تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 488 از 1042 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Cleeev
    خوب دیگه این مشکل جاهای شلوغه مثل تهران و مشهد... توی تهران خیلیا صبانت دارن توی مشهدم همینطور و کسانی که صبانت میگیرن معمولا تو فکر شبانه ش هستن که همین باعث میشه ترافیک خیلی بالا بره بترکه... حالا امیدوارم این که میگن صبانت دنبال افزایش پهنای بانده درست باشه و به زودی ببینیم این مشکل کمتر بشه...

یه چیزی... توی تهران تا یه هفته پیش حدود دو هفته بود که سرعت منم به شدت افت کرده بود (شبانه)... البته اون قضییه افت سرعت حدود 2-3 ماهه هست ولی توی اون مدتی که گفتم خیلی افت کرده بود و سرعتم به 20-30 هم نمیرسید شبا... ولی الان حدود دو هفته س سرعت خیلی بهتر شده و با اینکه پینگ شبانه هنوزم روی 2300 ه ولی سایتا سریع تر باز میشن و سرعت دانلودم از لینک مستقیم بازم شده حدود 90... از تورنتم با سرعت 60 تا حدودا دانلود میکنم...

امیدوارم بهتر بشه... یارو پشتیبانیه که میگفت صبانت داره میخره ولی مخابرات یکم همکاری نمیکنه یعنی به زودی باید منتظر پهنای باند بیشتر باشیم که دیگه شبانه انقدر نترکه یا کمتر بترکه...

خوش به حالت کاش سرعت من هم خوب بشه

اما بعید میدونم خوب بشه چون تو سایت خود صبا نوشته پهنای باند اضافه شده ( قسمت بالای بنر در ریز مصرف)

اما من که تغیری حس نمیکنم

راستی یه سوال دیگه

قبلا تو قسمت ریز مصرف ساعت شروع و اتمام اتصال رو دقیق می نوشت اما حالا چرا فقط ساعت شروع رو میزنه؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

آقا من قصد کردم از بین سرویس دهنده های شاتل و Oracle یکی رو انتخاب کنم، اون چیزی که برای من مهمه سرعته و البته محدودیت دانلود شون. حالا اگه شما جای من باشید اوراکل رو انتخاب می کنید که محدودیت نداره(آخه ممکنه به خاطر نداشتن محدودیت از اون طرف گیر افت سرعت بیوفتم!) یا شاتل رو با 4 گیگ محدودیت(آخه از سرعتش تعریف می کنن!)؟ از اون طرف شاتل ساعات مجانی هم داره که می شه از اونم استفاده کرد..... راستش من قبلا یه سرویس دهنده ای داشتم که ساعات مجانیش یه جوری بود که نمی شد اصلا تو اون ساعات دانلودی چیزی کرد(آخه سرعت فری خیلی کم بود تازه هر یه ساعت یه بار قطع و وصل می شد که نشه دانلود کرد!)اگه می شه بگید که ساعات مجانی شاتل همون جور که گفتم بی کیفیته یا نه!

___ حالا با این توصیفات اوراکل بهتره یا شاتل؟

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یعنی 512 رو هم بدون نامه میده؟؟؟؟
    به من که این طور گفتن... گفتن حتی 1 مگ هم میدن... همون اول کار... در مورد گرفتن 64 و ماه اول... چیزی نگفتن... خیلی برام عجیب بود چون لایزر مصرانه میگفت که باید نامه داشته باشید برای گرفتن بیشتر از 128

