باشه بابا چرا ميزني!
اين نظر من بود كه همچنان اونو قبول دارم ولي اگه مثلا خيلي سبز فيزيك 1 و 2 نداره خوب آره اينم ميشه حق با شما![]()
باشه بابا چرا ميزني!
اين نظر من بود كه همچنان اونو قبول دارم ولي اگه مثلا خيلي سبز فيزيك 1 و 2 نداره خوب آره اينم ميشه حق با شما![]()
چرا اینقدر گفتی ببخشید
ایشون برنامه رو گذاشته اینجا که از نظرات بقیه استفاده کنه شما هم نظرتو بگی نمی خوریمت
شما هم برنامتو در وعده های 2 ساعتی نوشتی که یه کم سخته 2 ساعت پشت سر هم یه مطلبو بخونی
بلاخره رفتم انقلاب و انقلابي كردم و اين كتابا رو خريدم : ( همانا تركوندم )
به ترتيب قيمت :
رياضي سبز
عربي مبتكران
ديني جامع همگامان
شيمي 2 مبتكران
زيست 1 سبز
زبان فارسي همگامان
قرابت دريافت
خودم ميتوانم
درك مطلب به زبون ادميرزاد مبتكران
املا و لغت دريافت
تاريخ ادبيات كلك معلم
اينا 80 تومن شد ولي با تخفيف 68 تومن برام اب خورد تازه يه خودكارم اشانتيون دادن
ارايه كلك رو اون كتاب فروشي كه رفتم نداشت منم جاي ديگه نرفتم ولي همه انتشاراتو داشت فار رو هم داشت .
انديشه سازان او2 كه با همه هم نه تنها گيرم نيومد بلكه اصلا گير نمياد . رفتم يه مغازه گفت چند تا داشتم همين امروز بردند گفت بازم ميارم ولي معلوم نيست بايد سر بزني . يه جا ديگه رفتم گفت كپيشو دارم 10 تومن گفتم برو بابا
حالا كسي نميدونه كجا گير مياد ؟ اگه كسي داره من ازش ميخرم
راستي تو پست قبلم خيلي سوال كردم ولي همشو جواب ندادين
در ضمن اين برنامه شناور چيه يه مثال ميزنيد؟
سلام من خودم فیزیک اندیشه سازان 1و2 رو دارم.چاپ 84.به نظر خودم که خیلی کتاب خوبیه.
این کتاب الان گیر نمیاد مگر اینکه از کسی که قبلا خریده بگیری.
ولی اگه فقط جزوشو میخوای که جزوی گزینه 2 کپی اندیشه سازان 1 و2 هست.
من خودم جزوه ی گزینه 2 رو هم دارم و مقایسه کردم حتی فعل جملات رو هم زحمت نکشیدن تغییر بدن.
فکر کردن کسی اندیشه سازان رو نداره
ولی گزینه 2 تستای اندیشه سازان رو نداره.چون جزوه است.کتاب تست نیست.
راستی این کتاب فیزیک اندیشه سازان.فقط فصلای زیر رو داره
دو فصل آیینه ها از کتاب فیزیک 1
و گرما و قانون گازها فیزیک 2
ویژگی های ماده فیزیک 2
و فصل اندازه گیری و کار و انرژی کتاب فیزیک 2 رو بردن تو کتاب فیزیک ژیش که من خودم ندارم.ولی فیزیک ژیش فار رو گرفتم که این دو فصل رو داره چون مولفاش همون مولفای اندیشه سازان قدیمن.
و فصل دینامیک و حرکت شناسی رو با فصل دینامیک و حرکت شناسی فیزیک ژیش یه جا آوردن.که اونم تو فیزیک فار بود.
کلا اگه فیزیک اندیشه سازان 1و2 رو میخوای باید واسه پیش فار بگیری که واقعا هم خیلی کتاب خوبیه.(به نظر من)
ببين شما قراره جمعه صبح زيست بخوني اگه به هر دليلي نتونستي درستو بخوني بعد چي ميشه؟
براي حل اين چنين مشكلاتي لازمه مقداري از برنامت خالي باشه براي جبران عقب موندگيا تازه شما احتمالا تو آزموناي آزمايشي هم شركت مي كني اونوقت وقتي سر جلسه آزموني چه طور مي خواي برنامتو اجرا كني؟
خلاصه بهت بگم يه كنكوري لازمه دو اصل رو در برنامش داشته باشه: 1- استراحت و تفريح: در طول هقته يه نصفه روز مخصوص استراحته مي توني بري سينما يا هر چيز ديگه اي 2- برنامه شناور: يعني مقداري از برنامت مثلا يه نصفه روز رو كاملا خالي كني كه جبران عقب مونديگ ها بشه
براي شما كه فارغ التحصيلي اين پيشنهاد رو دارم همين برنامه اي كه داري مشابهشو بريز از شنبه صبح تا پنج شنبه ظهر شب جمعه رو استراحت مي كني و روز جمعه عقب موندگي ها رو جبران مي كني
البته اين برانامه براي قبل از عيده
شما اين كتابو از كجا گير اوردي ؟سلام من خودم فیزیک اندیشه سازان 1و2 رو دارم.چاپ 84.به نظر خودم که خیلی کتاب خوبیه.
دوستان گاج یک میکرو بانک(اولین کتاب این سری)برای دیفرانسیل و ریاضی پایه زده!
تو معرفیش زده 90 درصد تستاش تالیفی!!!
کسی کتاب رو دیده؟؟؟
من از یکی از آشناهام گرفتم که موقع کنکورش این کتابو خریده.
ماهم دلمون خوش بود كه اين كتابو داريم . وقتي رفتم كه بگيرم گفت كه نه . متاسفانه چون مال خودم نيست نميتوانم دست شما بدم . مال يه دوسته![]()
سلام .بچه ها نظرتون راجعبه كتاب هاي خوشخوان چيه؟
يه سري كتاب اموزش داره.مثل فيزيك 3 و هندسه و....
كسي داشته؟
خوبن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)