لطفا لینک دانلود FIFA 11 by EA SPORTS™ (World) رو بزارید.
لطفا لینک دانلود FIFA 11 by EA SPORTS™ (World) رو بزارید.
سلام این نرم افزار ipod 4 رو هم پشتبانی میکنه؟
اخه من خیلی دوست دارم بلوتوث داشته باشم (منظورم send هست .میدونم بلوتوث داره)
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
سلام تو سایت apptrackr هستم.
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز زفتم پایتخت خراب شده...برای خرید این خوشگله...یکی توی اینترنت قیمت زده بود 360...منم وسویه کرده بود....دوستان گفتن نرو...برو پایتخت اونجا مطمئن تره...منم رفتم....یارو اینترنتی رو 1 ساعت کاشتم...خودم رفتم پایتخت....آدرس داده بودن...منم رفتم...رفتم تو...گفتم سلام....گفت سلام....گفتم قیمت آیپاد 4 32 گیگ چنده گفت 385 تومن...گفتم دیروز یکی از دوستان(یکی از بچه های همین جا=پارسا) ازتون 358 تومن...خریده...گفت من قیمت آیپاد+جیلبریک +یه عالمه بازی وبرنامه رو بهت دادم...با خودم گفتم فکر کرده احمق گیر آورده
گفتم بدون اینا آیپاد خالص رو میخوام....گفت خودت میتونی...گفتم آره....گفت نمیدم....تو دلم گفتم لعنت به تو وپدرت وپدر پدرت و...
آخرش همه جای پایتخت گشت زدم دیدم 370 پایین تر اصلا نداره....
رفتم از اینترنتیه خریدم 360...نوش جونش...
خودمونیم چقدر این پایتخت وعلاءالدینی ها......................
الان هم جیلش کردم منتظر مولتی تسکینگ جسشرشم![]()
چرا؟؟؟ همون یارو آفتاب یا به عبارتی آفتابه؟؟؟
من ازش خریدم حتی خودم بهش نگفتم که جیل و برنامه نمی خوام ، خودش اول پرسید می خوای جیلبرک و برنامه بریزم واست؟؟؟ منم گفتم نچاونم گفت هر طور مایلی
![]()
سلام
دوستان کسی این برنامه رو امتحان کرده یا چیزی در موردش شنیده باشه که اصلا کار میکنه یا نه
من از اینجا دیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود بدین ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم فایل های تورنت رو که میدونی....بعد تو اپ استور سرچ کن....![]()
دستت درد نکنه
خیلی عالی بود3تا چیز نفهمیدم
یعنی چی دوربین 0.7؟!!!!!!!!!!!!مگه 5مگاپیکسل نبود ایپاد؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟
جیروسکوپ چیه؟
و نمیشه gps رو یه جوری فعال کرد؟
سلام...
دوستان یه برنامه خوب برای کانورت فیلم ها به MP4 یا یه فرمتی دیگه که لایبراری خود آیپاد بشناسش بدید ( همه جوره رو عوض کنه ها : دی خصوصاً FLV )
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)