4. این کاربر از Taraneh935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا من قصد کردم از بین سرویس دهنده های شاتل و Oracle یکی رو انتخاب کنم، اون چیزی که برای من مهمه سرعته و البته محدودیت دانلود شون. حالا اگه شما جای من باشید اوراکل رو انتخاب می کنید که محدودیت نداره(آخه ممکنه به خاطر نداشتن محدودیت از اون طرف گیر افت سرعت بیوفتم!) یا شاتل رو با 4 گیگ محدودیت(آخه از سرعتش تعریف می کنن!)؟ از اون طرف شاتل ساعات مجانی هم داره که می شه از اونم استفاده کرد..... راستش من قبلا یه سرویس دهنده ای داشتم که ساعات مجانیش یه جوری بود که نمی شد اصلا تو اون ساعات دانلودی چیزی کرد(آخه سرعت فری خیلی کم بود تازه هر یه ساعت یه بار قطع و وصل می شد که نشه دانلود کرد!)اگه می شه بگید که ساعات مجانی شاتل همون جور که گفتم بی کیفیته یا نه!

___ حالا با این توصیفات اوراکل بهتره یا شاتل؟
    من هر شب با سرعت 512 حدود 1.3 گیگ دانلود میکنم

6. 2 کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

سلام فکر کنم با کد 2257 دو انتخاب(داتک و شاتل) بیشتر ندارم .شما کدام رو پیشناهاد میکنید و اگرم انتخاب بهتری هست لطفا بگید
    مرسی
    Last edited by WaTeRsTyLeR; 09-08-2009 at 01:00.

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان..

مرکز مخابراتی ما نبوت هستش 7792- چند ماه بود که تو نوبت صبانت بودم ولی هی پاس میدادند و کلاس می گذارند

الان دیگه نمی خوام ازشون سرویس بگیرم - پارس آنلاین و شاتل گفتن سریع سرویس میدن به ما!!

نظر خودم بیشتر پارس آنلاین هستش ولی می خواستم از شما که با تجربه ترین مشورت بگیرم ... کدوم رو انتخاب کنم

*** اختلاف قیمت در حد چند هزار تومن اینور اونور واسم مهم نیست ( اونی که بهتره و قطعی و... نداره )

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان..

مرکز مخابراتی ما نبوت هستش 7792- چند ماه بود که تو نوبت صبانت بودم ولی هی پاس میدادند و کلاس می گذارند

الان دیگه نمی خوام ازشون سرویس بگیرم - پارس آنلاین و شاتل گفتن سریع سرویس میدن به ما!!

نظر خودم بیشتر پارس آنلاین هستش ولی می خواستم از شما که با تجربه ترین مشورت بگیرم ... کدوم رو انتخاب کنم

*** اختلاف قیمت در حد چند هزار تومن اینور اونور واسم مهم نیست ( اونی که بهتره و قطعی و... نداره )
    سلام... من دل خوشی از هیچ کدوم این شرکت ها ندارم..... ولی جای شما باشم شاتل رو انتخاب میکنم... هرچند قبلا نظرم اصلا مثبت نبود ولی چند روز پیش از طریق یکی از دوستان که در شاتل مشغول هستن متوجه شدم بازم این شرکت به نسبت جاهای دیگه کارش بهتره. شاید دوستان دیگه نظر دیگری داشته باشن. سپنتا و لایزر رو هم امتحان کردین؟

10. این کاربر از Taraneh935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه radium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوست من
    منظور شما اینکه یک پهنای باند 512 رو ببین چهار نفر تقسیم می کنند دیگه اره ؟
    می شه کمی بیشتر توضیح بدید ؟
    توضیح کاملش اینه که وقتی میگن سرعت 512 kb/s چنده درستش اینه که بگی بین 16 kB/s و 64 KB/s .
    چون هر پهنای باندی بین 4 نفر تقسیم میشه. حالا اگه هر 4 نفر همزمان دانلود کنن سرعت به 16 میرسه. یا اگه دو نفر همزمان دانلود کنن سرعت میشه 32.
    که کم پیش میاد که هر 4 نفر همزمان دانلود کنن مخصوصا تو طول روز.
    این پهنای باند توی مرکز مخابراتی تقسیم میشه به 4 پورت مثلا 20-2-49 و سه تای دیگه.
    اینو واسه این گفتم که بدونید شماره پورتا هم اونجا از سه قسمت تشکیل میشه. حالا بیخیال جزیاتش.
    حالا ممکنه بگید چرا پس شبا ما افت سرعت نداریم که همه دارن دانلود میکنن؟ چون همه که خوره دانلود نیستن و همه هم از یه پهنای باند ممکنه استفاده نکنن.
    هر چند شاید بعضیها افت سرعت رو بعضی شبا ببینن.
    یه دلیل دیگه هم اینکه شاید پهنای باند شما هنوز ظرفیتش تکمیل نشده.
    ولی خوب اگه هر 4 پورت همزمان در حال دانلود باشند قطعا سرعت باید بیاد پایین.
    به هر حال اگه دوستان نظر دیگه ای هم دارن مطرح کنن.
    Last edited by radium; 09-08-2009 at 02:26. دليل: غلط املایی

