بعد یه ماه یکی از رم ها سوخت!
حالا بنظرتون چیکار کنم؟ مشکل از کجاست؟
سلام
بهترین نوع رم برای لپ تاپ های hp چیه؟
(DV6-6177)
به نظر من اول از همه از رم های گارانتی دار استفاده کنید.
جدای این رم های سامسونگ بهترین رم ها هستند تو این زمینه .حتی شاید مارک های دیگه هم که بخرید چیپ های استفاده شده سامسونگ باشند.
آخه من هم رم سیلیکون و verico (باس 1333) استفاده کردم بهم جواب نداده. (بعد از یه ربع بازی کردن صفحه آبی می اومد)
اگه از دو تا رم با باس 1066 استفاده کنم مشکلی بوجود نمیاد؟
تو سایت crucial مدل لپ تاپم رو دادم دو تا رم 4گیگ 1066 پیشنهاد کرد
الان فکر نکنم 1066 پیدا بشه. بله cpu شما با باس 1066 کار می کنه و اگه حتی رم 1600 هم روش بندازید با همون 1066 کار خواهد کرد. ولی این به این دلیل نیست که باس های بالاتر مشکلی به وجود میارند. شما از نرم افزارهای تست رم ( حتی memory test بوت ویندوز 7 ) استفاده کنید برای تست قطعه. اگر مشکلی نباشه داخل بازی هم مشکلی نخواهید داشت و شاید صفحه آبی علت دیگه ای داشته باشه.
موقع خرید هم حتما گارانتی دار بخرید. گارانتی همه رم ها مادام العمر هست. همونجا هم روی لپ تاپتون تست کنید و با همین شرط بخرید.
ممنون از راهنماییت
اتفاقا منم از memory test ویندوز 7 استفاده میکنم
ولی اول که رم رو تست کردم مشکلی نداشت ولی بعد از یه مدت همین memory test پیغام میداد که رم مشکل داره!
حالا نمیدونم چیکار کنم، میترسم اگه دوباره رم جدید بگیرم بعد از یه مدتی خراب بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)