12. این کاربر از radium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4

خوش به حالت کاش سرعت من هم خوب بشه

اما بعید میدونم خوب بشه چون تو سایت خود صبا نوشته پهنای باند اضافه شده ( قسمت بالای بنر در ریز مصرف)

اما من که تغیری حس نمیکنم

راستی یه سوال دیگه

قبلا تو قسمت ریز مصرف ساعت شروع و اتمام اتصال رو دقیق می نوشت اما حالا چرا فقط ساعت شروع رو میزنه؟
    اون اطلاعیه بالای سایت که مال 3-4 ماه پیشه... اون موقع خیلی باحال بود که پهنای باند رو زیاد کردنم ولی الان کم اومده و دوباره باید زیاد کنن... امیدوارم که به زودی مشکلات پهنای باند تموم بشن تا بتونیم از اکانت شبانه استفاده بهینه تری بکنیم...

اون ساعت اتمام اتصالم نمیدونم چرا برداشتن... میتونی زنگ بزنی اعتراض کن...!

دیشب یهو رفتم توی تنظیمات مودمم برق سه فاز از کله م پرید... Downstream رو نوشته بود 6190Kbps... بعد یه کاری پیش اومد رفتم وقتی برگشتم تا اومدم یه فیضی ببرم که تف به این اداره برق برقمون رفت... وقتی برق اومد بازم شده بود همون 1024...

یه لحظه چشم ندارن ببینن ما چشممون به سرعتای بالاتر از یه مگ بیفته... ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند تا تو نتونی سرعت بالا رو ببینی... اگه برقه نرفته بود فکرشو بکن توی ساعات شبانه چه فیض اعظمی میبردم از فیض عظمی هم عظیم تر میشدم مقام... و همچنین فکرشو بکن چه فیض عظیمی به صبانت وارد میکردم و آنچنان بد تکبیر گویان دانلود میکردم که توی تاریخ مینوشتن... اگه برقه نرفته بود، توی چهار ساعت و 45 دقیقه شبانه میتونستم حداکثر 12.322 گیگابایت دانلود کنم (با سرعت حداکثر 755.615 کیلوبایت بر ثانیه)... ااااااا تصورشم نمیشه کرد... باید این آر پی جی رو بردارم برم یه حالی به این اداره برق منطقه مون بدم... من رفتم... بروبچ ممد بازوکا و تانک علی و ساسی توپخونه رو بسیج میکنیم بریم یه صفای اساسی به این اداره برق بدیم که اینجور حال منو گرفته... تازه گردان زره پوش جومونگم به عنوان پیش مرگ هستن... مارو حلال کنید برنگشتم بدونید شهید شدم...! از همین الان خبر آوردن که ارتش اومده اداره برق ما سنگر بندی کرده... چون من دارم میرم...

Last edited by Cleeev; 09-08-2009 at 07:13.

14. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

سلام دوستان..

من واسه محدود اول شاتل و آخر لایزر پیشنهاد میکنم!
    و واسه نا محدود سپنتا!
    کلا فک کنم شما محدود میخوای که باید شاتل بگیری!

16. این کاربر از Sajad2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •